Olajos magkrém

Nézet:
Sorrend:

Ez az krém egy speciális aromát kölcsönözhet ételeinknek.

Felhasználható kenyérre kenve,desszertekhez, smoothiekhoz, joghurtokhoz, müzlikhez, reggeli kásákhoz - csak a fantázia szabhat határokat. Az egzotikus kókuszvaj kombinációja az aromás mandulával,
datolyával édesítve - csodálatos élmény.

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy zsírokat.

3 025 Ft

Az olvadó krém 26%-os friss pirított makadámiadiót tartalmaz, csak ínyenceknek. A makadámia édes vajas íze nagyon népszerű az ínyencek körében, és ezért is hívják a diók királynőjének.

Egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavat tartalmaz, valamint sok fehérjét, B Vitamint, kalciumot, vasat és foszfort.

Fontos! Gyártástól függően egyéb diófélét, földimogyorót nyomokban tartalmazhat.  

3 480 Ft

100%-ban bio földimogyoró és egy csipet só, adalékanyag mentes, csak tiszta élvezet. A különös gonddal válogatott ropogós sült földimogyoró darabokkal.

 - gluténmentes,
 - laktózmentes,
 - élesztőmentes,
 - vegán termék.

Aflatoxin-mentesség többszörösen ellenőrizve. Sok magnéziumot és fehérjét tartalmaz.

Felhasználás: kenyérre kenve, ázsiai ételek ízesítésére, szószok készítéséhez.

2 060 Ft

Aromás, frissen pörkölt földimogyoró finomra őrölve, krémesen kenhető állagú. A csodás ízhatást egy leheletnyi só és kevés cristallino nádcukor biztosítja. Földimogyoródarabokat nem tartalmaz!
Élvezze az eredeti krémes földimogyoróvajat tisztán kenyérre kenve vagy "amerikai stílusban": mézzel, lekvárral vagy fűszeres sajttal kombinálva.

  • 91% frissen pörkölt földimogyorót tartalmaz,
  • vegán


Fontos! Gyártástól függően mogyorót, mandulát, kesudiót, makadámiadiót, szezámot tartalmazhat.

2 130 Ft

BIO és vegán termék


Összetétel: mogyoró 33%, nádcukor, pálmaolaj, napraforgóolaj, édes lupinliszt, zsírszegény kakaópor 4,5% és bourbon vanília. Valamennyi összetevő 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.


A termék gyártástól függően nyomokban mandulát, makadámiadiót, kesudiót, diót, földimogyorót, szezámot és tejet tartalmazhat.

Szobahőmérsékleten tartva különösen krémszerű, jól kenhető.

2 705 Ft

Valamennyi összetevő ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Emulgátor nélkül készül. Sok magnéziumot és E-vitamint tartalmaz.

Reggelire extra adag mogyorós krém a kenyérre. Az aromás pirított mogyoró nagy menniységű energiát ad a nap kezdetén.

Ajánljuk: kenyérre kenve, édességek és sütemények ízesítésére, palacsintához, sütéshez, pl.: satát készítésű croassant-ba.

Szobahomérsékleten tartandó. 

3 085 Ft
 
Nézet:
Sorrend: