K-2

Nézet:
Sorrend:

A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  • kevés tejterméket fogyasztóknak, vagy a tejtermékeket bármilyen ok miatt kerülőknek (kalciumban szegény étrend miatt),
  • fiatal felnőtt korban az egészséges csontozat fenntartásához,
    megnövekedett kalciumszükséglet esetén:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • hölgyeknek a változókor (menopauza) alatt és azt követően
  • az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak,
  • a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás).

Komplex készítmény: 7 fontos összetevővel (vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel) az egészséges csontokért

  • 800 mg kalcium 2 filmtablettában D3-vitamin-tartalom ? amely hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE D3-vitamin 2 filmtablettában)
  • Osteokinon formula
  • K1? + K2-vitamin

5 280 Ft

Az A-vitamin segíti a látás és az immunrendszer normál működését, hozzájárul a nyálkahártya és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához.

A nagy mennyiségű D3-vitamin szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben.

A K2-vitamin termelése a vastagbélben lévő egyes baktériumok által történik; idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására a folyamat csökkenhet. A természetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban.
Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, és támogassa az egészséges életmódot.

 

2 880 Ft

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet.

A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban.



3 025 Ft

Az egészséges csontozat fenntartásához

A terméaszetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik. Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, támogassa az egészséges életmódot!

 

 

3 265 Ft

7-féle élőflóra törzs és inulin

A készítmény 7-féle élőflóra törzset tartalmaz, amelyek természetes alkotóelemei az emberi bélflórának, illetve kapszulánként 360 mg inulint, mely egy természetes rost, ami emésztetlenül jut a vastagbélbe.

Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

4 390 Ft

A jó anyagcseréért és immunrendszerért, a megfelelő komfortérzetért

7 féle élőflórás baktériumot, kolint, inulint, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

7 féle élőflórás baktériumot tartalmazó készítmény kolinnal, inulinnal, nyomelemekkel és vitaminokkal.

A készítmény 7 féle élőflórás baktériumot tartalmaz, melyek az emberi bélflórában természetesen is jelen vannak, ám bizonyos helyzetekben a mennyiségük ingadozhat. Valamint tartalmaz inulint, ami az élőflórás baktériumok táplálékául szolgál.

A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák (pl az emésztőrendszeri nyálkahártya) normál állapotának fenntartásához.

A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához, részt vesz a homocisztein- és zsíranyagcserében.

A cink és a króm részt vesznek a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A C-vitamin, a B5; B2; és B1-vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A B2; B6- és B12-vitaminok, a folsav és a C-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A szelén és a cink segítik az immunrendszer megfelelő működését, a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A D3- és a K2-vitamin részt vesznek az egészséges csontozat fenntartásában.

A kapszulában jelen lévő vitaminok és ásványi anyagok fedezik a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget. Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

4 390 Ft

Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet. A 18. században  a várandós anyáknak kellett kötelezően K-vitamint fogyasztania, mert ettől vártak egészséges újszülötteket. Manapság is rendszeresen eszik a japán emberek, mivel a hosszú élet egyik összetevőjeként tartják számon.

Miért szükséges napi rendszerességgel K-vitamint fogyasztania?

A K2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, illetve a normál véralvadásban.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához-hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.

A Kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, és a normál csontozat fenntartásához.

2 810 Ft

A megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2vitamin bioaktív MK-7-es változatát, amely virágesszenciaolaj-komponensekből, és nem szójából van előállítva.

 

3 090 Ft

Termékünk a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2vitamin bioaktív MK-7-es változatát, amely virágesszenciaolaj-komponensekből, és nem szójából van előállítva.



 

5 840 Ft

JutaVit K2-vitamin 120?g ? D3-vitamin 2200NE ? K1-vitamin 700?g 60 db-os terméke. K2, D3, K1-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény extra szűz olívaolajban.

A kapszulákban a vitaminok természetes extra szűz olívaolajban oldottak. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik; idős korban, illetve antibiotikumos kezelés hatására termelése csökkenhet. A termékben található K2-vitamin természetes eredetű, 99%-nál nagyobb arányban tartalmaz transz K2-vitamint.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban. A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

Adagolás: Napi 1 lágykapszulát étkezés előtt bő folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 60 db lágykapszula

Nettó tömeg: 28,02 g

3 650 Ft

Természetes K2-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő. A K2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására termelése csökkenhet.

Adagolás:
Napi 1 tabletta étkezés előtt bő folyadékkal egészben lenyelni.jutavit k2 vitamin

Hatóanyagtartalom (1 tablettában)
K2-vitamin (menaquinone-7) 120?g ? Napi ajánlott 160 %-a!

3 110 Ft

Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9. 9 aktív összetevővel.

Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, C-, D3-, K2-vitamint, kalciumot, cinket, mangánt és rezet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Emelt hatóanyaggal!

A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet vízmegkötő képességű, természetes alkotórészei. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme.

A termékben található, nagy tisztaságú természetes kollagén a Peptan? 1-es típusú marha kollagén peptidből készül.

A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

A mangán, a cink és a kalcium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez.

A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához.

 

4 460 Ft

A D-vitamin hozzájárul:

  • a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosításához
  • a vér normál kalcium szintjéhez
  • a normál csontozat, izomműködés és fogazat fenntartásához
  • az immunrendszer normál működéséhez.
  • A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában.


A K2 - vitamin hozzájárul:

  • a normál véralvadáshoz és a normál csontozat fenntartásához.

A E-vitamin hozzájárul:

  • a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez.
7 865 Ft

A kalcium és a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához.

A kalcium részt vesz a normál véralvadási folyamatokban és hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál hasznosulásához.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

 

3 885 Ft

Napi adagonként (2 csepp) 2000NE D3 vitaminnal, 25 ?g K2 vitaminnal (MK7) és 450 ?g K1 vitaminnal.

10 ml-es kiszerelésben kapható, 160 adagra elegendő.

Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat, D-vitamint, K2 vitamint és K1 vitamint.

Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké.

8 085 Ft

A Vitaking MagneTrio egy olyan kiváló minőségű komplex készítmény, ami nagy mennyiségben tartalmaz Magnézium citrátot, D3 és K2 vitamint. A növényekben is megtalálható szerves magnézium, D3-vitamin a magnézium jobb beépüléséért és Menakinon-7 (MK7) a legjobban hasznosuló K-vitamin forma.

4 000 Ft
Nézet:
Sorrend: