Menstruáció idejére

Nézet:
Sorrend:

A vas, a C-vitamin és a B12-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A folsav hozzájárul a normál vérképződéshez.

Az 1×1 Vitamin Vas Forte + C-vitamin + folsav étrend-kiegészítő filmtabletta 14 mg vasat tartalmazó készítmény.

Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kategóriák: Bőr, haj, köröm, C-vitamin, Kimerültség, fáradtság, stressz, alvás, Nőknek, További vitaminok (E-, B-, K2-vitaminok), Vas, Vitaminok & Ásványi anyagok

1 545 Ft

A készítményben lévő C-vitamin fokozza a vas felszívódását.

A Vas Vital filmtabletta olyan komplex étrend-kiegészítő készítmény, amely vasból a felnőttekre vonatkozó napi beviteli referenciaérték 100%-át tartalmazza.

  • A C-vitamin fokozza a vas felszívódását.
  • A réz részt vesz a szervezet vasszállításában.
  • A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez.
  • A folsav, valamint a B12-vitamin támogatja a szervezet normál vörösvérsejt-képződését.
  • A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


A serdülőkorú lányoknak és a termékeny korban lévő nőknek fontos odafigyelniük a megfelelő vaskiegészítésre, elsősorban erős havi vérzés miatt.

A kismamák és a szoptató anyák vasigénye köztudottan emelkedett.
Kevés húst fogyasztóknak és a vegetáriánusoknak, vegánoknak is fontos odafigyelniük, tekintve, hogy a vas hasznosulása jelentősen alacsonyabb mértékű a növényi táplálékokból, mint az állati eredetű ételekből.

  • Elégtelen vasbevitel esetén (például szigorú diéta, egyoldalú, kiegyensúlyozatlan táplálkozás, vegetarianizmus).
  • Megnövekedett vasszükséglet esetén, például:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • aktív korban lévő nőknek,
  • erős havi vérzés esetén.
2 580 Ft

Az életerő támogatója! A csüdfüvet (Astragalus membranaceus) a kínai Shen Nong császár fedezte fel a 2. században, aki mint kiváló gyógynövényt sorolta be a ma már klasszikusnak számító tanulmányába (Shen Nong Ben Cao Jing). A csüdfű kínai nevehuangqi, ami ?sárga vezért? jelent, s amely egyaránt utal a gyökér sárga színére és elismertségére. Hasznos összetevőiflavonoidok, poliszacharidok, triterpének, glükozidok, aminosavak és nyomelemek.

Hatóanyagainak köszönhetően támogatja a vitalitást és az immunrendszert. Hatékony kimerültség esetén és a menopauza idején is. 

895 Ft

ESI® NO-DOL® Micellás kurkuma kivonat - 185-ször magasabb biohasznosulással a kurkuma porral szemben

Egy új technológiai vívmányról számolhatunk be ismét, hiszen ez a liquid kurkuma kapszula 185x magasabb biohasznosulásra képes a természetben előforduló, kurkuma porral szemben!

Micellás kurkuma technológia

Mint tudjuk a kurkuma fő hatóanyaga a kurkumin. Ez a hatóanyag zsírban oldódó, és rossz a felszívódása a belekben, így minden bevitt adagból csak egy kis része jut be a véráramba. Az ESI® kutatói ezt szerették volna javítani, és ez igen csak jól sikerült, hiszen 185x-ös felszívódást értek el. Ez a folyékony micellás kurkuma oldat kiemelkedő oldhatóság, biohasznosulás és felszívódási sebességet illetően is!

A NO-DOL®Kurkuma folyékony micellás oldat kisebb, mint 30 nm-es átmérőjű részecskékből áll, pedig még a liposzómákból álló emulziók is (mely általában kurkuma + szója lecitin) általában 100-1000 nm nagyságúak. A kisebb részecskék könnyebben és gyorsabban szívódnak fel a belekben!


1,1 óra alatt éri el a maximális koncentráltságot a plazmában, mely a természetben előforduló kurkuma esetén 7,5 óra. A vérplazmában 24 órán át jelen van, hatása folyamatos.

Micellás kurkuma kivonat jellemzők:

  • gyulladáscsökkentő és gyulladásgátló tulajdonság
  • erőteljes antioxidáns képesség
  • hozzájárulhat az ízületi gyulladás, porckopás és menstruációs
  • fájdalmak enyhítéséhez
  • támogatja a csontok egészségét
  • csökkentheti a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatát
  • segíti az emésztési folyamatokat, támogatja a máj egészségét
  • Nem tartalmaz allergéneket, és vegán termék.


Tejszármazék, glutén, laktóz, hozzáadott cukor, hozzáadott tartósítószer, mesterséges ízfokozó, és GMO MENTES kivonat.

A kapszulatok is natur, növényi rostból áll, melyet tápióka fermentálásával állítanak elő, így teljesen természetes és növényi eredetű. Nem tartalmaz mesterséges színezéket és könnyen emészthető.

10 535 Ft

Ezerjófű barátcserje kivonat 50 ml

A barátcserje termésének kivonatát főként nőgyógyászati panaszok kezelésére, menstruációs ciklus szabályozására használják. 

Alkoholmentes kivonat.

batárcserje sok-sok alkotóelemet tartalmaz, többek között flavonoidokat, iridoid glükozidokat és terpenoidokat. Jótékony hatásának lényege azonban az agyalapi mirigy serkentése. Közvetett módon növeli a szervezet progeszteron-termelését, ezzel pedig segítheti a menstruációs ciklus szabályozását..

Alkalmazás: 3×20-40 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Táplálkozásunkban sokrétűen felhasználható.

Tárolás: száraz, hűvös, sötét helyen, felbontás után hűtőben tárolandó.

3 730 Ft

Specchiasol® Aloe vera ital tőzegáfonyás, erdei gyümölcsös 100% tisztaságú, IASC által certifikált Aloe tartalommal

  • kiemelkedően magas hatóanyag tartalom
  • 5 éven át érett levelek belső géljéből
  • tőzegáfonyával és erdei gyümölccsel
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket
  • az aloe vera (aloe vera barbadensis)
  • segít fenntartani az egészséges bőrt
  • támogatja a gyomor-, és bélrendszer egészségét és az emésztést
  • hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, jótékony hatással van a fáradtságra
  • segít fenntartani a normál vércukorszintet, javítja a glikémiás kontrollt
  • szabályozza a menstruációs ciklust, jótékony hatással van a női
  • reproduktív szervekre


Az Aloe vera fő hatóanyaga egy, a természetben elforduló poliszacharid, az acemannán. Honnan tudhatja, hogy az Aloe verának címkézett termék megfelelő mennyiségben tartalmazza a fő hatóanyagot? 

A Specchiasol Aloe Vera italok teljesen természetesek, az íz, a szín és a sűrűség változó lehet. Ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét vagy hatékonyságát. Az Aloe ital minőségének megóvásáról a nem áttetsző PET-palack gondoskodik.

 

8 635 Ft

Az inositolt B8 vitaminnak is nevezik, de nem nélkülözhetetlen a szervezetnek, mivel kis mennyiségben az emberi szervezet is elő tudja állítani. Az inositolnak 9 fajtája létezik, közülük a myo inozitol (korábbi néven mezo-inozitol vagy i-inozitol) a természetben leggyakrabban megtalálható formája.


Az inozitol egy vitaminszerű anyag, amely megtalálható a testünk szöveteiben, és több élelmiszerben is. Régebben a B-vitaminok közé sorolták (B-8 vitamin) de szervezetünk kis mennyiségben elő tudja állítani. Tehát ?nem hivatalos? B-vitamin, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni.

 

6 845 Ft

A mensturációs prolblémák enyhítésére

A barátcserje (Vitex agnus-castus) a Földközi tenger vidékén őshonos, apró, bíborszínű virágait nyáron, piros termésbogyóját ősszel hozza. A termésdrog ízét és formáját tekintve a borsra emlékeztet.


A barátcserje fogyasztásának előnyeit a népi megfigyeléseken, népi hagyományokon alapuló
gyógynövények, gyógymódok évszázados tapasztalatának
modern körülmények közötti alkalmazásával tudjuk biztosítani.



5 180 Ft
Nézet:
Sorrend: