Lekvár, dzsem

Nézet:
Sorrend:

Tihany félszigetéről származó illatos levendulavirággal készült magas gyümölcstartalmú dzsem.

A levendula illata szinte simogatóan járja át az érett és mézédes eperszemeket. Csökkentett cukortartalommal készült, egy kilónyi eperhez csak 20 dkg cukrot használtunk az édesítéshez.

Kíméletes főzési technikával készült, így íze, színe frissebb maradt, ásványianyag-, valamit vitamintartalma kevésbé károsodott.

Gyümölcstartalma: 80%


Tartósítószert, aromát és színezéket nem tartalmaz.
Eltarthatósága egy év

2 115 Ft

Kellemesen savanykás dzsem, amely a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült.

Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal lett még izgalmasabb. Kevés cukorral készült, így a gyümölcs még jobban megőrizte friss ízét.

 

Gyümölcstartalom: 80%


Tartósítószert, aromát és színezéket nem tartalmaz.

Eltarthatósága egy év, felbontás után hűtőben tárolandó. Ott egy-két hétig eltartható.

 

2 115 Ft
Nézet:
Sorrend: