Sarkantyúka kivonat

Nézet:
Sorrend:
-29%
Raktárkészlet:
4 db

A gyógynövény kivonatokkal átitatott porított gyógyiszap készítmény.

Mélyrehatóan tisztít, a bőr kiválasztási termékeit aktívan magába veszi és megköti. Nyugtató, a szöveteket megújító hatású.

Ajánlása: A Tisztító maszkban egyesül a természetből nyert gyógyiszap ereje a sarkantyúka és a varázsmogyoró gyulladást csökkentő, kiválasztást serkentő tulajdonságaival. A maszk mélyreható tisztító hatása azon alapul, hogy aktívan fölveszi magába a bőr kiválasztási termékeit. Jelentősen hozzájárul a bőr regenerálódásához, a bőrfunkciók harmonizálásához.

Sajátosság: 
A sűrűbb és vastagabb rétegben felvitt maszk erőteljesebben tisztít (tisztátalan, zsíros, tág pórusú bőrnél ez javasolt), érzékenyebb bőrállapotnál a hígabb, vékonyan felvitt maszkot alkalmazzuk kevesebb hatóidővel.

Főbb összetevők:

  • VARÁZSMOGYORÓ KIVONAT
  • SARKANTYÚKA KIVONAT
  • KUKORICA KEMÉNYÍTŐ
  • GYÓGYISZAP

 

1 400 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2023.08.14 - A készlet erejéig!

Vitalizáló intenzív ápolást biztosít. Megeleveníti és erősíti az ajak bőrét, simítja a száj körüli ráncokat; a száraz, berepedezett, rossz vérellátású ajak ápoló készítménye. 

Aranyló, finoman képlékeny, intenzív ápoló hatású készítmény az ajkak és környékük érzékeny bőrének ápolására, kiszáradásának, berepedezésének, idő előtti ráncosodásának megelőzésére. Nemes növényi viaszok és értékes növényi olajok alkotják. Nyúlszapuka-, körömvirág- és orbáncfű kivonatok gazdagítják összetételét. 

Ha az ajkak bőre erősen igénybe van véve (pl. síelésnél, tengerparton), hatását fokozhatjuk, ha az ajakbalzsam használata előtt vagy éjszakára normalizáló Ampullakúrát viszünk fel az ajkakra. Szükség szerint naponta többször is alkalmazható. 

Bőrállapot: minden bőrállapothoz alkalmas 

Sajátosság: A megelőzést (ajkak körüli finom ráncok megjelenését) és a regenerációt támogató készítmény.





4 400 Ft

Gőzölésnél felfrissíti a bőr vérkeringését, fokozza a bőr kiválasztását, aktivizálja a bőr saját védekező erőit. Fertőtlenítő hatású. 

Bőrállapot: mindenekelőtt tisztátalan, gyulladt bőr. 

Sajátosság: Couperosis esetén csak enyhén gőzöljünk (1-2 percig).

10 250 Ft

Bőrállapot: tisztátalan, gyulladt vagy arra hajlamos bőr 

Hatása: A tisztátalan bőr alapkozmetikuma; érzékeny, tisztátalan bőrnél elősegíti a sebek gyógyulását, szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését, frissít, megelevenít, finomabbá teszi a pórusokat, csökkenti a mitesszerképződést. 

Sajátosság: Ha a bőr kora tavasszal vagy ősszel nyugtalan, irritált, foltosan vörös vagy pattanásos lesz, sima arctonikról átállhatunk speciál tonik alkalmazására. 

Ajánlása: A tisztátalan bőr kezelése egyrészt az akut jelenségek visszaszorítására irányul, másrészt a bőr alapvető áthangolására, hogy ezzel megelőzzük az újabb pattanások kialakulását. Ezt a célt szolgálja a speciál tonik, mely gyulladást enyhítő és a bőr funkcióit szabályozó növénykivonatokat tartalmaz, így kedvező hatást fejt ki a faggyúmirigyek működésére, a tág pórusokra, komedókra.

11 200 Ft

Bőrállapot: tisztátalan, gyulladt vagy arra hajlamos bőr 

Hatása: A tisztátalan bőr alapkozmetikuma; érzékeny, tisztátalan bőrnél elősegíti a sebek gyógyulását, szabályozza a faggyúmirigyek túlzott működését, frissít, megelevenít, finomabbá teszi a pórusokat, csökkenti a mitesszerképződést. 

Sajátosság: Ha a bőr kora tavasszal vagy ősszel nyugtalan, irritált, foltosan vörös vagy pattanásos lesz, sima arctonikról átállhatunk speciál tonik alkalmazására. 

Ajánlása: A tisztátalan bőr kezelése egyrészt az akut jelenségek visszaszorítására irányul, másrészt a bőr alapvető áthangolására, hogy ezzel megelőzzük az újabb pattanások kialakulását. Ezt a célt szolgálja a speciál tonik, mely gyulladást enyhítő és a bőr funkcióit szabályozó növénykivonatokat tartalmaz, így kedvező hatást fejt ki a faggyúmirigyek működésére, a tág pórusokra, komedókra.

1 150 Ft

?Az ellentétek vonzzák egymást? ? mondja a közmondás. A valóságban azonban gyakran nehéz összeegyeztetni a különbségeket. Az egyik ilyen ellentmondás, amely sok ember számára gondot okoz: az olajosan fénylő és a száraz foltok együttes jelenléte az arc bőrén. Míg egyfelől a T-vonal mentén zsírosan fénylő és gyulladt a bőr, másfelől, egyéb területeken szárazsággal és bőrpírral küzd. Az ilyen bőrállapotra fejlesztették ki a Dr. Hauschka Citromfű nappali ápoló krémet. Egy közvetítőre van szükség az olajos és száraz, érzékeny bőrfelületek közötti harmonikus egyensúly helyreállításához. A készítmény legfontosabb összetevője a középkor óta ismert citromfű, mely egyensúlyt teremt az egymást akadályozó, szembenálló erők közt. A Dr. Hauschka Citromfű krém a bőrfunkciók ösztönzésével segíti az érzékeny, kevert bőrt, hogy visszanyerje természetes egyensúlyát. A citromfű, más összetevőkkel együtt, mint pl. a nyúlszapuka és sárgarépa, megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt. Az olajos zónák letisztulnak és mattá válnak, míg a száraz területek nedvességmegtartó képessége fokozódik. A kiegyenlítő Citromfű krémben lévő varázsmogyoró kivonat erősítő és revitalizáló, míg a százszorszép kivonat finomítja a bőrt. Az eredmény lágy bőr és egyenletes arcszín. A Mélytisztító, Arctonik és Citromfű krém együttes használata biztosítja az érzékeny, vegyes bőr harmonizáló nappali ápolását. 

Ajánlása: Érzékeny, vegyes bőrű nők és férfiak részére. A szárazságra, olajos, fénylő felületre és kivörösödésre hajlamos bőrnek, melynél kevés tisztátalanság és gyulladás is fellép.

Sajátosság: Harmonizálja a bőr zsír? és nedvesség háztartásását. Megnyugtatja a bőrt, csökkenti a kivörösödéseket. Egyenletes, hamvas bőrképet biztosít.

 

2 000 Ft

Gyógynövény kivonatokkal átitatott porított gyógyiszap készítmény. Mélyrehatóan tisztít, a bőr kiválasztási termékeit aktívan magába veszi és megköti. Gyógyító, nyugtató, a szöveteket megújító hatású.

Ajánlása: A tisztító maszkban egyesül a természetből nyert gyógyiszap ereje a sarkantyúka és a varázsmogyoró gyulladást csökkentő, kiválasztást serkentő tulajdonságaival. A maszk mélyreható tisztító hatása azon alapul, hogy aktívan fölveszi magába a bőr kiválasztási termékeit. Jelentősen hozzájárul a bőr regenerálódásához, a bőrfunkciók harmonizálásához.

Sajátosság:
Az individuális arctisztításhoz a maszkot a nappalra használt ápoló készítmények hozzáadásával készíthetjük el, pl:

  • tisztátlan, zsíros bőrnél: speciál tonikkal, arcolajjal, 
  • normál és száraz bőrnél: arctonikkal, arctejjel, 
  • érzékeny, vörösödésre hajlamos bőrnél: arctonikkal és rózsakrémmel gazdagíthatjuk a maszkot
11 650 Ft
Nézet:
Sorrend: