Tusfürdők

Nézet:
Sorrend:

Kényeztesd bőrödet egy igazi vitaminkoktéllal, de légy óvatos a Bear Party függőséget okozhat! Kényeztesd bőröd ezzel a gyengéd, illatos tusfürdő géllel, amely feltölti bőröd energiával és a frissesség érzetét biztosítja.

Vad szibériai medveszőlő-kivonat segít enyhíteni a pigmentációt és rugalmasságot ad, bio mézkivonat megszünteti a szárazságot és értékes vitaminokkal tölti fel bőrét. Bio mentakivonat hatékonyan tonizál és frissít, A- és B5-vitamin nagymértékben hidratál és véd a környezeti hatásoktól.

1 365 Ft

Öleld körbe a tested a gyengéd összetevők ellenállhatatlan illatával, amelyek kiválóan alkalmasak az érzékeny bőrűek számára is!

Gyengéd, illatos összetevőkkel, melyek nagyszerűek az érzékeny bőr számára. Bio angyalgyökér-kivonat energiával tölti fel és tonizálja, cédrustej intenzíven hidratálja, rugalmassá és bársonyossá teszi a bőrt.

  • Az összetevők 95%-a természetes eredetű. Vegán.

 

1 815 Ft

Merítsd bele tested egy megnyugtató fürdőbe!

Egy nehéz nap után relaxálás alkalmával használd ezt a hidratáló tusfürdő gélt, mely derűs, nyugodt hangulatot teremt. Bio ibolyakivonat puhító hatást gyakorol és vonzó illatot hagy a bőrön. Bio kékpárnakivonat segít csökkenteni a puffadtságot és megnyugtatja a bőrt. Szibériai rukkolakivonat hatékonyan hidratálja és tonizálja az egész testet. Hialuronsav mélyen hidratálja a bőrt és frissességgel, természetes fénnyel látja el.

  • Az összetevők 95%-a természetes eredetű
  • Vegán

 

1 270 Ft

Teremtsd meg a saját zen pillanatodat!

Ez a tusfürdő valódi kikapcsolódás a bőr számára. Ha fáradt vagy, engedd, hogy ez a kis habfelhő elrepítsen a világ végére. A tusfürdő gél újratölti a testet és a lelket, helyreállítja vitalitását és energiáját. A szibériai fenyőkivonat hatékonyan táplálja, kisimítja a bőrt, a mikroelemekben gazdag vad hózuzmó-kivonat védi a környezeti hatásoktól, míg a bio levendulaolaj tonizálja és feszessé teszi.

1 815 Ft

Kényeztesd bőrödet egy igazi vitaminkoktéllal, de légy óvatos a Bear Party függőséget okozhat!

Kényeztesd bőröd ezzel a gyengéd, illatos tusfürdő géllel, amely feltölti bőröd energiával és a frissesség érzetét biztosítja. Vad szibériai medveszőlő-kivonat segít enyhíteni a pigmentációt és rugalmasságot ad, bio mézkivonat megszünteti a szárazságot és értékes vitaminokkal tölti fel bőrét. Bio mentakivonat hatékonyan tonizál és frissít, A- és B5-vitamin nagymértékben hidratál és véd a környezeti hatásoktól.

Az összetevők 95%-a természetes eredetű

 

1 365 Ft

Minden bőrtípusra


Bio kínai kúszómagnólia-kivonat és törpemálna-kivonat vitaminokkal tölti fel a bőrét.

Szahalin sziget az egyik legtitokzatosabb és nehezen megközelíthető szibériai régió. Vadon élő növényei áttörik a jeget és a hó alatt növekszenek, erőteljes tulajdonságokkal rendelkeznek.

A Natura Siberica bio farmján ezen növények kivonatát nyerik ki, melyek a bőr és a haj számára értékes helyreállító és megújító tulajdonságokkal rendelkeznek.

1 885 Ft

Ez a tisztító tusfürdő gél ideális megoldás a problémás bőr mindennapos ápolására egy hosszú nap után. Csökkenti az irritációt, kontrollálja a faggyútermelést, tiszta és felfrissült érzést hagyva maga után egész napra.
Szalicilsav ?a természetben a tölgyfa kérgében található és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A cink visszaszorítja az acne és a pattanások kialakulását.

Kiszerelés: 200 ml

1 465 Ft

Tónus és rugalmasság

Bio kamcsatkai erdei deréce- és bio Rhodiola Rosea kivonat támogatja a bőr rugalmasságát, tonizál és hidratál.

Kamcsatka egy ősi vidéki régió, mely gazdag biológiai sokféleségét, több, mint 1200-féle egyedülálló növénnyel, részben a bőséges termálforrások és vulkáni ásványok jelenlétének köszönheti.

A Natura Siberica bio farmján értékes növényeket termesztenek, melyekből fenntartható módon kivonatok készülnek, tiszteletben tartva a természet egyensúlyát és harmóniáját.

1 885 Ft

Megújúlás és feszes bőr

Bio szibériai borókakivonat és vad kakukkfűkivonat segítségével gyengéden tisztítja, felfrissíti a bőrt, melyet sima és feszes tapintásúnak érezhet.

A Szibéria szívében található napfényes Hakaszföld tökéletes ökológiai körülményei különleges növények gazdag jelenlétét eredményezi. A Natura Siberica legnagyobb bio farmja is itt található, ahol a legerősebb, rendkívüli vitalitással és energiával rendelkező növényeket termesztik, melyek ellenálló képessége a mostoha szibériai éghajlatnak köszönhető.

1 885 Ft

Minden bőrtípusra

Bio sarkvidéki rózsakivonat és bio amarántolaj segítségével gyengéden tisztít, hosszan hidratál, sima és puha bőrt eredményezhet.

Kamcsatka egy ősi vidéki régió, mely gazdag biológiai sokféleségét több, mint 1200-féle egyedülálló növénnyel, részben a bőséges termálforrások és vulkáni ásványok jelenlétének köszönheti.

A Natura Siberica bio farmján értékes növényeket termesztenek, melyekből fenntartható módon kivonatokat készítenek, tiszteletben tartva a természet egyensúlyát és harmóniáját.

1 885 Ft

Lepje meg magát a gyengédség és a tökéletes ápolás érzésével ? illatos tusfürdőnk biztosan jókedvre deríti.

A selymes hab tele van bio altaji homoktövis- és marokkói argánolajjal. A szibériai berkenyekivonat hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt, mely lággyá és selymes érintésűvé válik. Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6-7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása.

Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

Nem tartalmaz:

  • parabéneket
  • polietilén-glikolt (PEG)
  • ásványi olajokat

 

1 670 Ft

Táplál és puhít

Cédrustejet és bio mézkivonatot tartalmaz. Hozzájárul bőre megfelelő szintű vitamin- és tápanyagtartalmához. Táplál és hidratál, bőre csodásan puha és lágy tapintásúvá válhat.

A Szibéria szívében található napfényes Hakaszföld tökéletes ökológiai körülményei különleges növények gazdag jelenlétét eredményezi. A Natura Siberica legnagyobb bio farmja is itt található, ahol a legerősebb, rendkívüli vitalitással és energiával rendelkező növényeket termesztik, melyek ellenálló képessége a mostoha szibériai éghajlatnak köszönhető.

1 885 Ft
Nézet:
Sorrend: