Testápoló balzsamok, krémek

Nézet:
Sorrend:

A természetes gyógynövényes ( eukaliptusz, rozmaring), hűsítő gél azonnal felfrissíti a sajgó, fáradt testrészeket. Bedörzsölése segít a merev izmok és ízületek mobilitásának visszanyerésében.

Idős, fekvő emberek helyi vérkeringésének javítására is sikerrel alkalmazható.

A gyógynövények illóolaj-kombinációját (Herbal-System) tartalmazó készítmény bőrbarát összetételének köszönhetően érzékeny bőrűek részére
is ajánlott. Azonnal beszívódik. Kellemesen hűsít, frissít.

 

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Hypoallergen
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

1 925 Ft

A klasszikus sósborszesz gél tradicionális gyógyír a sajgó végtagokra. Hát-, derék-, nyakfájás és egyéb mozgásszervi panaszoknál ajánlott bedörzsölő készítmény.

Sikerrel alkalmazható izomhúzódás, zúzódás esetén, megerőltető munka után, gyógytorna előtt. Hosszantartó fekvés esetén a testet átdörzsölve pezsdítő hatású. Azonnal beszívódik, nem hagy zsíros nyomot a ruhán. Kellemesen hűsít, frissít.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Hypoallergen
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

1 945 Ft

Segít megelőzni a súly növekedés/fogyás, a várandósság és a hirtelen növekedés során jelentkező bőrcsíkok, ún. stria kialakulását, illetve javítja a meglévő csíkok állapotát.

A természetes borostyán-, centella-kivonat, Arginin+Lisin aminosavak és pantenol optimális kombinációja támogatja a bőr kollagén és rugalmas rostjainak képződését. Hidratálja és feszesebbé varázsolja a bőrt.

Természetes hatóanyagainak és hypoallergen összetételének köszönhetően terhesség és szoptatás alatt is biztonsággal használható.

  • Tartósítószert, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

2 735 Ft

A Herbal-System koncepció alapján kifejlesztett Dr.Kelen talpmasszázs krém gyógyszerkönyvi minőségű allantoint, mentolt, natrium-laktátot és természetes gyógynövényolajokat (levendula, citrom, boróka) tartalmaz.

A bőrbarát összetételű lágy krém jelentősen segíti a masszőr munkáját, kezelésének sikerét. Értékes összetevői révén ápolja az igénybevett talpat.
A masszázskrém optimális ideig történő kezelést tesz lehetővé.

Masszázs után a fel nem szívódott krém könnyen lemosható. Kezelés után használjon Dr.Kelen Deo sprayt a lábhigiénia megőrzése érdekében.

 

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem
  • tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

4 495 Ft

A bedörzsölőszer allantoint tartalmaz, mely elősegíti a sejtregenerációt, gyulladáscsökkentő hatású.

Zúzódásokra, horzsolásokra, rándulás, ficam következtében keletkező duzzanatok, vérömleny kezelésére, reumás fájdalmak enyhítésére, a visszér fölötti bőrfelület ápolására borogatásként hatékonyan alkalmazható.

 

 

4 440 Ft

A gyógykrém allantoint tartalmaz, mely elősegíti a sejtregenerációt, gyulladáscsökkentő hatású.


Zúzódásokra, horzsolásokra, rándulás, ficam következtében keletkező duzzanatok, vérömleny kezelésére, reumás fájdalmak enyhítésére, a visszér fölötti bőrfelület ápolására hatékonyan alkalmazható.

 

 

 

3 875 Ft

"Bioaktív kezelés a testnek"

A 100%-os tisztaságú bioaktív Aloe Vera ápoló használata során, a növény jótékony hatású poliszacharid tartalma, maximális mértékben érvényesül. Megnyugtatja és regenerálja a száraz, sérült bőrt. A válogatott minőségű bioaktív kivonatok keverékének jótékony hatása e tápláló, regeneráló és bőrnyugtató készítményben egyesül.

Nyugtatja a száraz, érzékeny bőrt, fokozza a természetes sejt megújulást, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét. Gyógyítja a sebeket és az égési sérüléseket. Ph értéke nagyon hasonló az emberi bőr pH-jához. (enyhén savas), ezért hatóanyagai könnyedén beépülnek, anélkül, hogy a legkevésbé is beleavatkoznának a bőr természetes állapotába.

Tanulmányok igazolják, hogy a bőrsérülések gyógyulási idejét lerövidíti. Magas nedvesség tartalmával hidratálja a bőrt. Hidratáló hatása van, csökkenti a nedvesség kipárologtatását és megköti az atmoszférában jelen levő nedvességet. Az aloe vera jótékony hatását felerősítő növényi olajok, kivonatok és vitaminok az ?ép testben ép lélek? vezérgondolathoz hűen hozzásegítenek a tökéletes testi, azon túl a lelki egyensúly eléréséhez. Kakaóvaj, méhviasz, tengeri alga, csalán, olíva olaj, shea vaj, teafa, A és E vitaminok. Gotu kóla: Indiában, Indonéziában, Kínában évszázadok óta használt gyógynövény. Bőrgyógyászati ápolásban tanúsított hatékonyságát klinikai tesztek igazolják.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

3 995 Ft

Nyugtatja a száraz, érzékeny bőrt, fokozza a természetes sejt megújulást, ezáltal fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét. Táplálja és védi a fejbőrt, és egészséges állapotban tartja a hajat. Gyógyítja a sebeket és az égési sérüléseket. Ph értéke nagyon hasonló az emberi bőr pH-jához. (enyhén savas), ezért hatóanyagai könnyedén beépülnek, anélkül, hogy a legkevésbé is beleavatkoznának a bőr természetes állapotába.

Tanulmányok igazolják, hogy a bőrsérülések gyógyulási idejét lerövidíti. Magas nedvesség tartalmával hidratálja a bőrt. Hidratáló hatása van, csökkenti a nedvesség kipárologtatását és megköti az atmoszférában jelen levő nedvességet. Az aloe vera jótékony hatását felerősítő növényi olajok, kivonatok és vitaminok az ?ép testben ép lélek? vezérgondolathoz hűen hozzásegítenek a tökéletes testi, azon túl a lelki egyensúly eléréséhez. Kakaóvaj, méhviasz, tengeri alga, csalán, olíva olaj, shea vaj, teafa, A és E vitaminok. Gotu kóla: Indiában, Indonéziában, Kínában évszázadok óta használt gyógynövény. Bőrgyógyászati és szájápolásban tanúsított hatékonyságát klinikai tesztek igazolják.

2 685 Ft

Regenerál, hidratál, gyorsan felszívódó, öregedésgátló testápoló tej.

A marokkói bio argán olaj A és E vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak és fitoszterolok fantasztikus forrása, mely élettelivé és egészségessé teszi a bőrt. Saját fejlesztésű, bioaktív növényi hatóanyag koktéllal kombinálva ez az öregedésgátló olaj azonnal hidratálja és táplálja a bőrszövetet, miközben aktiválja a sejtregenerációt, simává, puhává és természetesen revitalizálttá teszi a bőrt.
 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: argán olaj, aloe vera lé, kakaóvaj, kigelia gyümölcs kivonat, hibiszkusz kivonat, baobab kivonat, narancshús kivonat, szegfűszeg olaj, geránium olaj, citromhéj olaj, pacsuli olaj, fahéj kivonat, rózsafa olaj, vadmenta olaj, mandarinhéj olaj, vanília kivonat, fodormenta olaj.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

3 150 Ft

Hidratál, regenerál, nedvességgel látja el a bőrt.

A szűz kókuszolaj egyedülálló tápláló és hidratáló tulajdonságairól ismert. Ez a nagy arányban triglicerideket tartalmazó sokoldalú szuperolaj saját fejlesztésű természetes és bio hatóanyag keverékkel kombinálva harmonikusan hidratál, helyreállítja a bőrszövet szerkezetét, tökéletesen kiegyensúlyozza, megfiatalítja és természetes módon kisimítja a bőrt, regenerálja a sejteket.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz olaj, kókusz kivonat, aloe vera lé, papaya kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangósztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj olaj, C-vitamin

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 995 Ft

Tápanyagokkal, amino savakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látja el a bőrt. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, így csökkenti a ráncképződést, és tónusossá teszi a bőrt. Gyulladás gátló hatással rendelkezik, mérsékeli a duzzanatok kialakulását.

Bár valamennyi méz rendelkezik antibakteriális hatással, ez a méz fajta kiemelkedően hatékony természetes antibakteriális szer. Azonosították az úgynevezett manuka faktort, ami egy aktív hatóanyag és csak a legjobb minőség_ manuka mézben található meg. Ennek gyógyító tulajdonsága olyan erős, hogy egyes vélemények szerint meghaladja a hagyományos modern medicinákét.

Hatékonyságának köszönhetően egyre több bőrápoló termékben is szerepel. Természetes antioxidáns hatása miatt védi a bőrt a napsugarak okozta károsodástól. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt.

2 760 Ft

Száraz, érzékeny bőrre, valamint a mindennapos testápoláshoz.

A pórusokból eltávolítja a szennyeződéseket, ezért az aknés bőr tisztítására is alkalmas. Tápanyagokkal, amino savakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látja el a bőrt. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, így csökkenti a ráncképződést, és tónusossá teszi a bőrt. Gyulladás gátló hatással rendelkezik, mérsékeli a duzzanatok kialakulását.

Bár valamennyi méz rendelkezik antibakteriális hatással, ez a méz fajta kiemelkedően hatékony természetes antibakteriális szer. Azonosították az úgynevezett manuka faktort, ami egy aktív hatóanyag és csak a legjobb minőség_ manuka mézben található meg. Ennek gyógyító tulajdonsága olyan erős, hogy egyes vélemények szerint meghaladja a hagyományos modern medicinákét.

Hatékonyságának köszönhetően egyre több bőrápoló termékben is szerepel. Természetes antioxidáns hatása miatt védi a bőrt a napsugarak okozta károsodástól. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt.

3 995 Ft

"Tárd fel a természet legnagyobb titkát, és aktiváld a bőröd"

Illatmentes, tápanyagokban rendkívül gazdag testápoló készítmény, melyek a legszárazabb bőrszövet rétegei közé is képes behatolni, és azonnali hidratációt biztosítani. Regenerálva a sejtközti állományt, ragyogóvá, fiatalossá és tökéletesen hidratálttá teszi a bőrt. A test bármely részére ajánlott. Célzottan a mélyebb rétegekbe beszívódva regenerálja a sejtközti struktúrát, sugárzóvá, üdévé és selymessé teszik a bőrt. A testápoló lágy s folyékony készítmény.

Tartalmaz: Aloe verát, shea vajat, kakaóvajat, olíva olajat, napraforgó olajat, algát és A vitamint.

Sejtvédő és hidratáló hatásánál fogva különösen ajánlott a száraz bőr ápolásához. Kimondottan alkalmas a ráncosodásra, korai öregedésre hajlamos bőr célzott ápolására.

Bőrtípustól függetlenül javasolható terhességi csíkok, hegmaradványok halványítására.

Mivel óv és hidratál, a fiatalos megjelenés fenntartása érdekében normál, mindennapos bőrápolásra is ajánlható.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 685 Ft

Dr Organic Illatmentes testápoló bio körömvirággal, 200 ml

- Segítsd az érzékeny bőrfelület megnyugtatását az új körömvirág testápolónkkal
- Enyhítő AloeVera és nyugtató gyömbér hozzáadásával készül
- Bőrgyógyászatilag tesztelt és illatmentes
- A körömvirág természetes gyógyhatásait hasznosítva, a termék tápláló, nyugtató, illetve 24 órás hidratáló hatást gyakorol a bőrre
- Bioaktív, organikus és természetes

Használata:
- Vigye fel a bőrére, amikor csak szükséges
- A test minden részén alkalmazhatja

Kiszerelés: 200 ml

2 995 Ft

?Tárd fel a természet legnagyobb titkát és aktiváld a bőröd.?

Tápanyagokban és aminosavakban gazdag természetes koktél a szép, egészséges bőrért. A természetes bioaktív hatóanyagok lenyűgöző hatékonysággal fejtik ki hidratáló és regeneráló tulajdonságaikat. A bio méhpempő hozzájárul a kollagén mátrix feszesítéséhez, a sejttermelődés stimulálásával Vitalizálja bőrt, így egy valóban forradalmi hatásású krém hidratálja, táplálja és fiatalosan feszessé teszi a bőrt. A teljes test ápolására alkalmas.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 995 Ft

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

  • Mi a készítmény hatóanyaga? O,4O g Calendulae off. flos.extr. [Körömvirág (Ringelblumen) kivonat] 1OO g kenőcsben (kivonószer: széndioxid).
  • Mit tartalmaz még a készítmény? Segédanyagok: kukoricacsíraolaj, sertészsír, aszkorbil-palmitát (E3O4), alfa-tokoferol (E3O7), citromsav, zsírsav-mono-digliceridészter (E471).
  • Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? A körömvirág tartalmú kenőcs gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatású. Alkalmazható: sebgyógyulást elősegítésre; nehezen gyógyuló sebek, kisfokú (I. fokú) égési sérülések, és hosszantartó ágyhoz kötöttség során kialakuló felfekvések, kisebb bőrgyulladás, zúzódás, kelések kezelésére, valamint kiszáradt, repedezett bőr ápolására.
  • Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni? Fészkes virágzatúakkal szembeni egyéni túlérzékenységben (allergia) és nyílt, vérző sebfelületen ne alkalmazza készítményt!
  • Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is? A készítmény gyerekek kezelésére is alkalmazható.Gyermekek elől elzárva tartandó.
  • Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel? A kenőcs külsőleges használata nem befolyásolja más készítmény hatását.
  • Mit kell megfontolni a terhesség és szoptatás ideje alatt? Nem áll rendelkezésre olyan adat, amely ezen élethelyzetekben óvintézkedést javasolna a készítmény alkalmazásával kapcsolatban.
  • Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni? Naponta többször, de legfeljebb ötször alkalmazható.
  • Mi az ajánlott adag? A kenőcsöt kenje vastagon a kezelendő bőrfelületre, és fedje be mullpólyával.
  • Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? A készítmény mellékhatása ez idáig nem ismert. Ha az alkalmazása során mellékhatást észlel, hagyja abba a kenőcs alkalmazását, és tájékoztassa kezelőorvasát.
  • Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? A dobozon feltüntetett lejárati idő után a kenőcs gyógyászati célra nem használható! A készítmény alapanyaga hőmérsékletváltozás hatására meglágyul (25CO fölött), majd szobahőmérsékleten csomós kiválás (ikrásodás) áll elő, amely a készítmény minőségét befolyásolja.
  • Mennyi ideig alkalmazható a készítmény? A kenőcsöt kúraszerűen, panaszai megszűnéséig alkalmazhatja. A tünetek ismételt megjelenésekor a kezelés folytatható. Ha a panaszai két hét alatt nem csökkennek ill. nem szűnnek meg, hagyja abba a készítmény alkalmazását.
  • Hogyan kell tárolni a készítményt? 15-25CO alatt tartandó! Felbontás után hűtőszekrényben kell tartani!

 

1 385 Ft

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

  • Mi a készítmény hatóanyaga? O,4O g Calendulae off. flos.extr. [Körömvirág (Ringelblumen) kivonat] 1OO g kenőcsben (kivonószer: széndioxid).
  • Mit tartalmaz még a készítmény? Segédanyagok: kukoricacsíraolaj, sertészsír, aszkorbil-palmitát (E3O4), alfa-tokoferol (E3O7), citromsav, zsírsav-mono-digliceridészter (E471).
  • Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? A körömvirág tartalmú kenőcs gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatású. Alkalmazható: sebgyógyulást elősegítésre; nehezen gyógyuló sebek, kisfokú (I. fokú) égési sérülések, és hosszantartó ágyhoz kötöttség során kialakuló felfekvések, kisebb bőrgyulladás, zúzódás, kelések kezelésére, valamint kiszáradt, repedezett bőr ápolására.
  • Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni? Fészkes virágzatúakkal szembeni egyéni túlérzékenységben (allergia) és nyílt, vérző sebfelületen ne alkalmazza készítményt!
  • Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is? A készítmény gyerekek kezelésére is alkalmazható.Gyermekek elől elzárva tartandó.
  • Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel? A kenőcs külsőleges használata nem befolyásolja más készítmény hatását.
  • Mit kell megfontolni a terhesség és szoptatás ideje alatt? Nem áll rendelkezésre olyan adat, amely ezen élethelyzetekben óvintézkedést javasolna a készítmény alkalmazásával kapcsolatban.
  • Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni? Naponta többször, de legfeljebb ötször alkalmazható.
  • Mi az ajánlott adag? A kenőcsöt kenje vastagon a kezelendő bőrfelületre, és fedje be mullpólyával.
  • Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény? A készítmény mellékhatása ez idáig nem ismert. Ha az alkalmazása során mellékhatást észlel, hagyja abba a kenőcs alkalmazását, és tájékoztassa kezelőorvasát.
  • Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? A dobozon feltüntetett lejárati idő után a kenőcs gyógyászati célra nem használható! A készítmény alapanyaga hőmérsékletváltozás hatására meglágyul (25CO fölött), majd szobahőmérsékleten csomós kiválás (ikrásodás) áll elő, amely a készítmény minőségét befolyásolja.
  • Mennyi ideig alkalmazható a készítmény? A kenőcsöt kúraszerűen, panaszai megszűnéséig alkalmazhatja. A tünetek ismételt megjelenésekor a kezelés folytatható. Ha a panaszai két hét alatt nem csökkennek ill. nem szűnnek meg, hagyja abba a készítmény alkalmazását.
  • Hogyan kell tárolni a készítményt? 15-25CO alatt tartandó! Felbontás után hűtőszekrényben kell tartani!

 

3 585 Ft

Fermentált bergamott kivonat segít a pórusok eltömődésének  megszüntetésében, hogy a bőr minden szempontból ragyogjon, és
hogy frissítő illattal rendelkezzen.

Kék matcha kivonat - energetizálja a bőrt és hosszú távon javítja annak feszességét, hozzájárulva az egyenletes és tónusos bőrfelszínhez.

 

A gyógynövényes formula új életre kelti a bőrt. Ragyogást ad neki. Mélyen hidratál és könnyen felszívódik. Javítja a bőr rugalmasságát.

2 245 Ft

Termék leirás: A fekete nadálytövet már az ókori görögök és rómaiak is ismerték, hazsnálták a csaták fáradalma után, mint ,,csontkötőt". A mai kor emberének sportolás vagy kimerítő fizikai munka után jelentkező kellemetlen érzés enyhítésére ajánljuk. A tünetek mérséklésére a megfelelő testrészek napi kétszeri kíméletes masszírozása ajánlott. A gyógynövény és a hűsítő menthol jótékonyan egészítik ki egymás hatását.

Nettó tömeg: 100 ml

Kiszerelés: 100 ml/ tubus

Figyelmeztetés: Külsőleges használatra! Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! Szem és száj környékére, nyálkahártyára, sérült bőrfelületre ne alkalmazza!

2 090 Ft
 
Nézet:
Sorrend: