Vadgesztenye kivonat

Nézet:
Sorrend:
-15%
Raktárkészlet:
4 db

Erősíti a fogakat és fogínyt. Az erős fogíny és a megfelelő szájhigiénia a legjobb feltételei annak, hogy egészséges fogakkal rendelkezzünk.

Fontos, hogy a szájflóra stabil legyen, mert így sokkal kevésbé tudnak megtelepedni a kórokozók. Aki rendszeresen tisztítja a fogazatát egy erősítő hatású fogkrémmel, megelőzheti a plakk-képződést (bakteriális foglepedéket), és az ennek következtében fellépő fogkőképződést, ínygyulladásokat és fogszuvasodást.

A Dr.Hauschka Med Mentás erősítő fogkrém segít a fogínygyulladás megelőzésében, erősíti a fogínyt, és biztosítja a kiegyensúlyozott, stabil szájflórát.

  • tapasztalt fogorvosokkal közösen kifejlesztett termék
  • nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló anyagokat
  • hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes
2 350 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.04 - A készlet erejéig!

Alkalmazása: visszérgyulladás, véraláfutás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, valamint fáradt és feszülő lábak ápolására ajánljuk, mindennapos használatra. Alkalmazása napi 3-4 alkalommal ajánlott, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

Hatóanyagai: a termék vadgesztenye, körömvirág, kamilla, árnika kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve hozzáadott A- és E-vitamint tartalmaz. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összes hatóanyag tartalom: 21,9% gyógynövény kivonat. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Kiszerelés: 60 g

1 025 Ft

Hűsítő mentollal

Alkalmazása: visszérgyulladás és véraláfutás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek ápolására ajánljuk, mindennapos használatra.
A krémben alkalmazott értékes gyógynövény kombináció előnyös lehet a felszíni vénák ápolása, valamint ödéma és nehézláb-érzés esetében, mentol tartalma pedig kellemesen hűsítő érzetet kelt az ápolt bőrfelületen.
Alkalmazása napi 3-4 alkalommal ajánlott, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

Hatóanyagai: a termék vadgesztenye, körömvirág, kamilla, árnika kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve mentolt tartalmaz. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összes hatóanyag tartalom: 21,9% gyógynövény kivonat. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz! Mentolra érzékenyek kerüljék a készítmény alkalmazását.

Kiszerelés: 60 g

1 130 Ft

A test teljes felületén alkalmazható, különösen visszérgyulladás és véraláfutás bőrtüneteinek ápolásásra.

Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatásúak.

A termék vadgesztenye, körömvirág, kamilla, árnika kivonatokat és illóolajokat is tartalmaz.

1 645 Ft

Hozzáadott nyírfakéreg kivonattal!

Alkalmazása: visszérgyulladás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, fáradt és feszülő lábak ápolására. A krémben alkalmazott értékes gyógynövény kombináció (vadgesztenye, árnika, nyírfakéreg, körömvirág és kamillavirág) előnyös lehet a felszíni vénák ápolása, valamint ödéma és nehézláb-érzés esetében. Alkalmazása napi 3-4 alkalommal ajánlott, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

Hatóanyagai: a termék vadgesztenye, árnika, nyírfakéreg, körömvirág és kamillavirág kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve hozzáadott A- és E-vitamint tartalmaz. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összes hatóanyag tartalom: 23,9% gyógynövény kivonat. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Kiszerelés: 60g

1 320 Ft

Bőrállapot: tisztátalan, gyulladt vagy arra hajlamos bőr 

Hatása: A tisztátalan bőr alapkozmetikuma; érzékeny, tisztátalan bőrnél elősegíti a sebek gyógyulását, szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését, frissít, megelevenít, finomabbá teszi a pórusokat, csökkenti a mitesszerképződést. 

Sajátosság: Ha a bőr kora tavasszal vagy ősszel nyugtalan, irritált, foltosan vörös vagy pattanásos lesz, sima arctonikról átállhatunk speciál tonik alkalmazására. 

Ajánlása: A tisztátalan bőr kezelése egyrészt az akut jelenségek visszaszorítására irányul, másrészt a bőr alapvető áthangolására, hogy ezzel megelőzzük az újabb pattanások kialakulását. Ezt a célt szolgálja a speciál tonik, mely gyulladást enyhítő és a bőr funkcióit szabályozó növénykivonatokat tartalmaz, így kedvező hatást fejt ki a faggyúmirigyek működésére, a tág pórusokra, komedókra.

11 200 Ft

Bőrállapot: tisztátalan, gyulladt vagy arra hajlamos bőr 

Hatása: A tisztátalan bőr alapkozmetikuma; érzékeny, tisztátalan bőrnél elősegíti a sebek gyógyulását, szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését, frissít, megelevenít, finomabbá teszi a pórusokat, csökkenti a mitesszerképződést. 

Sajátosság: Ha a bőr kora tavasszal vagy ősszel nyugtalan, irritált, foltosan vörös vagy pattanásos lesz, sima arctonikról átállhatunk speciál tonik alkalmazására. 

Ajánlása: A tisztátalan bőr kezelése egyrészt az akut jelenségek visszaszorítására irányul, másrészt a bőr alapvető áthangolására, hogy ezzel megelőzzük az újabb pattanások kialakulását. Ezt a célt szolgálja a speciál tonik, mely gyulladást enyhítő és a bőr funkcióit szabályozó növénykivonatokat tartalmaz, így kedvező hatást fejt ki a faggyúmirigyek működésére, a tág pórusokra, komedókra.

1 150 Ft

Ajánlott:  a lábak erősebb igénybevétele esetén (álló foglalkozásnál, sportolásnál, vagy utazásnál, autózásnál elégtelen mozgás következtében) frissíti a fáradt lábakat.

Bőrállapot: bármely bőrállapotnál, 

Sajátosság: ápoló olajtartalma következtében nem szárítja a bőrt

6 650 Ft

Kiemelt hajállapot:

  • intenzíven ápol és megnyugtatja fejbőrt
  • száraz, igénybevett, töredezett hajra
  • dauerolt vagy festett hajra


Hatása: 
Az értékes növényi olaj komponensei, a neem-levél és a kamilla gyógyító erői vitalizálják, selymessé varázsolják a hajat. A rozmaring illóolaj és a búzacsíraolaj regenerálják, aktivizálják a fejbőrt. Minden hajszál egészségesen, erőteljesen növekszik, fokozza a haj újraképződését. Ezen túlmenően a Dr. Hauschka Neem hajolaj természetes védelmet biztosít a hajnak a külső hatásokkal szemben.

Alkalmazása: Kevés olajat mosás előtt kézzel gyengéden dörzsöljünk a benedvesített hajunkra és a fejbőrbe. Ezt pakolásként kb. 20 percig hagyjuk hatni. Ezalatt frottír törölközőt csavarjunk a fejünkre, hogy melegen tartsuk, majd samponnal és öblítővel alaposan mossuk, öblítsük a hajat. Hajmosás után alkalmazzunk Neem hajvizet.


Ajánlása: Különösen ajánlott a száraz, töredezett, fénytelen haj ápolására. Fokozza a fejbőr vérellátását, ezáltal jelentősen hozzájárul a fejbőr állapotképének a javításához. Intenzív ápolást biztosít a dauerolt, festett vagy színezett, a gyakori főnözéstől, széltől, az uszoda klórozott vizétől vagy a sós tengervíztől igénybevett hajnak.


Sajátosság: 
fejbőrt erősítő olajpakolás

Bőrállapot: minden bőrállapot

Életkor: 12 év felett

  • uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik mit Bioanteil
  • Vegán
7 350 Ft

Lágyan tisztít, és megőrzi a bőr természetes védőrétegét.

Nedvességaktiváló jeges kristályvirág préslevelet tartalmazó összetétel. Lágyan tisztít, és megőrzi a bőr természetes védőrétegét. Védi az érzékeny fejbőrt a kiszáradástól. Nagyon jól tolerálható a bőr számára, amit bőrgyógyászati tesztek igazolnak, gyerekek számára is.

 

  • Bőrállapot: extra száraz
  • Életkor: 3 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Biokosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus: nem
  • Vegán: igen

8 700 Ft

Természetesen tisztító, ásványi anyagokban gazdag lávaföld.

Természetesen tisztító, ásványi anyagokban gazdag lávaföld. Különösen kíméletesen tisztít, és megőrzi a bőr természetes védőrétegét. Gyorsan megnyugtatja a viszketési ingert (azonnali hatás). Enyhíti a feszülő bőrérzetet és a bőr szárazságát. Ápoló hatású és tolerálható a bőr számára, amit bőrgyógyászati tesztek igazolnak, gyerekek számára is.

 

  • Bőrállapot: extra száraz
  • Életkor: 3 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Biokosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus: nem
  • Vegán: igen

9 800 Ft

Gazdagon ápol, és erősíti a fejbőr természetes védelmi funkcióját.

Erősítő tökmaglisztet, értékes növényi olajokat és bio viaszt tartalmazó összetétel. Gazdagon ápol, és erősíti a fejbőr természetes védelmi funkcióját. Tartósan nyugtatja a viszketési ingert és irritációt (azonnali hatás). Enyhíti a feszülő bőrérzetet és a bőr szárazságát. Ápoló hatású és jól tolerálható a bőr számára, amit bőrgyógyászati tesztek igazolnak, gyerekek számára is.

 

  • Bőrállapot: extra száraz
  • Életkor: 3 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Biokosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus: igen
  • Vegán: nem

9 150 Ft

Beburkol, védelmet nyújt a bőrnek, érzékeknek. Időjárás-érzékenység esetén a Tőzeg-levendula ápoló olaj segíti a nyugodt alvást. Nyugtalanság, idegesség estén az olaj láthatatlan védőburkot képez bőrünkön. 

Bőrállapot: kiegyensúlyozottságára, harmóniára vágyó emberek; finom bőrű gyermekek; védelmet, burkot ad az időjárás befolyásai ellen; oldja a nyak, váll izomfeszültségeit, nyugtalanságot; enyhíti az izmok görcsös állapotára visszavezethető fájdalmakat (gerincpanaszok, menstruációs görcsök); merev, görcsös izomzat, idegi túlterheltség; didergő-hideg bőr 

Célcsoport: Időjárásra érzékeny, nyugtalan, feszült emberek részére ajánlott készítmény.

 

7 800 Ft

Növényi kivonatainak antocián, flavonoid és szaponin hatóanyagai fokozzák a bőr mikrokeringését, kedvezően hatnak a bőrfelületi erek rugalmasságára, és elősegítik a ?nehézláb? érzés mérséklését. Mindennapos használata frissíti, vitalizálja a seprűvénás, visszeres bőrt.

2 735 Ft
Nézet:
Sorrend: