S fellélegzik a máj, jó újra...

Tisztítsa meg a szervezetét ezzel a növényi keverékkel a pitypang levelek, az édeskömény és citromfű segítségével.

2 645 Ft

Egy fantasztikus teakeverék búskomorság ellen a mindennapi stressz átvészeléséhez.


3 080 Ft

Nyugtató, szélhajtó és antivirális hatású. Teaként ideges alvászavarok ellen és szélhajtóként is fogyasztható, övsömörre pedig borogatást készítenek belőle.


2 645 Ft

Intenzív citromos teaíz. Hidegen fogyasztva is frissítően finom! De természetesen a téli estéken is remek ital.
Ellenőrzött öko termék.


2 645 Ft

Összetevők ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból: almadarabok, koriander, édeskömény, csipkebogyó, fodormenta, ánizs, citromfű, búzavirág.


2 575 Ft

9 fajta különböző bio gyógytea és gyümölcstea.

20 db külön csomagolt teafiltert tartalmaz.

3 295 Ft

Egy teáscsésze boldogság. Erőteljes, kiegyensúlyozott keverék, gazdagon sárgás színű. Kiváló reggelikhez, desszertekhez.

2 575 Ft

Ahogy a tavaszi napsugarak újra felmelegítik a földet, úgy lelkesíti fel ez a friss fűszertea - keverék az ínyenc tearajongó szívét.

2 575 Ft

Rohanó világunkban nap mint nap kihívásokkal kell szembenézzünk. Ahhoz, hogy megfeleljünk, testünket és lelkünket szinte egész nap csúcsformában kell tartani. Ebben segít a Yogi Tea legújabb változata, a pozitív energia, mely a 2013-as Biofach kiállításon díjat nyert. Kezdje a napot ezzel a teával vagy fogyassza, amikor lanyhul aktivitása.

1 535 Ft

BIO Narancsos gyömbér tea vaníliával
Yogi tea, ayurvéda gyógynövény- és fűszerkeverék, filteres

A fűszerek és a természetes édesség ebben a teában megszépítik a világot, felemelik a lelket. Élvezze a a melegítő gyömbér, az édes narancs és az egzotikus vanília ízeit a teázás felemelő pillanatában. 



1 535 Ft

A mai rohanó világunkban gyakran nem tudunk időt fordítani, hogy kiegyensúlyozottan lugosító ételeket fogyasszunk, noha ez nagyon fontos. Ezzel a lúgosító teával természetes módon tudjuk a belső egyensúlyt fenntartani.

  • Aromazáró, környezetbarát filterek.
  • Kellemes, enyhe, harmónikus
1 535 Ft