Gépi mosogatás

Nézet:
Sorrend:
-11%
Raktárkészlet:
5 db

Igazi tisztaság és ragyogás a természet erejével.

- Természetes alapanyagokból készült mosógatótabletta.
- Káros anyagoktól mentes. Környezet és emberbarát megoldás a mosogatáshoz.
- Bőrgyógyászatilag tesztelt.
- Alapos tisztaság és a pezsgő ételeket.
- Könnyen albánik a makacs ételmaradékokkal, a keményítő és a fehérje szennyeződésekett is hatékonyan eltávolítja.
- Védi a gépet és a tányérokat.

Használja a még tökéletesebb mosogatáshoz az AlmaWin Mosogatógép öblítőt.

Tipp! erősen szennyezett tea- és kávé szennyeződésekhetz csak 1 teáskanál AlmaWin oxigénes fehérítőt adjunk s ez tökéletes megoldás a mosogatógépben is.

3 040 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 695 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.03.11 - A készlet erejéig!
-4%
Raktárkészlet:
1 db

Feloldja az ételmaradékot, emulgeálja és oldja a zsírokat.

Az oxigénes fehérítő (nátrium per karbonát) segít eltávolítani a lerakódott tea- és kávéfoltokat a csészékről és poharakról. A hatóanyagok a többi SONETT termékhez hasonlóan 100%-ig biológiailag lebomlanak.

Az összetevők eredete és tulajdonságai: A Mosogatógép tabletta főbb aktív összetevői a nátrium-karbonát, szilikát és szulfátolt ricinusolaj. A szilikát homok és nátrium-karbonát egyesülésének az eredménye, lúgosságának köszönhetően képes arra, hogy a tányérokon lévő zsírlerakódásokat elszappanosítsa, ezáltal pedig a szennyeződéseket vízben oldhatóvá teszi. Emellett, a szilikátok a tányérra lerakódott étel maradványokat felduzzasztják, fellazítják, így a szennyeződés könnyen eltávolíthatóvá válik. A nátrium-karbonát a só és mész reakciójának eredménye, amely eloszlatja a zsírt apró zsír cseppek formájában, így támogatja a szilikátok zsíroldási tulajdonságát. A ricinusolaj és kénsav közvetlen reakciójából származó szulfátolt ricinusolaj csökkenti a felületi feszültséget i, így a víz hatékonyabban tudja feloldani a szennyeződéseket. A tabletták mindezeken felül tartalmaznak oxigénes fehérítőt (nátrium-perkarbonátot), amely a mosogatás közben kibocsátott oxigén segítségével távolítja el a csészékre, poharakra lerakódott tea- és kávéfoltokat. A nátrium-perkarbonát molekuláris komplex, ami a hidrogén-peroxidot elnyelő nátrium-karbonátból származik. A tabletta a vízkő lerakódás megelőzése érdekében fermentált cukor tartalmú melaszból származó citromsavat is tartalmaz, ami megköti a vízben oldott vízkeménységet okozó ionokat.Ez nagyon fontos, mert köztudott hogy a mosogatógépen nem lágyítják kellően a vizet annak ellenére, hogy beépített ioncserélővel rendelkeznek (vízlágyító). A citromsav hatékonyabbá teszi az iminosavnak és a poli-aszparagisav a vízkő-megkötő képességét. A poli-aszparaginsav egy fehérje, amely megtalálható a természetben pl. kagylókban és csigaházban ahol a héjréteg növekedését szabályozza. A felhasznált poli-aszparaginsav ebben az esetben nem természetes úton lett előállítva, hanem egy zárt körforgású gyári folyamat által jött létre ? így nem eredményez semmiféle hulladékot. Ugyanez vonatkozik az iminosavra is. A poli-aszparaginsav és iminosav és ezeknek a sóik teljes mértekben biológiailag lebomlanak. 

Különleges tulajdonságok: A Sonett Mosogatógép tabletta összetevői és ásványi tartalma teljes mértékben biológiailag lebomlanak. Nem tartalmaz enzimeket, agresszív klóros fehérítőket, foszfátokat vagy illatosítókat.

Minősítések:

  • Vegan 
  • Stop climate change
  • CSE label 
  • Eco Garantie

 

3 400 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 255 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

Almawin Gépi mosogatószer koncentrátum - 50 adag

A ragyogó edényekért! Szintetikus konzerváló anyagoktól mentes.

Bőrgyógyászok ajánlásával. Érzékeny bőrűek is használhatják.

Kb. 50 mosogatásra elegendő.

Alkalmazási területek: Az AlmaWin Gépi mosogatószer koncentrátum mindenféle edényt higiénikusan megtisztít. A makacs ételmaradékokat, keményítőt és tojásfehérjét hatékonyan eltávolítja.

Adagolási javaslat: A szennyeződésnek megfelelően 1-1 ½ evőkanálnyit hozzáadni.

A nagy koncentrációs hatás következtében a termék különösen kiadós és 50 programon keresztül tiszta, higiénikus kifogástalan edényt garantál. Kíméli a gépet és az edényeket. Az AlmaWin kizárólag géntechnika mentes mikroorganizmus-okból nyert enzimeket (proteázokat) tartalmaz.

5 295 Ft

Természetbarát megoldás a mosogatáshoz. Az alapos tisztaságért és a fényes edényekért.

- Kiváló tisztitóhatása ellenére környezetbarát és káros a mérgező vegyszerektől.
- Mindenfajta háztartási mosogatógéphez felhasználható foszfát- és klórmentes mosogatószer.
- Mosóaktív hatóanyagai növényi zsírok és olajok felhasználásával készültek, ezért biológiai úton könnyen lebomlanak.
- Gazdaságos.

A képen az 1,25 kg-s kiszerelés látható.

11 125 Ft

Mosogatógép (1 tasak)

Megtisztítja a mosogatógép belsejét, a szórókarokat és a szűrőt a vízkő- és zsírlerakódásoktól. Rendszeres használata meghosszabbítja a mosogatógép optimális teljesítőképességét.

Adagolás: ürítse ki a mosogatógépet. Töltse fel az adagolórekeszt a tisztító porral és csukja be a fedelét. A maradék tisztítószert szórja szét a nyitott mosogatógép ajtaján. Csukja be az ajtót. Futassa le a legmagasabb hőmérsékletű programot.


Mosógép (Alapos tisztításhoz 2 tasak, rendszeres használat során 1 tasak)

Alaposan megtisztítja mosógépét és megbízhatóan eltávolítja a vízkövet, szennyeződéseket, lerakódásokat, szagokat különösen a nehezen elérhető helyeken, dobban, csövekben, fűtőberendezésekben.

Rendszeres használata védi a készüléket, biztosítja az energiahatékony mosást és növeli a mosógép optimális teljesítményét.

 

2 195 Ft
Kíméletes eljárással kinyert mosódió-extraktummal.
Természetes mosódió tartalmának és a felhasznált növényi alapú enzimeknek köszönhetően kiváló zsírtalanító tulajdonsággal rendelkezik. Hatékonyan távolítja el az ételmaradványokat és egyéb szennyeződéseket. Folyékony állagának köszönhetően tökéletesen feloldódik és már a mosogatási ciklus elején kifejti tisztító erejét.
Adagolása a szennyeződés mértékének megfelelően módosítható.
Kiszerelés: 750 ml = 37 mosásra elegendő
  • Higiénikus tisztaság természetes alapanyagok felhasználásával
  • Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot és színezéket
  • Foszfát,- Klór és Szulfátmentes formula
  • Vegán termék

TIPP: A legjobb mosóhatás elérése érdekében ne feledkezzen el öblítőszer használatáról. Javasoljuk a mosogatógép rendszeres havonkénti tisztítását.  

3 335 Ft

Enzim-, felületaktív anyagok- és agresszív fehérítőszer-mentes, de ennek ellenére az erősebb szennyeződések esetén is hatásos.

Fontos: A mosogatógép vízlágyító berendezését egy fokkal magasabbra kell beállítani a valós vízkeménységnél.

Alkalmazás: Apró szemű koncentrált por megfelelő minden háztartási mosogatógéphez 75°C-hőmérsékletig. Kizárólag csak mosogatógépben mosható eszközökhöz használható. Ne alkalmazza ezüstre, ólomkristály üvegre vagy kézzel festett porcelánokhoz.

Adagolás: 15-30 ml / mosogató ciklus.

Fontos tudnivalók a kiváló eredményért: Állítsa be a mosogatógépbe beépített vízlágyítót, hogy 1 fokozattal keményebb vízhez, mint a valós vízkeménység. Pl. ha II. fokozatú a vízkeménység (8,4 - 14 nk°) akkor állítsa III. fokozatra a mosogatót (>14 nk°). Ehhez a mosogatógép használati utasításában lehet több információhoz jutni. Ne felejtse a Regeneráló sót és Mosogatógép öblítőt mindig újra tölteni.
Az összetevők eredete és tulajdonságai:
A szilikát homok és nátrium-karbonát egyesülésének az eredménye, lúgosságának köszönhetően képes arra, hogy a tányérokon lévő zsírlerakódásokat elszappanosítsa, ezáltal pedig a szennyeződéseket vízben oldhatóvá teszi. Emellett, a szilikátok a tányérra lerakódott étel maradványokat felduzzasztják, fellazítják, így a szennyeződés könnyen eltávolíthatóvá válik. A nátrium-karbonát a só és mész reakciójának eredménye, amely eloszlatja a zsírt apró zsír cseppek formájában, így támogatja a szilikátok zsíroldási tulajdonságát.


A vízkő lerakódás megelőzése érdekében fermentált cukor tartalmú melaszból származó citromsavat is tartalmaz ez a mosogatószer, ami megköti a vízben oldott vízkeménységet okozó ionokat.
Ez nagyon fontos, mert köztudott hogy a mosogatógépen nem lágyítják kellően a vizet annak ellenére, hogy beépített ioncserélővel rendelkeznek (vízlágyító).

Különleges tulajdonságok: Mindazonáltal, hogy tartózkodunk minden agresszív klóros fehérítőtől, foszfátoktól, szintetikus ezüst védő vegyületektől, enzimektől stb. a makacs lerakódásokat is rendkívül könnyedén eltávolítja.


Minősítések:

  • Vegan
  • Stop climate change
  • CSE labe 
  • Eco Garantie
7 650 Ft

A szulfátolt ricinusolaj, az alkohol és a cukor felületaktív anyag csökkenti a felületi feszültségét, így az edényekről könnyebben távozik el a szennyeződés és a tisztítószer maradványa az utolsó öblítővízzel, valamint megelőzi a vízkő lerakódást az evőeszközökön, edényeken és poharakon.

Az összetevők eredete és tulajdonságai: A felhasznált etanol keményítőt tartalmazó növényekből pl. krumpli fermentálásából származik. A szulfátolt ricinusolaj a kénsav és ricinusolaj reakciójából származik, amely enyhíti az utolsó öblítés folyamán a vízfelület feszültségét, emiatt könnyebben lepereg az edényekről a víz. A kókuszolajból és kukoricakeményítőből származó cukor felületaktív anyagok még hatékonyabbá teszik a felületi feszültség enyhítését. 


Különleges terméktulajdonságok: A Sonett Mosogatógép öblítő a teljes mértékben természetes növényi összetevőit hatékonyan kombinálja az optimális öblítés érdekében petrolkémiai vegyszerek alkalmazása nélkül.

 

Minősítések:

  • Vegan 
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie
1 850 Ft

A mosogatógép ioncserélőjének regenerálásához.

Az összetevők eredete és tulajdonságai: A szennyeződésektől mentes, durvaszemcsés elpárologtatott konyhasó a mosogatógép só rekeszében tömény oldatot képezve kicseréli a regeneráló só nátriumion tartalmát a kemény víz magnézium és kalcium ionjaira, így segíti az ioncserélőt a folyamatos lágy víz szállításában.

Különleges terméktulajdonságok:
A Regeneráló só egy tiszta a víz elpárologtatásával nyert só, amely nem tartalmaz csomósodás-gátló, szintetikus, színező vagy bármilyen más adalékanyagot.

Minősítések:

  • Vegan 
  • Stop climate change
  • CSE label
  • Eco Garantie

 

1 750 Ft
Nézet:
Sorrend: