-12%
Raktárkészlet:
3 db

Dr. Natur étkek, Stevia csepp (Édesfű, Jázminpakóca) Mellékíz-mentes, természetes édesítőszer

  • Édesíts Egészségesen!
  • Zéró kalória!
  • Glikémiás index: 0


A stevia nemzettségbe 240 faj tartozik, amiből csak két olyan dobogós fajnak elég édes a hajtása ami szóba jöhetett, kettőjük közül pedig az abszolút győztes a rebaudiana!

Ő tartalmaz a legtöbbet az édes ízt adó szteviol-glikozidokból (kb 15%).

A növény édes ízét egy úgynevezett diterpén-glikozid molekula, a szteviozid metabolitja, a szteviol glikozid adja.

Ez egy olyan, a cukornál 250-300-szor édesebb molekula, amivel főzni és sütni is lehet, mert hő hatására is megtartja az édességét. Ráadásul az emésztőenzimek sem képesek lebontani, így gyakorlatilag nem szívódik fel a szervezetedben, tehát a kalóriaértéke nulla.

Különböző pH-értékű élelmiszerekben, üdítőkben vagy savanyított tejtermékben is jól használható, mindenben elfér, ami "házi", legyen az sütemény, puding, szörp, lekvár, befőtt vagy épp joghurt.

 

2 280 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.09 - A készlet erejéig!

Almitas stevia por 20 g

A stevia gyógynövény édes leveleiből  készült kivonat. Egy fehér színű, por állagú édesítőszer, mely felhasználható tea, kávé, üdítők, édes levesek, szószok, sütemények, krémek és habok édesítésére.

Nagyon édes, egy lapos teáskanál por (kb. 1 g mennyiség) kb. 300 g (kb. 20 evőkanál) cukor édesítő hatásának felel meg. Kis vízben feloldva illetve por formájában is használható, és kifejezetten gazdaságos.

Ha esetleg túl sokat adagolunk belőle, akkor keserű utóíz jöhet létre. Ilyenkor javasoljuk a receptben található összetevők növelését, pl. ha 1dl limonádét készített, akkor érdemes akár 3-4-szeres mennyiségre növelni a víz és a citromlé adagját, hogy kellemes limonádé ízt kapjunk.

3 140 Ft
Nincs raktáron

Ez egy 0 kalóriatartalmú édesítőszer, amelynek glikémiás indexe 0, ezért ez a termék a diabéteszeseknek kiváló, valamint azoknak, akik természetes alternatívát keresnek a piacon elérhető cukor vagy kémiai édesítőszerek helyett.

A Stevia Dél-Amerikából származó növény, amelyet hagyományosan a guarani indiai emberek használnak, hogy édesítsék a yerba mate teát. Ebből a növényből olyan természetes komponenseket választanak ki, amelyek magas édesítő erővel rendelkeznek. A Stevia kivonatok édesítőereje 300-szor magasabb, mint a rendszeres cukoré. Használható forró vagy hideg italokhoz, joghurtokhoz, gyümölcssalátákhoz, nyers és főtt ételekhez, és még sok más módon.

3 640 Ft

Ez egy 0 kalóriatartalmú édesítőszer, amelynek glikémiás indexe 0, ezért ez a termék a diabéteszeseknek kiváló, valamint azoknak, akik természetes alternatívát keresnek a piacon elérhető cukor vagy kémiai édesítőszerek helyett.

A Stevia Dél-Amerikából származó növény, amelyet hagyományosan a guarani indiai emberek használnak, hogy édesítsék a yerba mate teát. Ebből a növényből olyan természetes komponenseket választanak ki, amelyek magas édesítő erővel rendelkeznek. A Stevia kivonatok édesítőereje 300-szor magasabb, mint a rendszeres cukoré. Ez egy 0 kalóriatartalmú édesítőszer, amelynek glikémiás indexe 0, ezért ez a termék a diabéteszeseknek kiváló, valamint azoknak, akik természetes alternatívát keresnek a piacon elérhető cukor vagy kémiai édesítőszerek helyett. Használható forró vagy hideg italokhoz, joghurtokhoz, gyümölcssalátákhoz, nyers és főtt ételekhez, és még sok más módon. 

2 590 Ft

Dia-Wellness Negyedannyi-Ugyanannyi 0 kalóriás édesítőszer eritritollal és sztíviával.

A Dia-Wellness "Negyedannyi-Ugyanannyi" Cukorhelyettesítő édesítőereje négyszer jobb a répacukorénál.

Cukorhelyettesítő eritritol alapú(természetes úton kialakuló cukoralkohol) édesítőszer, mely a kristálycukorhoz hasonló célokra és módon használható fel. 1 teáskanál termék édesítőereje 4 teáskanál kristálycukornak felel meg, azaz a répacukorhoz képest negyedakkora mennyiséggel ugyanolyan édesítőhatás érhető el, miközben kalóriaterhelést gyakorlatilag nem okoz a szervezetnek, glikémiás indexe 0 (GI=0). A termék sütésálló.

 

2 380 Ft

Paleok, cukorhelyettesítő 1:4 

A Paleo 1:4-es cukorhelyettesítő stevia és erytriol felhasználásával készült, kiváló helyettesítője a répacukornak süteményekhez és egyéb édesítéshez, 1:4-es arányban helyettesíti a répacukrot.

Felhasználási javaslat: 1 kg répacukor édesítő hatásának 0,25 kg Paleolit cukorhelyettesítő 1:4 felel meg.

2 850 Ft

Hagyományos porcukor kiváltására tökéletesen alkalmas! A cukor helyett szukralózt és maltitot tartalmazó ételek fogyasztása, a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása.

Figyeljen a kiegyensúlyozott és a változatos táplálkozásra.

 

2 165 Ft

A Stevia Rebaudiana Dél-Amerikából származó növény, amelyet az indián őslakosok leveleinek édes íze miatt széles körben felhasználtak.

A kivonat jól használható különböző italok ízesítéséhez, illetve sütéshez, főzéshez is. Nem tartalmaz kalóriát és szénhidrátot, ezért cukorbetegek, fogyókúrázók, diétázók is használhatják.

Érdekesség, hogy külsőleg is alkalmazható bőr nyugtatására, regenerálására, pl. túlzott napozás esetén, rovarcsípések helyén.

Éljen a természet adta lehetőségekkel.

3 310 Ft

Stevia rebaudiana levél, szárított.

A Brazíliában és a Paraguayban élő bennszülött lakosok évszázadok óta használják a Steviát édesítőszerként. A steviol glükozidoknak köszönhető a növény leveleinek intenzív édes íze. Főzéshez, sütéshez is használható.

Mára az európai hatóságok is elfogadott édesítőszerként jegyzik. Javasolható cukorbetegek és fogyókúrázók számára egyaránt, hiszen édes íze ellenére gyakorlatilag nem tartalmaz kalóriát.

 

1 600 Ft

Új, apró tablettás kiszerelésben a természetes Stevia levél kivonat édesítő erejével. Kávé, tea, italok ízesítésére. Sütéshez, főzéshez is használható.

Felhasználási javaslat: Adagolja tablettánként az édesíteni kívánt élelmiszerhez vagy egy pár csepp vízben oldja fel és úgy adja hozzá.

2 115 Ft

Dr. Natur étkek, Stevia tabletta (Édesfű, Jázminpakóca) Mellékíz-mentes, természetes édesítőszer

  • Zéró kalória!
  • Glikémiás index: 0


A stevia nemzettségbe 240 faj tartozik, amiből csak két olyan dobogós fajnak elég édes a hajtása ami szóba jöhetett, kettőjük közül pedig az abszolult győztes a rebaudina!

Ez tartalmaz a legtöbbet az édes ízt adó szteviol-glikozidokból (kb 15%).


A növény édes ízét egy úgynevezett diterpén-glikozid molekula, a szteviozid metabolitja, a szteviol glikozid adja. Ez egy olyan, a cukornál 250-300-szor édesebb molekula, amivel főzni és sütni is lehet, mert hő hatására is megtartja az édességét. Ráadásul az emésztőenzimek sem képesek lebontani, így gyakorlatilag nem szívódik fel a szervezetedben, tehát a kalóriaértéke nulla.

Különböző pH-értékű élelmiszerekben, üdítőkben vagy savanyított tejtermékben is jól használható, mindenben elfér, ami „házi”, legyen az sütemény, puding, szörp, lekvár, befőtt vagy épp joghurt.

 

1 950 Ft

Eden Premium Stevia Csepp 50 ml

A Stevia Dél-Amerikából származik és természetéből eredendően édes.

A növény kivonatait (por, szirup, tabletta) és szárított tealeveleit a világ minden táján széles körben használják édesítésre (a tiszta kivonatok 30-300-szor édesebbek a hagyományos répacukornál).

Az ázsiai országokban a Stevia évtizedek óta elfogadott és ismert: használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok, zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére.

A stevia csepp felhasználható bármilyen étel és ital édesítésére.

Csepp formájában különösen alkalmas folyadékok, szószok édesítésére.

2 720 Ft

Mi az a Stevia?

A Stevia egy dél-amerikai gyógynövény, mely természetéből eredendően édes. A növény kivonatait (port, szirupot, tablettát, szirupot) és a szárított tealeveleket a világ minden táján széles körben használják édesítésre (a tiszta kivonatok 30-300-szor édesebbek a nádcukornál). Az ázsiai országokban a Stevia évtizedek óta elfogadott és ismert: használják üdítőitalok, cukormentes rágógumik, joghurtok, savanyúságok, zöldségek, szárított tengeri gyümölcsök és sütemények édesítésére.

1 tabletta kb.1,5g cukor édesítő hatásának felel meg.

Ajánlott napi adag: 5mg testsúly kilogrammonként

Tárolási javaslat: fénytől, hőtől védett helyen

A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Származási hely: EU

1 995 Ft

Cukor helyett sütéshez, főzéshez és italok készítéséhez. 10 csepp megfelel 1 mokkacukor édesítő erejének.

Fogyasztása csecsemők és 3 éven aluli gyerekek számára nem ajánlott.



740 Ft

Az apró fehér Stevia tabletták Stevia kivonatból és tablettázó anyagból készültek, melyek az emberi szervezetre nézve ártalmatlanok.

Egy dobozban 1000 db tabletta található. Egy pohár teába, kávéba általában 1-2 tabletta használatát ajánljuk. A tablettás doboz (300db-os kiszerelés) praktikus kiszerelésének köszönhetően akár egy kis női táskában is elfér, így egész nap fogyaszthatjuk, az 1000 darabos kiszerelés inkább otthoni használatra ajánlott.

Nem tartalmaz kalóriát és nulla a glikémiás indexe. Cukorbetegek és diétázók is egyaránt fogyaszthatják.

2 555 Ft

Az apró fehér Stevia tabletták Stevia kivonatból és tablettázó anyagból készültek, melyek az emberi szervezetre nézve ártalmatlanok.

Egy dobozban 1000 db tabletta található. Egy pohár teába, kávéba általában 1-2 tabletta használatát ajánljuk. A tablettás doboz (300db-os kiszerelés) praktikus kiszerelésének köszönhetően akár egy kis női táskában is elfér, így egész nap fogyaszthatjuk, az 1000 darabos kiszerelés inkább otthoni használatra ajánlott.

Nem tartalmaz kalóriát és nulla a glikémiás indexe. Cukorbetegek és diétázók is egyaránt fogyaszthatják.

7 975 Ft

Kókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszer

Nem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is fogyaszthatják. Paleo és vegán életmódba is beépíthető.

Ötször kevesebb kell az ételekbe, italokba, mint a kristálycukorból, így 5-ször kevesebb az étel -édesítésből származó- hozzáadott szénhidráttartalma, ezáltal a szénhidrát-csökkentett életmódot követők számára is ajánljuk.

 

3 875 Ft

Eritrit és szteviol glikozid (stevia) alapú asztali édesítőszer.

A Szafi Reform négyszeres erősségű cukorhelyettesítő egy energiamentes, 0 kcal kalóriatartalmú, eritrit és szteviol glikozid alapú édesítőszer, amely a hagyományos cukornál négyszer édesebb. Sokoldalúan felhasználható, kristályos állagának köszönhetően kiválóan helyettesítheti a kristálycukor használatát.
Szafi Reform "0" kalóriás cukorhelyettesítő eritrittel és szteviol glikozidokkal, 0% felszívódó szénhidráttartalommal.

4 765 Ft

Trendavit Eritrit & Stevia 500 g

A hagyományos cukornál négyszer édesebb, sokoldalúan felhasználható természetes növényi édesítőszer.

A magas minőségű steviának köszönhetően mellékízmentes. 

Kalória tartalma és glikémiás indexe 0.

Az eritrit természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban.

Mint a legtöbb cukoralkoholt, édesítőszerként használják. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak.

Számos édesítőszerrel szemben a 100/%-os Stevia édesítőszerek előnye, hogy kalória-és szénhidrátmentes, nulla a glikémiás indexe és sütésnél-főzésnél 198 Celsius fokig megtartja az édes ízét. 

2 125 Ft