Igénybevett hajra

Nézet:
Sorrend:

Ragyogó fény és elképesztő puhaság a hajnak.

Minden hajtípusra. A természetes, bio összetevők selymes fényt és extrém puhaságot biztosítanak. A bio Shea vaj hidratálja, rugalmassá és erőssé teszi a hajszerkezetet, míg a bio vizililiom mélyen táplálja és kisimítja a hajat. Nem tartalmaz SLS-t, parabént és szilikont.


BDIH által minősített natúrkozmetikum.

 

1 300 Ft

Gyengéd tisztítás, lágy hab és kellemes, természetesen tiszta illat.

A Repair sampon ápolja a stresszes és sérült hajat, valamint javítja annak szerkezetét. A bio olívaolaj fényt és rugalmasságot biztosít, míg a borsófehérje erősíti a hajat és megkönnyíti a fésülést. Ideális az egész család számára!

  • Hajtípus: Minden hajtípusra, Sérült haj
5 075 Ft

Ziaja Kakaóvajas Sampon 400 ml

Főként azoknak a szőke hajúaknak ajánlott, akiknek a hűvös szőke szín tetszik igazán. Természetesen ez a típusú sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, ugyanakkor nagyszerű módja a szín világosításának.

A(z) ZIAJA kakaóvajas sampon 400 ml sérült, száraz és rakoncátlan és töredező hajra csodás választás. Női hajra tökéletes. Amennyiben szeretsz folyékony (klasszikus) konzisztenciájú samponokat használni, ez a típus garantáltan tetszeni fog.

A korpa elleni harcban különösen hatékony. Ha hidratált hajra vágysz, ezt a sampont érdemes kipróbálnod, nem fog csalódást okozni. Teljes mértékben simává varázsolja a hajszálakat. Még a viszkető fejbőrrel is gyorsan megbirkózik.

Használatával a hajad szép és egészséges lesz. Megszünteti a nem kívánatos sárgás árnyalatokat 

1 815 Ft
Nézet:
Sorrend: