K-2

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

A megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2vitamin bioaktív MK-7-es változatát, amely virágesszenciaolaj-komponensekből, és nem szójából van előállítva.

 

3 090 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 780 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:
-26%
Raktárkészlet:
1 db

D3+K2+K1 vitamin csepp – természetes összetevőkkel

Kitűnő ár/érték arányú D3+K2+K1 vitamin csepp készítmény. Napi adagonként (2 csepp) 2000NE D3 vitaminnal, 25 µg K2 vitaminnal (MK7) és 450 µg K1 vitaminnal. 10 ml-es kiszerelésben kapható, 160 adagra elegendő. Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat D-vitamint, K2 vitamint és K1 vitamint. Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. Ez egy nagyon egészséges olaj, és egyre népszerűbb az egészséges életmódot folytatók körében.

8 085 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 995 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.09 - A készlet erejéig!

A csontozat megfelelő szerkezetének fenntartásában szerepet játszó vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

  • kevés tejterméket fogyasztóknak, vagy a tejtermékeket bármilyen ok miatt kerülőknek (kalciumban szegény étrend miatt),
  • fiatal felnőtt korban az egészséges csontozat fenntartásához,
    megnövekedett kalciumszükséglet esetén:
  • várandós és szoptató édesanyáknak,
  • hölgyeknek a változókor (menopauza) alatt és azt követően
  • az ülő, vagy mozgásszegény életmódot folytatóknak,
  • a gyakorta fogyókúrázóknak (hiányos táplálkozás).

Komplex készítmény: 7 fontos összetevővel (vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel) az egészséges csontokért

  • 800 mg kalcium 2 filmtablettában D3-vitamin-tartalom ? amely hozzájárul az egészséges csontozat és vér normál kalciumszintjének fenntartásához (1500 NE D3-vitamin 2 filmtablettában)
  • Osteokinon formula
  • K1? + K2-vitamin

5 280 Ft

Az A-vitamin segíti a látás és az immunrendszer normál működését, hozzájárul a nyálkahártya és a bőr megfelelő állapotának fenntartásához.

A nagy mennyiségű D3-vitamin szintén az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fogazat, a csontozat egészségéhez és a normál izomfunkciók fenntartásához járul hozzá. Támogatja a táplálékkal bevitt kalcium és a foszfor hasznosulását a szervezetben.

A K2-vitamin termelése a vastagbélben lévő egyes baktériumok által történik; idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására a folyamat csökkenhet. A természetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban.
Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, és támogassa az egészséges életmódot.

 

2 880 Ft

A D3-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat és fogazat, és a normál izomfunkció fenntartásához.

A K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, és a normál véralvadási folyamatokban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, mennyisége idős korban és antibiotikus kezelés hatására csökkenhet.

A kolosztrum a szülést követően képződő, az anyatejtől különböző előtej, mely gazdag természetes immunglobulinokban.



3 025 Ft

Az egészséges csontozat fenntartásához

A terméaszetes K2-vitamin részt vesz az egészséges csontozat fenntartásában, valamint a normál véralvadási folyamatban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik. Pótolja a K-vitamint a szervezet számára kedvező természetes forrásból, támogassa az egészséges életmódot!

 

 

3 265 Ft

7-féle élőflóra törzs és inulin

A készítmény 7-féle élőflóra törzset tartalmaz, amelyek természetes alkotóelemei az emberi bélflórának, illetve kapszulánként 360 mg inulint, mely egy természetes rost, ami emésztetlenül jut a vastagbélbe.

Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

4 390 Ft

A jó anyagcseréért és immunrendszerért, a megfelelő komfortérzetért

7 féle élőflórás baktériumot, kolint, inulint, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

7 féle élőflórás baktériumot tartalmazó készítmény kolinnal, inulinnal, nyomelemekkel és vitaminokkal.

A készítmény 7 féle élőflórás baktériumot tartalmaz, melyek az emberi bélflórában természetesen is jelen vannak, ám bizonyos helyzetekben a mennyiségük ingadozhat. Valamint tartalmaz inulint, ami az élőflórás baktériumok táplálékául szolgál.

A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák (pl az emésztőrendszeri nyálkahártya) normál állapotának fenntartásához.

A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához, részt vesz a homocisztein- és zsíranyagcserében.

A cink és a króm részt vesznek a makrotápanyagok normál anyagcseréjében. A C-vitamin, a B5; B2; és B1-vitaminok hozzájárulnak az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A B2; B6- és B12-vitaminok, a folsav és a C-vitamin hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A szelén és a cink segítik az immunrendszer megfelelő működését, a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A D3- és a K2-vitamin részt vesznek az egészséges csontozat fenntartásában.

A kapszulában jelen lévő vitaminok és ásványi anyagok fedezik a felnőttek számára javasolt napi mennyiséget. Ha antibiotikum kezelés étrendi kiegészítésére használja a készítményt, az antibiotikum bevételét követően minimum 2 óra elteltével alkalmazza!

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

4 390 Ft

Az egészséges emberek számára a K2-vitamin beszerzése nem okoz problémát, mivel az emésztőrendszerben élő baktériumok állítják elő bőséges mennyiségben. Mindazonáltal a kor előrehaladtával és az emésztőrendszer állapotának függvényében a termelés csökkenhet, sőt egyetlen antibiotikumos kezelés hatására teljesen meg is szűnhet. A 18. században  a várandós anyáknak kellett kötelezően K-vitamint fogyasztania, mert ettől vártak egészséges újszülötteket. Manapság is rendszeresen eszik a japán emberek, mivel a hosszú élet egyik összetevőjeként tartják számon.

Miért szükséges napi rendszerességgel K-vitamint fogyasztania?

A K2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, illetve a normál véralvadásban.

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához-hasznosulásához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.

A Kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, és a normál csontozat fenntartásához.

2 810 Ft

Termékünk a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva tartalmazza hatóanyagait természetes formájukban, azaz K1-vitamint és a K2vitamin bioaktív MK-7-es változatát, amely virágesszenciaolaj-komponensekből, és nem szójából van előállítva.



 

5 840 Ft

JutaVit K2-vitamin 120?g ? D3-vitamin 2200NE ? K1-vitamin 700?g 60 db-os terméke. K2, D3, K1-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény extra szűz olívaolajban.

A kapszulákban a vitaminok természetes extra szűz olívaolajban oldottak. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik; idős korban, illetve antibiotikumos kezelés hatására termelése csökkenhet. A termékben található K2-vitamin természetes eredetű, 99%-nál nagyobb arányban tartalmaz transz K2-vitamint.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban. A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához.

Adagolás: Napi 1 lágykapszulát étkezés előtt bő folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 60 db lágykapszula

Nettó tömeg: 28,02 g

3 650 Ft

Természetes K2-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő. A K2-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban. A K2-vitamint a vastagbélben lévő egyes baktériumok termelik, idős korban, illetve antibiotikus kezelés hatására termelése csökkenhet.

Adagolás:
Napi 1 tabletta étkezés előtt bő folyadékkal egészben lenyelni.jutavit k2 vitamin

Hatóanyagtartalom (1 tablettában)
K2-vitamin (menaquinone-7) 120?g ? Napi ajánlott 160 %-a!

3 110 Ft

Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9. 9 aktív összetevővel.

Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, C-, D3-, K2-vitamint, kalciumot, cinket, mangánt és rezet tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Emelt hatóanyaggal!

A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát a porcszövet vízmegkötő képességű, természetes alkotórészei. A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme.

A termékben található, nagy tisztaságú természetes kollagén a Peptan? 1-es típusú marha kollagén peptidből készül.

A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor normál felszívódásához / hasznosulásához.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában.

A mangán, a cink és a kalcium hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez.

A mangán hozzájárul a normál kötőszövet-képződéshez. A réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához.

 

4 460 Ft

A D-vitamin hozzájárul:

  • a kalcium és foszfor normál felszívódásához/hasznosításához
  • a vér normál kalcium szintjéhez
  • a normál csontozat, izomműködés és fogazat fenntartásához
  • az immunrendszer normál működéséhez.
  • A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában.


A K2 - vitamin hozzájárul:

  • a normál véralvadáshoz és a normál csontozat fenntartásához.

A E-vitamin hozzájárul:

  • a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez.
7 865 Ft

A kalcium és a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához.

A kalcium részt vesz a normál véralvadási folyamatokban és hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a kalcium és a foszfor normál hasznosulásához.

A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

 

3 885 Ft
Nézet:
Sorrend: