Taoasis Illatosító szettek

Nézet:
Sorrend:

A szett tartalma egy mini párologtató korsó és egy 10 ml-es „Jó alvást!” illatkeverék bio levendula, narancs, benzoé, ylang ylang és vanília illóolajokkal.

A bársonyos illatjegyek segítik az ellazulást és elalvást, beburkolnak és biztonságot adnak.

A mai túlhajszolt, stresszes időkben sok ember számára egyre nehezebb a megnyugvás, lazítás és az elalvás egy megerőltető nap után. Aki nem szeretne azonnal tablettákhoz nyúlni, próbálja ki a természetes illatokat, amelyek a népi gyógyászatban évszázadok óta beváltak. Az olyan természetes olajoknak, illatoknak, mint például a levendula bizonyított a nyugtató hatása, segít kikapcsolni és ellazulni is.

A TAOASIS eredeti „Jó alvást!” illatkompozícióját alváslaborokban tesztelték és egyedülálló összetételének köszönhetően sok éve bizonyít kicsik és nagyok körében egyaránt. A már tradícionális márkanévnek számító illatot eredetileg kisgyermekek számára fejlesztette ki a cég, ezért még ma is egy különlegesen finoman összehangolt kompozíció. A gyengéd levendulaillat mellett az „Jól alvást!" kompozíció további ellazító illatjegyeket is tartalmaz, mint a narancshéj, valamint szedatív hatású virágos illatokat és vaníliát. 100 %-ban természetes illatkompozíció minősített bio-olajokból. Néhány csepp elegendő egy papírzsebkendőre vagy a párnára és máris érezhetjük e visszafogott illat jótékony hatását. Még praktikusabb a légtérillatosító spray, amely teljes mértékben hajtógáz nélkül, tiszta levegővel működik. Egyetlen fújás a párnára vagy a levegőbe elegendő. Különösen ajánlott utazásokra is.

Különlegesen nagy idegi kihívásoknak és stressznek kitett emberek számára fejlesztette ki néhány évvel ezelőtt a TAOASIS cég az „Jó alvást! – intenzív” illatkompozíciót, amely az évtizedek óta jól bevált „Jó alvást!” receptúrán alapszik, kiegészítve egy intenzív ellazító illattal, a nerolival, a narancsvirág rendkívül értékes, tiszta olajával. A neroli a modern aromaterápiában „elsősegély” (Rescue) illatként is ismert. Fontos összetevője az „Elsősegély” roll-on-nak is.

6 210 Ft
Nézet:
Sorrend: