Testápoló balzsamok, krémek

Nézet:
Sorrend:

Alkalmazható reumás ízületek bedörzsölésére. Hűsítő, keringésfokozó hatású, így segít az ízületben lerakódott bomlástermékek elszállításában.

Erős vagy migrénes típusú fejfájásnál a halánték két oldalát dörzsöljük be vele. Meghűlés esetén a mellkast, illetve torokfájáskor a nyakat kenjük be vékony rétegben a balzsammal. Izomfájdalmaknál a fájó testrészt, pl. hátat, lábat kezelhetjük vele. Gyerekek elől elzárandó!

 

3 110 Ft

A natúr kozmetikumok esetében az emulzió testesebb, sűrűbb állagának eléréséhez konzisztencianövelőket lehet használni. A méhviasz egy ilyen természetes konzisztencianövelő, illetve gyenge emulgeáló tulajdonsággal is rendelkezik, ezért számos natúr kozmetikum recept összetevői között megtalálható.

Klasszikus emulgátorokkal együtt nem érdemes alkalmazni. Ajakápolóknál, masszázstömböknél magas olvadáspontja (60-65 Celsius fok) lehetővé teszi, hogy a vele készülő termékek még nyáron se olvadjanak szét.

1 750 Ft

Azonnal hidratálja a bőrt és véd a kiszáradástól.

Száraz bőrre, arcra és testre az egész család számára.

Egy könnyű frissítő formula, amely azonnal megszűnteti a bőr szárazságát és gyengéden nyugtatja a száraz bőrt. Egy selymes állagú krém, mely bio napraforgóolaj tartalmának, valamint körömvirágárvácska és kamilla kivonatának köszönhetően azonnal hidratálja a bőrt és véd a kiszáradástól. Könnyen beszívódik. Puha és kellemes érzést nyújt, miközben intenzíven hidratál. Ideális ápoló krém lehet utazáskor is.
Skin Food 1926 óta kedvelt intenzív bőrápoló krém világszerte. Az intenzív ápoló formula már különböző felhasználási területekre elérhető. A Skin Food intenzíven tápláló krém kiváló a száraz és érdes bőrfelület ápolására, a Skin Food testvaj hosszan tartó hidratálást biztosít, míg a Skin Food ajakvaj azonnali védelmet nyújt a száraz és repedezett ajkak számára.
Vigye fel az arc és test száraz bőrfelületeire igény szerint!

Azonnali hidratálást nyújt, könnyen és gyorsan beszívódik.

Használata: Vigye fel az arc és test száraz bőrfelületeire igény szerint.

4 265 Ft
Nézet:
Sorrend: