Fixáló és zselésítő

Nézet:
Sorrend:

100%ban ökológiai gazdálkodásból származó természetes összetevőkből készült habfixáló. Készült kukorica és burgonyakeményítő valamint szőlőcukor hozzáadásával. Ideális termék süteményekhez.

Stabilitást ad a habtejszínnek kémiai hozzávalók nélkül.  100% -os, ellenőrzött Bio gazdálkodásból származó kukoricakeményítőt, szőlőcukrot és burgonyakeményítőt tartalmaz. A kukoricakeményítőből kinyert szőlőcukor tulajdonsága, hogy megköti a nedvességet, amitől a habtejszín keményítése hosszabb időre biztosított.  Ha gyümölcstortát készítünk, és nem szeretnénk, hogy a torta alap megszívja magát a gyümölcs levével a készítés során, szórjunk rá habfixálót, mielőtt a gyümölcsöket ráhelyezzük.

Kb. 0,2-0,25 liter folyékony tejszínhez elegendő. 

610 Ft

Tisztán növényi alapú tortazselé agar-agarból. Egy torta elkészítéséhez elegendő mennyiségű zselét lehet belőle készíteni. Felhasználható dzsemmek, szószok készítéséhez is.

Torták és gyümölcs sütik zselésítésére használhatjuk ezt a teljesen természetes növényi alapanyaggal rendelkező tortazselésítőt. 100% a-ban tartalmaz agar-agar algát, melyet különböző vörös algákból nyernek.  Nem fehérített alapanyagból dolgoznak.

  • GMO mentes
  • Vegán
  • alacsony zsírtartalmú


Jó tudni! Az agar-agar csak forró vízben oldódik és csak 40 foknál kezd zselésíteni. Ha a zselésítő már a feldolgozás előtt zselésít, még egyszer fel lehet melegíteni. Ez bármennyiszer megismételhető. A gyorsabb zselésítéshez a lehűlt, de még folyékony tortazselét, jó hűvös, hideg gyümölcsökre kell ráönteni.

770 Ft

Természetes alapanyagból agar-agarból készült zselésíőanyag, mely egy tengeri alga.


Használható:

  • zselékhez
  • befőzéshez
  • krémekhez
  • lekvárokhoz
  • tortákhoz
  • sós aszpikok készítéséhez


Íztelen, tartósítószer mentes és 100%-an növényi alapú. 

Glutént tartalmazhat! 

100% a-ban tartalmaz agar-agar algát, melyet különböző vörös algákból nyernek.  Nem fehérített alapanyagból dolgoznak. 


Alternatív megoldás a zselésítéshez. Semleges ízű, tartósítószer mentes. 1 tk. (kb.5 g) megfelel 6 zselatinlapnak és elegendő 500g gyümölcshöz vagy 500ml folyadékhoz. 

 

2 155 Ft

Habtejszín torták, krémek, zselék, és aszpik készítéséhez ajánljuk. Nagyon könnyen adagolható és elősegíti az egészségmegőrzését. A zselatin egy tiszta kollagén fehérje, ami bio disznózsírból származik. Segít egészségesen tartani a csontokat, ízületeket, erősíti a hajat, a bőrt és a körmöket. A zselatin lapokat enyhe melegben, a mikrohullám sütőben is feloldhatjuk. Desszerteket és tortákat, amik habtejszínnel vagy tojással készültek, kiválóan lehet fagyasztani vagy mély hűteni. Aszpikot és gyümölcszselét azonban nem javasolt fagyasztani.

Állati eredetű termék, igy vegáknak és vegánoknak nem ajánljuk.

1 295 Ft
Nézet:
Sorrend: