Teafaolajos Intim higiénia

Nézet:
Sorrend:

Az intim flóra egyensúlyának felbomlását sok esetben a nem megfelelő agresszív tisztálkodó szerek váltják ki. A teafaolaj intim wash hab mentes ezektől az irritáló összetevőktől, igy a többi teafaolaj termék használatával együtt helyreállíthatja az intim flóra felborult egyensúlyát. A mikrofinomságú hab könnyen behatol a pórusokba, ezért hatása nagyon intenziv.

2 995 Ft

A különösen érzékeny területen gyengéd ápolást és tisztítást biztosít a teafa minden jó tulajdonságával. Natúrkozmetikum, nem bio.

Az intim flóra egyensúlyának felbomlását sok esetben a nem megfelelő agresszív tisztálkodó szerek váltják ki. A teafaolaj intim Wash gél mentes ezektől az irritáló összetevőktől, igy a többi teafaolaj termék használatával együtt helyreállíthatja az intim flóra felborult egyensúlyát. Candida vagy más egyéb jellegű viszketésnél is tökéletesen alkalmas.

2 295 Ft

A fizikai stressz, a túl szűk ruha, szintetikus fehérnemű viselése, kerékpározás, lovaglás, fürdők, uszodák és strandok látogatása, de a túlzásba vitt hüvelyöblítés is mind hozzájárulhatnak a hüvelyflóra egyensúlyának a felborulásához. A vaginál gél természetes összetevői biztosítják a mindennapok intim higiéniáját, helyreállítják és megóvják a vagina nyálkahártya természetes mikroflórájának az egyensúlyát, hüvelyszárazság esetén síkosításra is kiváló, a nyálkahártyát nem ingerli és foltot sem hagy.

Alkalmazás: Az esti intim tisztálkodáshoz használjon teafaolaj intim wash gélt vagy teafaolaj szappant. A tisztálkodás után, fürdők, uszodák szaunák igénybevétele előtt és után, a tubus tartalmát juttassa a hüvelybe. 

  • Teafaolaj (Melaleuca alternifolia Leaf) tartalma 3%-os
  • Klinikailag tesztelt.
  • Konzerváló anyag mentes.
4 295 Ft
Nézet:
Sorrend: