Ropogtatnivaló kukoricából

Nézet:
Sorrend:

Biopont Bio Dragon Flips Sós Karamell 25 g

A chipsek és más sós rágcsák kiváló alternatívája lehet a PUFFY sárkány snack, mely könnyedén olvad a szádban és nem csak finom, de ropógos is!

Ez a biogazdaságban termesztett kukoricából készült, extrudált finomság hamar belopja magát gyermekeid és az egész család szívébe!

kukorica, amelyből készül GMO-, és gluténmentesnem tartalmaz mesterséges adalékanyagokatA-, B-, C- és E-vitaminokban, valamint ásványi anyagokban is gazdag.

Gluténérzékenyek és vegetáriánusok is fogyaszthatják!

Készülj fel, PUFFY, bizony nem csak a gyerekek kedvence lesz!

315 Ft

Gyönyörű csomagolásban, aranyos formájú egészséges nassolni való!

Extrudált kukoricás bio snack répával és almával, hozzáadott cukor és só nélkül készül. Reméljük a gyerekek nagy kedvence lesz!

Egy csomagban négy kisebb zacskó található, így jobban beosztható és bármely napszakban fogyasztható!

Étel-intoleranciában szenvedők is bátran fogyaszthatják, mert a termék glutén-, szója, mogyoró- és laktózmentes!

1 010 Ft

Az édes paprika a magyaros ízek lelke, ezért legújabb ropogtatnivalónkat, a ?Betyárt? is ezzel a fűszerrel ízesítettük meg.

Ha Te is a különleges, tardicionális ízek kedvelői közé tartozol és paprikából sosem elég, akkor kóstold meg ezt a roppanós, szív alakú kukorica snacket, amit tiszta szívből ajánlunk gluténérzékenyeknek is!

 

355 Ft

Legújabb ropogtatnivalónk még a legszigorúbb pandúrok szívébe is belopnák magukat!

Nem is csoda, hiszen nehéz ellenállni ennek a finom, ropogós és az erős paprikától pikáns kukorica snacknek. Ha te is a csípős ízek nagy kedvelője vagy, akkor mindenképpen kóstold meg!

  • Gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

 

355 Ft
Újdonságunk Teddy, gyönyörű csomagolásban, aranyos formájú egészséges nassolni való!  

Extrudált kukoricás bio snack répával és sütőtökkel, hozzáadott cukor és só nélkül készül. Reméljük a gyerekek nagy kedvence lesz!

Egy csomagban négy kisebb zacskó található, így jobban beosztható és bármely napszakban fogyasztható!

Étel-intoleranciában szenvedők is bátran fogyaszthatják, mert a termék glutén-, szója, mogyoró- és laktózmentes!
1 010 Ft

Byodo Bio kukoricaszelet tengerisóval 120 g

A különleges vékony, ropogós Byodo kukoricaszeletet tengeri sóval fűszerezik. Íze a a pattogatott kukoricára hasonlít. Kellemes ropogtatnivaló irodában, iskolában, sportolás alatt. Gluténmentes. 

A Byodo kukoricaszelet titka a ropogós íz. Más fajta szeletekhez képest a különbség az, hogy a kukoricaszemek extra puhára és finomra vannak puffasztva. A természetes kukoricamag összetevőit így megőrzik. A kukoricaszeletek önmagukban, valamint édes vagy pikáns feltéttel egyaránt ízletesek. Más klasszikus snackekhez képest a kukoricaszeletek nem tartalmaznak hozzáadott zsírt. Sportolók a plusz energia miatt, a gyerekek ropogtatnivalóként szeretik.

1 135 Ft
Nézet:
Sorrend: