Ránctalanítás, szemkörnyék ápolás

Nézet:
Sorrend:

Amikor különösen zaklatottan folynak a minket érintő események, bőrünk gyakran túlságosan érzékenyen reagál - vörös foltokkal az arcon, nyakon, dekoltázson. Ilyen esetben segít az Intenzív kúra érzékeny bőrre, hogy megerősítsük határainkat: erősíti, megnyugtatja a bőrt.

A válogatott összetevőknek köszönhetően az Intenzív kúra érzékeny bőrre ellenállóbbá teszi a túlérzékeny bőrt, gyorsítja a stressz okozta tisztátalanságok tisztulását, nyugtatja és erősíti a nyugtalan, kivörösödött és érzékeny bőrt. Ezen túlmenően feszültségmentes, harmonikus bőrérzést biztosít.

Bőrállapot: A túlérzékeny bőr saját aktivitását ösztönzi például a csak nagyon ritkán előforduló, harmonizáló hatású drágakő, a fekete turmalin. Olyan gyógynövények, mint a kristályos jégvirág, a nyúlszapuka és az elevenszülő, stabilizáló, kiegyenlítő hatással rendelkeznek, míg a természetes sóvíz Bad Bentheimből segíti a bőrt a folyadék megtartásában, a rózsavíz pedig harmonizál. 

 

  • Bőrállapot: érzékeny
  • Életkor: 12 év felett
  • Kinek ajánljuk: uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik
  • Ovo-lacto vegetáriánus igen
  • Vegán igen
21 400 Ft

A Regeneráló szérum - nedvességszabályozó birsmag kivonatból, izoflavonoidban gazdag vörös heréből, vitalizáló elevenszülőből és lóherevirágmézből készült kompozíciójával - enyhíti a szárazságráncokat és vonalakat, erősíti a bőrfunkciókat, szabályozza a bőr nedvességtartalmát, és érezhetően feszesíti a bőrt. A kivörösödött, érzékeny bőrt megnyugtatja, megeleveníti.
Használata finom illatélményben részesíti az érzékeket. 

Bőrállapot: Feszesítő, vitalizáló, nedvességmegőrző ápolás az igényes, érett bőrnek. 

Sajátosság: Az arcbőr éjszakai intenzív, zsírmentes ápolására is alkalmas készítmény!

25 050 Ft

Érett, száraz bőrre

Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Vitamin- és ásványianyag-tartalma extra táplálást és hidratálást nyújt az érett és száraz arcbőrnek, és megelőzi a bőr öregedési folyamatát.

A málnakivonat stimulálja a regenerációt és helyreállítja a bőr energiájának egyensúlyát, feszes és rugalmas bőrt eredményez.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán


2 735 Ft

Táplál, mélyen hidratál, az öregedés ellen hat.

Bioaktív bőrápolás. - Pillanatok alatt természetesen módon feltölti és kisimítja a mimikai ráncokat és a finom redőket.

Természetes bio olajokból és kivonatokból álló feszesítő komplexummal kiváló szemránc feltöltő készítményt alkot, mely azonnal enyhíti a szarkalábakat, a barázdákat és a finom redőket. Hosszú távon hidratál és kisimítja a szem körüli érzékeny területet, állandósítja a bőr egyenletes tónusosságát. Alkalmazás: Óvatosan vigyünk fel egy keveset a szemkörnyék külső zugába, majd gyengéd mozdulatokkal ütögessük be a bőrbe, az orr irányába.

Biokatív és bio összetevők: kókuszolaj, kókusz gyümölcs kivonat, Aloe vera, tengeri plankton, papaya gyümölcs kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamottolaj, citromhéj olaj.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

4 500 Ft

Tapasztalja meg az észrevehetően rugalmasabb bőr lavera érzetét:

Gyengéd formulánk bio aloe verával és bio mandulaolajjal mélyhidratálással és hosszan tartó ápolással kényezteti a nagyon száraz bőrt.

  • Megakadályozza a bőr kiszáradását
  • 24 órás intenzív hidratálás
  • 100%-ban természetesen gyönyörű bőr

A bio aloe vera több mint 200 vegyületet tartalmaz, és köztudottan pótolja a bőr nedvességkészletét és megakadályozza a bőr kiszáradását.

A bio mandulaolaj az egyik legjobb gyógymód száraz és érzékeny bőrre. Magas az E-vitamin tartalma, hidratál és véd.

  • Biológiailag lebomló formulák ásványi olajok vagy mesterséges illatanyagok, színezékek vagy tartósítószerek nélkül*
  • A szigorú független NATRUE natúrkozmetikai szabvány szerinti tanúsítás. Bőrgyógyászatilag tesztelt
  •  fedél és az edény újrahasznosítható
  • Vegán és PETA kritériumok szerinti minősítés
  • Exkluzív természetes formulák, amelyeket a lavera kutatócsoportja fejlesztett ki a legjobb természetes összetevők felhasználásával
    * az EU kozmetikai rendeletének megfelelően
3 085 Ft

Tapasztalja meg a természetesen gyönyörű bőr lavera érzését egyik napról a másikra.

Alvás közben bőrsejtjeink kiegyensúlyozottan dolgoznak, hogy helyrehozzák a sérüléseket és eltávolítsák az előző napi nyomokat.

A lavera Re-Energizing Sleeping Cream revitalizálja az arcszínt és támogatja a természetes sejtmegújulást az éjszaka folyamán. Selymes textúrája és gondosan válogatott hatóanyagai intenzíven hidratálják a bőrt, így friss, ragyogóan szép bőrrel ébredsz.

Innovatív formulánk a fáradt bőrért:

  • Revitalizálja és kisimítja az arcbőrt
  • Küzd a fáradtság jelei ellen
  • Reggelre felfrissíti a bőrt
  • Biológiailag lebomló formulák ásványi olajok vagy mesterséges illatanyagok, színezékek vagy tartósítószerek nélkül*
  • Szigorú független NATRUE natúrkozmetikai szabvány szerinti tanúsítás, bőrgyógyászatilag tesztelt

 Klímasemleges termékek**, a tégely 73%-ban újrahasznosított anyagból, az összecsukható dobozban lévő kartonanyag pedig 100%-ban újrahasznosított szálakból készült

  • PETA kritériumok szerinti tanúsítás
  • Exkluzív természetes formulák, amelyeket a lavera kutatócsoportja fejlesztett ki a legjobb természetes összetevők felhasználásával

* az EU kozmetikai rendeletének megfelelően
** ClimatePartner.com/12310-1610-1001

6 500 Ft

Vegyes bőrre ajánlott. Mattító, kiegyenlítő hatású a vegyes bőrőn jelentkező száraz és zsíros felületeken.

Német NaTrue minősítéssel rendelkezik, vegán. Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

100%-ban ellenőrzött natúrkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel. GMO-mentes.

Nem tartalmaz szilikont, paraffint, ftalátokat, műanyag mikrogyöngyöt, kőolajszármazékot, parabént, szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket vagy alumíniumsót.

 

4 855 Ft

Érett bőrre.

Serkenti a bőr természetes regenerálódását, növeli szilárdságát és rugalmasságát, megújítja a bőrt az éjszaka alatt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra! Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát. 

9 350 Ft

Érett bőrre.

Csökkenti a finom ráncokat, gyengéd a szem környékén lévő érzékeny területeken, feszesíti a szem-és ajakkontúrt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert, színezéket. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra!

Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

9 300 Ft

A balzsamos szuhar kellemesen fűszeres illata önmagában élvezet a bőrnek és a léleknek egyaránt. A krémes balzsam ligetszépeolajjal kiváló minőségű bio alapanyagokból összeállított készítmény, amely ideális ápolást nyújt az arc és a test számára - különösen az érzékeny és irritált bőrűeknek.

 

Balzsamos szuhar (Cistus ladanifer)

A balzsamos szuhar finom gyűrött virága a növény csodálatos nyugtató hatásának szimbóluma. Különösen alkalmas az érzékeny és irritált bőr speciális bőrápolására. A krémbalzsam bevált összetevői regenerálják a bőrt és védik a környezeti hatásoktól. Az enyhe illat ellazít, kisimít.

 

 

8 285 Ft

Feszesíti a szem körüli finom bőrt, megakadályozza a kis ráncok kialakulását és ellensúlyoza a rugalmasság elvesztését.

Bio Snow Cladonia-virágvíz segíti a bőr megújulását, megemeli és óvja a finom ráncok kialakulásától.

Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

Ecocert által minősített, vegán termék.

2 970 Ft

Age-Defying.

Mélyen hidratál, segít hatékonyan megemelni a bőrt és újradefiniálja a kontúrokat.

Bio Snow Cladonia-virágvíz segíti a bőr megújulását, megemeli és óvja a finom ráncok kialakulásától. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

Ecocert által minősített, vegán termék.

3 160 Ft

A kipirult, érzékeny bőr nyugalmáért felel a 3-as natúr krém.

Bármilyen irritáló esemény után segíti a bőrt a regenerálódásban. Akár szőrtelenítés, napozás után is kiváló ápoló a mindennapokban. Vegán!

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat


A Nr. 3-as Ferrum phosphoricum a Schüssler ásványi sók közül az úgynevezett ?elsősegélyszer?.


Az érzékeny, irritált bőrt nyugtathatja, oxigenizáló hatása pedig serkentheti a bőr anyagcsere folyamatait. Jótékony hatással lehet a kipirosodott, pattanásos bőr kezelése esetén. Ez a natúr krém gyorsan felveszi a harcot a bőrünket érintő káros hatásokkal, legyen szó leégésről, csalánkiütésről, rovarcsípésről vagy akár szőrtelenítésről. Használatával visszaállíthatjuk megviselt bőrünk természetes állapotát!

4 655 Ft

A calcium fluoratum Schüssler-féle ásványi só elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása, melynek hiányállapota esetén a bőr korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetők meg.

A Schüssler Nr.1-es krém serkenti a kollagén termelést, melynek köszönhetően bőre rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lesz, a ráncok csökkennek, bőre visszanyeri feszességét. A Schüssler-féle ásványi só jótékony hatásával minden bőrtípusra ajánlott bőrregeneráló krém, mely puhítja a berepedezett bőrt a test bármely felületén.


Ez a Schüssler alapkrém újra feszessé teheti arcbőrödet!

Organikus összetevői a bőrápolás új dimenzióját nyújtják Neked. Bársonyos puhaságot nyújtó hatását olyan értékes összetevőknek köszönheti, mint például az organikus shea vaj, mely intenzíven hidratál és selymessé teszi bőrödet, a jojoba-, és az argán olaj mely rendkívül gazdag antioxidáns vitaminokban.

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat

 

 

4 655 Ft
Nézet:
Sorrend: