Vitamin D

Nézet:
Sorrend:
-26%
Raktárkészlet:
1 db

D3+K2+K1 vitamin csepp – természetes összetevőkkel

Kitűnő ár/érték arányú D3+K2+K1 vitamin csepp készítmény. Napi adagonként (2 csepp) 2000NE D3 vitaminnal, 25 µg K2 vitaminnal (MK7) és 450 µg K1 vitaminnal. 10 ml-es kiszerelésben kapható, 160 adagra elegendő. Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat D-vitamint, K2 vitamint és K1 vitamint. Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. Ez egy nagyon egészséges olaj, és egyre népszerűbb az egészséges életmódot folytatók körében.

8 085 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.09 - A készlet erejéig!

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához, a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, és szerepet játszik a sejtosztódásban. Legújabb D-vitamin készítményünk a 4000NE hatóanyag-tartalmú D3-vitamin kapszula. A D3 a D-vitamin természetben fellelhető formája. Ez jön létre a bőrünket ért UV-B sugárzás hatására, és ez található meg az ételekben és étrend-kiegészítőkben is.

4 155 Ft

A Vitaking legújabb D-vitamin készítménye 2000NE D-vitamint tartalmaz cseppenként.  Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat és D-vitamint. Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. Kiválóan alkalmas mind a felnőttek, mind a gyermekek napi D-vitamin szükségletének kielégítésére.

3 605 Ft

Nem szereted lenyelni a tablettákat, kapszulákat? Akkor ezt az igazán finom D3-vitamin rágótablettát neked találtuk ki! Kóstold meg, és élvezd a finom eper ízt, valamint a D-vitamin előnyös hatásait! Amennyiben nem jutsz elegendő napfényhez, mindenképp pótold D-vitamin szükségleted ezzel a remek készítménnyel, mely a felnőttek és gyermekek körében is osztatlan sikert aratott.

2 750 Ft
Nézet:
Sorrend: