Megfázás esetén

Nézet:
Sorrend:
-32%
Raktárkészlet:
2 db

Az arany egészségre káros hatása az elmúlt 100 év szakirodalmi adatai alapján nem ismert.
Arany tartalmú oldat stevia édesítőszerrel élelmiszer dekorációs célra.

7 375 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!
-25%
Raktárkészlet:
1 db

A teafaolajos torokfertőtlenítő Müller pasztilla gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolajat tartalmaz, amely megfázás, köhögés, torokfájás, ínyproblémák esetén alkalmas a szájüreg fertőtlenítésére.  A Müller antiszeptikus pasztilla szimpatikus leheletet kölcsönöz.

Adagolás: felnőttek és 12 év feletti gyermekek esetén 1 pasztillát a szájban feloldani naponta többször is.

1 995 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 495 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.29 - A készlet erejéig!

 

Generációkon át rég bevált receptúra. Tíz gyógynövény hatóanyagaival, a természet patikájából.

Gyomorbántalmak, idegesség, utazáskor jelentkező panaszok, elalvási nehézségek, izomfájdalom, fejfájás és megfázás esetén.

 

Gyógyhatású készítmény

 

2 070 Ft

 

Generációkon át rég bevált receptúra. Tíz gyógynövény hatóanyagaival, a természet patikájából.

Gyomorbántalmak, idegesség, utazáskor jelentkező panaszok, elalvási nehézségek, izomfájdalom, fejfájás és megfázás esetén.

 

Gyógyhatású készítmény

 

3 480 Ft

Glicerines grapefruitmag kivonat.

A Citrovital csepp grapefruitmag-kivonatot tartalmaz, amely természetes polifenolokban gazdag, és antioxidáns hatással is rendelkezik. Az antioxidánsok hozzájárulnak a szervezetünkben lejátszódó káros oxidatív folyamatok gátlásához.

 

A Citrovital csepp egy természetes készítmény, amely grapefruit magvakból (Citrus paradisi) széles hatékonysági spektrummal rendelkezik, amely bioflavonoidokat tartalmaz. Ennek az alapanyagnak erős hatásai vannak,
megakadályozzák a baktériumok, vírusok és gombák reprodukcióját. A természetes bioflavonoidok megkönnyítik az emésztést, tisztítják a szervezetet, stimulálják az immunitást, megelőzik a megfázásokat és gyulladásokat, javítják a vérkeringést és növelik a nyálkahártya-immunitást.

2 675 Ft

Instant gyógynövény keverék Echinacea purpurea (bíbor kasvirág) és torma felhasználásával.


A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segít fenntartani a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségét, valamint hozzájárul az alsó húgyúti szervek egészségének megőrzéséhez.


A torma hatóanyagai hozzájárulnak a légutak egészségének fenntartásához.


A hagyományos kínai orvoslás is előszeretettel alkalmazza, főként esős, hűvös, megfázásos időszakban a légúti rendszer megnyugtatására és védelmére.

 

 

 

2 260 Ft

A légúti rendszer támogatásához

A csillagánizs (Illicium verum) Dél-Kínában őshonos fűszer és gyógynövény. Fűszerként és a gyógyászatban a Távol-Keleten régóta használatos.

Napjainkban elsősorban a dél-kínai Kuanghszi Csuangban termesztik, a március és május között szüretelt termés adja a világ csillagánizs készletének jelentős százalékát.

Ínyencségre vágyók különleges íze és illata miatt használhatják sütemények, kompótok, gyümölcslevesek, teák készítéséhez. Az egyik alapvető fűszere egyes abszint jellegű likőröknek.

A csillagánizs támogatja a légúti rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását (naponta 3 g mennyiségben fogyasztva).


810 Ft

Grapefruit cseppek Echinaceával, Grapefriutmag és Echinacea kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): Echinacea purpurea (bíbor kasvirág), grapefruitmag kivonat

 

A kivonat jótékonyan ötvözi az Echinacea és grapefruitmag hatóanyagait. Az Echinacea purpuera (bíbor kasvirág) kivonat támogatja a légúti rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. Kedvező hatást gyakorol a húgyutak egészségének megőrzésében is. A grapefruitmag-kivonat hozzájárulhat a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megőrzéséhez. Az oldat-forma segíti a könnyebb bevitelt és a felszívódást.

1 880 Ft

Aromazáró csomagolásban
A TCM kompatibilitás elve alapján összeállított receptúra. A fahéj és a gyömbér számos kutatásban hasznosnak bizonyult az egészséges vércukorszint fenntartásában.


A fahéj és a gyömbér segítenek megőrizni az egészséges vércukorszintet. A gyömbér támogatja az emésztőrendszer egészségét, segít fenntartani az immunrendszer, és hasonlóan a fahéjhoz, támogatja a légutak egészségét. A cékla jelentős mennyiségű sötétvörös flavonoid színanyagot tartalmaz, elsősorban a szív meridiánra van hatással.

 

 

1 460 Ft

A gyömbér tradicionálisan használt fűszer- és gyógynövény, az emésztésre gyakorolt kedvező hatása révén segíti az émelygéses állapotok elkerülését akár kismamák esetén, akár utazások alkalmával. Antioxidánsként támogatja a sejteket a káros szabad gyökökkel szembeni védelemben, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, segít fenntartani a légúti rendszer egészségét.

 

 

 

2 050 Ft

Izlandi zuzmót, növényi kivonatokat és L-lizint tartalmazó étrend-kiegészítő

Az izlandi zuzmó erősíti a szervezetet, jótékony hatással van a légutakra. A gyömbér elősegíti a légutak megfelelő működését, a légzőrendszer egészségének fenntartását. A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. A citromfűkivonat és az echinacea-kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat. A citromfűkivonat támogatja az egészséges alvást, hozzájárul a nyugodt pihenéshez.

2 455 Ft

A légutak ápolására, Lándzsás útifű kivonatot tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő


Hagyományos recept alapján készült folyékony készítmény. A lándzsás útifű és a bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) kivonatok nyugtató hatást gyakorolnak a torokra, garatra és a hangszálakra. Támogatják a szervezet természetes védekező rendszerét.

2 455 Ft

Dr.Chen Nac 6 Komplex Kapszula

Az N-acetilcisztein (NAC) a cisztein aminosav stabil formája, ami a fehérjék egyik építőköve. A NAC bontja a légutakban előforduló viszkózus váladékban lévő fehérjék közötti kötéseket, elősegítve annak kiürülését.

Az izlandi zuzmó nyugtató hatású a torok irritációja esetén, támogatja a könnyű légzést, az immunrendszer egészséges működését.

Az erdei mályva segíti a légúti egészség megőrzését, nyugtatólag hat a torokra, a garatra és a hangszálakra. Hozzájárul a légutak felszabadításához.

Az echinacea támogatja a felső légutak egészégét, nyugtatólag hat a torokra, a garatra és a hangszálakra, emellett hozzájárul a természetes védekezőrendszer normál működéséhez.

Az édesgyökér nyugtatja a felső légutakat.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátáshoz, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.

4 485 Ft

A cukorhajfa terméséről (Sterculiae lychnopherae semen) már az 16. században íródott Bencao Gangmu gyógynövénykódex is említést tesz. A különleges alakú termés belsejéből vízben áztatva, eredeti mérete többszörösére duzzadt puha szivacs bomlik ki. A cukorhajfa terméséből készült teát a hagyományos kínai orvosok napjainkban is szívesen ajánlják a légúti rendszer támogatására, például énekművészek számára is.

920 Ft

Dr. Chen PreColdflu C19 filteres tea 19 féle gyógynövénnyel a felső légutak és az immunrendszer támogatásához.

A csűdfűgyökér ( Astragalus membranaceus), a bíbor kasvirág (Echinacea purpurea), az édesgyökér, a gyömbérgyökér, a borsmenta, a kurkuma támogatják az immunrendszer normál működését.
Az izlandi zuzmókivonat jótékony hatással van a légutakra, a gyömbér támogatja a légzőrendszer egészségét, az édesgyökér nyugtatja a felső légutakat.

Ajánlott adagolás: naponta 2-3 filterből készült főzet elfogyasztása javasolt. Terhes és szoptató kismamák számára nem ajánlott a készítmény fogyasztása.

2 170 Ft
Nincs raktáron

Ez a varázslatos, erősen édes ízű gyümölcs gyönyörű ősi hegyekkel körülvett trópusi környezetben terem.
Kínában évezredek óta használják, mint hagyományos népi orvosságot tüdő vérbőségre, száraz köhögés, valamint megfázás esetén, bár eleinte még csak a kínai császárok kiváltsága volt a Szerzetesek Körtéjének fogyasztása



2 135 Ft

A légzőrendszer és a felső légutak védelmére

9 féle gyógynövény kombinációjával támogatja a tüdő, és a felső légutak védelmét.

  • A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a felső légutak egészségének megőrzését, az immunrendszer megfelelő működését.
  • A nagy bojtorján támogatja a szervezet ellenálló képességét, gyökere inulint (akár 45%-ban), nyálkát, keserűanyagot (szeszkviterpén laktonokat) és szerves savakat tartalmaz.
  • A gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét. Gyógynövényként keleten mindennapos a használata, a távol-keleti konyha elképzelhetetlen a gyömbérrel való fűszerezés nélkül.
  • A gyermekláncfű és a medvehagyma antioxidánsként támogatja sejtjeinket, ezzel szervezetünket a káros hatásokkal szemben.
  • A kínai csillagánizs (Illicium verum) kedvezően nyugtatja a torkot, a felső légutakat, míg a borsmenta támogatólag hat az immunrendszerre.
  • A fokhagyma hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.

 

 

 

2 350 Ft

Müller's syrup® echinacea kivonattal és C-vitaminnal. Kiváló íztulajdonságai miatt 12 éves kortól alkalmas gyermekek számára.

 

Echinacea: segít a normális légúti működésben támogatja a természetes védekezést és az immunrendszert
C vitamin: hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, valamint a fáradtság és kimerültség arányának csökkentéséhez

1 605 Ft
 
Nézet:
Sorrend: