Stressz, szorongás

Nézet:
Sorrend:
-35%
Raktárkészlet:
3 db

A bázikus granulátumot hideg vagy meleg ételekbe, italokba keverve fogyasztható

  • granulátum
  • hőálló
  • íztelen

A termék laktózt tartalmaz. Cukorbetegek számára Basica Compact, vagy Basica Direkt ajánlott.

 

6 115 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.04 - A készlet erejéig!
-14%
Raktárkészlet:
2 db

Valeriana Relax Kapszula 60 db

Olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai hozzájárulhatnak a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, illetve a nyugalom fenntartásához ingerlékenység esetén.

3 380 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 895 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

A kakaóbab a természet egyik legerősebb antioxidáns élelmiszere

A kakaófa gyümölcse a kakaóbab, amely fontos élelmiszeripari alapanyag, hiszen a kakaóvaj, a kakaópor mellett a csokoládé alapanyaga is.

A termék tulajdonságai Jótékony hatással bír a szív és érrendszeri problémákkal szemben Jó közérzetet, frissességet biztosít .Növeli a stressz tűrő képességet. Koncentráció és memóriajavító hatású. Csökkenteni a depressziót. Lassítja az öregedési folyamatokat. Fogyókúráknál is kiválóan alkalmazható. Étvágycsökkentő és zsírégetést fokozó

2 145 Ft

 

Generációkon át rég bevált receptúra. Tíz gyógynövény hatóanyagaival, a természet patikájából.

Gyomorbántalmak, idegesség, utazáskor jelentkező panaszok, elalvási nehézségek, izomfájdalom, fejfájás és megfázás esetén.

 

Gyógyhatású készítmény

 

2 070 Ft

 

Generációkon át rég bevált receptúra. Tíz gyógynövény hatóanyagaival, a természet patikájából.

Gyomorbántalmak, idegesség, utazáskor jelentkező panaszok, elalvási nehézségek, izomfájdalom, fejfájás és megfázás esetén.

 

Gyógyhatású készítmény

 

3 480 Ft

Dr. Steinberger Energie Plus 450 ml

Dr.Steinberger Energie Plus Étrend-kiegészítő B12-vitaminnal és aminosavakkal (450ml) 

A Dr.Steinberger Energie Plus magas dózisban tartalmaz B12-vitamint, amely elengedhetetlen a megfelelő fizikai és szellemi teljesítőképesség eléréséhez, de kiemelkedően jó energiaforrás terhesség, szoptatás, erős fizikai leterheltség, komoly stressz vagy betegség esetén is. A B12 vitamin érdekessége, hogy növényi eredetű élelmiszereinkben nem található meg, így a vegán vagy vegetáriánus étkezést folytatóknak fokozottan kell figyelniük a pótlására. Az étrend-kiegészítő emellett fontos, a fehérjék építéséért felelős aminosavakat, glutamint és szerint is tartalmaz. 

Ajánlott fogyasztás: Naponta 2x20ml=40 ml (napi adag)

Az ajánlott fogyasztási mennyiség egyénenként változó lehet, az adott személy állapota függvényében.

4 520 Ft

ErbaVita - LietoSON - alkoholmentes Relax csepp. Feszültség, idegesség, szorongás, pihentető mély alvás

100%-ban természetes

Kihasználja az ősidők óta jól ismert gyógynövények szinergikus hatásait.
A termék golgotavirág, galagonya, citromfű, macskagyökér és hársfavirág kivonatait tartalmazza B6-vitaminnal kombinálva.


A B6-vitamin hozzájárul: 

  • a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
  • az idegrendszer normál működéséhez
  • a normál pszichológiai funkció fenntartásához


Alkoholmentes tulajdonsága, a csepegtetős adagoló, a cseppek finom íze különösen praktikussá teszi a termék használatát gyermekek (2 éves kortól) és idősebbek számára is.

 

4 020 Ft

ErbaVita® Mikronizált Citromfű tabletta - Görcsoldó, idegnyugtató. Fejfájás, szorongás, pánikbetegségek és alvászavarok

Latin név:
Melissa officinalis
Népies nevek: kerti méhfű, mézfű, méregnyomófű, citromszagú melissza


Így készül a mikronizált citromfű tabletta

A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.


A formula a citromfű fő hatóanyagára standardizált, azaz a rozmarinsavra. – Ez azt jelenti, hogy minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.

8 690 Ft

ErbaVita® Mikronizált Sörélesztő tabletta - Máj, idegrendszer, emésztőrendszer és kötőszövet egészsége

Azt régóta és sokan tudjuk, hogy a sörélesztő az összes B-vitamint tartalmazza, azt már kevesebben, hogy jelentős foszforban gazdag ásványi anyag (főként szelén és króm), aminosav és fehérje (tekintélyes biológiai fontosságú fehérjéket, glucideket, lipideket, kolint és ergosterolt tartalmaz) forrásként is szolgál.

Ezt a sörélesztőt egy egysejtű gombából, a Saccharomyces cerevisiae -ből nyerjük. Elölt élesztőgombából készült, ezért Candidások is fogyaszthatják, nem tartalmaz élő gombákat, nem erjed!


Így készül az ErbaVita® mikronizált Sörélesztő!

A hatóanyagot tartalmazó részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér. Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el!

Vegetáriánusok is fogyaszthatják!

4 525 Ft

Bacopa monnieri/Brahmi: A Brahmi levél segíti a koncentrációképesség és a memória javítását, a kognitív funkciók fenntartását időskorban is.

 

A gyártó javaslata alapján:

  • Javítja koncentrációképességet és memóriát
  • Segíti az intellektust és mentális aktivitást, optimalizálja az agyfunciókat
  • Számos tanulmány és kutatás bizonyítja a kognitív funkciókra gyakorolt hatását, különösen a memória, a tanulás, és a koncentrációterületén
  • Csökkenti a stresszt, oldja a szorongást.
6 405 Ft

Időskori szívpanaszok kialakulásának megelőzésére, a folyamat késleltetésére. Idegesség okozta szívpanaszok vagy annak következtében jelentkező más antiaritmiás szerek adását nem igénylő szívritmuszavarok kezelésére.

A készítmény hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői:

  • A galagonya virágos hajtásvég és termés: procianidin, flavonoid és aromás karbonsav anyagai javítják a szív koszorúereinek a vérkeringését, fokozzák a szívizom kontrakciós erejét.
  • Az orvosi citromfű leveles szár: illóolaj és polifenol anyagai enyhe nyugtató hatásúak.
    A feketeribizli levél: flavonoid típusú anyagai vízhajtó tulajdonságúak. Kálium és magnézium: a szívizomzat működéséhez szükségesek.
5 045 Ft

Organiqa Stresszoldás & Nyugodt Alvás Kapszula 60 db

A természet megnyugtató erejével a stressz és alvásproblémák ellen. A készítmény olyan értékes gyógynövények kivonatát tartalmazza, mint a valeriána, az ashwagandha, a golgotavirág és az orbáncfű.

A készítmény az európai és keleti hagyományos orvoslás régóta használt és jól bevált gyógynövényeinek kivonatát tartalmazza. Ezeket a növényeket kifejezetten a szorongás, idegeskedés enyhítésére vagy álmatlanság ellen szokták használni, hatékonyságukat a modern vizsgálatok is igazolják.

A valeriána (orvosi macskagyökér) a népi gyógyászatban az egyik legrégebben használt növény, amelyet alvásproblémákra és feszültség ellen is ajánlanak. A valeriána feszültségoldó hatása nemcsak mentális szinten érvényesül, sokszor izomfeszülésre, izomgörcsre is alkalmazzák.

Az ashwagandháról az ajurvédikus orvosok azt tartják, hogy páratlanul hatásos stressz ellen, mozgósítja a mentális energiákat, és segít az alvási problémákon is. Nem véletlen, hogy az ashwagandhát álombogyónak is hívják. A levendula, kamilla, golgotavirág és orbáncfű nyugtató vegyületei támogatják a valeriána és ashwagandha pozitív hatásait, a kurkuma pedig természetes gyulladásgátlóként járul hozzá a szervezet stressz-szintjének csökkentéséhez.

5 245 Ft

A Zöldvér green mix 18 zöld növényi keverék c-vitaminnal msm por hatásai lassítja az öregedési folyamatokat, lúgosító hatású, támogatja az immunrendszer normális működését, intenzív sportolás után segíti az izomtónusokat karban tartani, illetve növelni.

A terhes kismamáknak ajánlott, hogy az édesanya testében minden olyan anyag rendelkezésre álljon, ami egy egészséges gyerek megszüléséhez szükséges.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

6 395 Ft

?Zöld keverék? C-vitaminnal és magnéziummal; étrend-kiegészítő kapszula
Borsmenta nélkül! Homeopátiás kezelésben részesülők is használhatják!


A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


A Magnézium részt vesz a normál csontozat és a fogazat, a normál izomműkődés fenntartásában. A C-vitaminnal együtt hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

 

5 290 Ft

Az oxidatív stressz elleni védelem eszköze. A termékben felhasznált piros, sötétvörös, lilás fekete színű gyümölcsök flavonoidokban és a növényi színanyagként ismert antocianidinekban gazdagok.

A flavonoidok az egyéb polifenolos szerkezetű vegyületekhez (antocianidok) hasonlóan a növényi metabolizmus másodlagos termékei, a növényi sejtekben alapvető védelmi funkciót töltenek be.

 

 

5 825 Ft
Nézet:
Sorrend: