Kapszula étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

100 mg aktív Q10 kapszulánként, hatékony felszívódás


Nagy mennyiségű, kapszulánként 100 mg aktív koenzim Q10-et ? a szervezet számára közvetlenül hasznosítható forma (ubiquinol QH), mely így hatékonyabban fejti ki hatását ? és halolajat tartalmazó készítmény.

A Q10 koenzim elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

Az E-vitamin védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben

A halolajban található többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez.

 

 

 

4 870 Ft

Amikor a napi tevékenység fárasztó és a hazaút kaptatója meredekebb


A koenzim Q10 az ubikinonok közé tartozó zsíroldékony, vitaminszerű vegyület. Elektron hordozóként játszik szerepet az ATP termelésben (az ATP a sejtek központi energiaforrása). Rendszeres bevitele ajánlható fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén is.

A halolaj többszörösen telítetlen zsírsavak forrása, melyek hozzájárulnak a keringési rendszer egészséges működéséhez. A többszörösen telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 zsírsavak közé tartozó EPA és a DHA zsírsavak segítenek a vérnyomás és a triglicerid szint normál értékének fenntartásában.

 

 



3 310 Ft

Rost és gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítő kapszula, amelynek összeállításánál az aktív fogyókúrázok igényeit vettük figyelembe. A dobozban két féle kapszulát talál, amelyek segítségével reggel felkelés után és este lefekvés előtt is támogathatja aktív fogyókúráját.

Reggel és ebéd előtt

Használja reggeli és ebéd előtt a rostokat tartalmazó rózsaszín kapszulát. A glükomannán, az útifűmaghéj és az inulin jól duzzadó rostok. Ezért is lényeges, hogy bőséges (legalább 2-3 dl) folyadékkal nyelje le, hogy a kapszula gyomorba kerüljön, és ott fejtse ki hatását.

Este

Este használja a gyógynövényeket és krómot tartalmazó zöld kapszulát. A Garcinia cambogia elősegíti a zsírok energiává alakulását, az indiai csalán támogatja a testsúly kontrollt, segít szabályozni a zsíranyagcserét. A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

Adagolás: naponta 2 x 1 rózsaszín kapszula reggel, és ebéd előtt bőséges folyadékkal (legalább 2-3 dl) lenyelve; és 1 zöld kapszula este.

4 170 Ft

A tenger az emberi szervezet számára hasznos és fontos nyomelemek tárháza. A hasznos anyagok az algákban felhalmozódnak, így tekinthetjük a TENGER MULTIVITAMINJÁNAK is.

Az alga nagy mennyiségű jódot tartalmaz, amely szükséges a pajzsmirigy fejlődéséhez és működéséhez, a pajzsmirigy-hormonok termelődéséhez, valamint az energiatermelő folyamatokhoz. Támogatja az idegrendszer megfelelő működését, szerepet játszik a szellemi teljesítmény fenntartásában. Aminosav-, fehérje- és vitamin-tartalma révén hozzájárul mindennapi tápanyagszükségletünk pótlásához. Rendszeres fogyasztása különösen a tengerrel nem rendelkező országokban, így Magyarországon rendkívül hasznos, hiszen hazánkban sajnos csak ritkán kerül tengeri eredetű étel az asztalokra.

 

2 605 Ft

A szép haj, köröm és bőr megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény jelentős hatóanyag tartalommal.

 A Szépség Komplex kapszulában található aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék építőkövei, a jó minőségű fehérjék a szép bőr, a dús és fényes haj és az erős köröm esszenciális alkotóelemei

  • A biotin, a cink segítik a haj, bőr, köröm egészséges szerkezetének megtartását.
  • A cink, B1- és B6-vitamin, C-vitamin szükségesek az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez.
  • A ginseng az élet gyökere, az energiaáramlásra és a keringésre gyakorolt hatása révén segíti a hatóanyagok felszívódását, valamint segít fenntartani a vitalitást, a szellemi és fizikai frissességet. 

 

2 270 Ft

A szív és a keringési rendszer egészségének megőrzéséhez

A galagonya gyümölcs kivonat támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a keringési rendszerre. Előnyösen befolyásolhatja a vérzsír, az összkoleszterin szintet. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának támogatásához. A szelén antioxidánsként segíti az immunrendszer egészséges működését.

 

 

2 350 Ft

Az emésztőrendszer komfortjáért

Testsúlycsökkentést támogató étrend-kiegészítő készítmény édesköménnyel, ánizzsal és korianderrel az emésztőrendszer támogatásáért. A hagyományos Szűztea kapszula új generációs fejlesztése, amely hozzájárul az emésztőrendszer normál gáz-egyensúlyához, aminek szerepe van a puffadás kialakulásának elkerülésében.

A Szűztea COMFORT a klasszikus Szűztea kapszula innovációja, kifejezetten az emésztés egyensúlyát támogató gyógynövények kombinációja.

A zöldtea polifenol hatóanyagai támogatják az anyagcserét és a zsírok oxidációját.

Az édeskömény és az ánizs támogatja az emésztőrendszer egészségét, a koriander segít fenntartani a normál gáz-egyensúlyt az emésztőrendszerben, ezzel támogatva a puffadás elkerülését.

A szennalevél hozzájárul a bélműködés rendszerességéhez, támogatja a bélfunkciót, az emésztés ritmusát.

3 055 Ft

A légzőrendszer és a felső légutak védelmére

9 féle gyógynövény kombinációjával támogatja a tüdő, és a felső légutak védelmét.

  • A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a felső légutak egészségének megőrzését, az immunrendszer megfelelő működését.
  • A nagy bojtorján támogatja a szervezet ellenálló képességét, gyökere inulint (akár 45%-ban), nyálkát, keserűanyagot (szeszkviterpén laktonokat) és szerves savakat tartalmaz.
  • A gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét. Gyógynövényként keleten mindennapos a használata, a távol-keleti konyha elképzelhetetlen a gyömbérrel való fűszerezés nélkül.
  • A gyermekláncfű és a medvehagyma antioxidánsként támogatja sejtjeinket, ezzel szervezetünket a káros hatásokkal szemben.
  • A kínai csillagánizs (Illicium verum) kedvezően nyugtatja a torkot, a felső légutakat, míg a borsmenta támogatólag hat az immunrendszerre.
  • A fokhagyma hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.

 

 

 

2 350 Ft

Az útifű maghéj segít fenntartani az egészséges bélműködést és megkönnyíti a bélmozgást. 

Testsúly-kontroll természetesen!

Világszerte egyre gyakoribbá válnak azon megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezők. Az egészségmegőrzésben nagy fontossággal bírnak a vitaminok, az ásványi anyagok, valamint az élelmi rostok is.

Rostok fogyasztása segíti a salakanyagok eltávolítását a bélrendszerből, ezért ?bélseprűnek? is szoktuk nevezni. Fontos szerep hárul a rostokra az energiaszegény étrendben és a testsúlycsökkentő diétában is, mert lassítják a szénhidrátok emésztését, valamint felszívódását, ezáltal segítenek elkerülni a vér glükóz szintjének ingadozását. További jótékony hatásuk, hogy megfelelő folyadékfogyasztás mellett a gyomorban vizet szívnak magukba. Ennek köszönhetően fokozzák a teltségérzetet plusz kalória hozzáadása nélkül.

3 160 Ft

A készítmény a megfelelő relaxáció, a normális érzelmi és lelki állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer normál működését támogató vitaminokat tartalmaz. A macskagyökér-kivonat (Valeriana) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a relaxációhoz, a nyugodt és pihentető alváshoz. A komlóvirág- és a citromfű- levél-kivonat hozzájárulnak a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, valamint támogatják a normál idegállapot és lelki egyensúly fenntartását. A schizandra hozzájárulhat a stresszhez való alkalmazko- dóképesség növeléséhez. A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.

2 880 Ft

GYÓGYNÖVÉNYEKET ÉS VITAMINOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY
AZ IDEGRENDSZER KIEGYENSÚLYOZOTT MŰKÖDÉSÉHEZ

A készítmény a normál érzelmi és lelki állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat tartalmaz.

A Valeriana (macskagyökér) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a nyugodt és pihentető alváshoz.

A citromfű és a komló hozzájárulnak az egészséges alváshoz, valamint segítik a normál idegállapot és lelki egyensúly fenntartását.

Az ötízű schizandra savanykás gyümölcsét Kínában igen nagyra becsülik a mindennapi étkezésben.

A magnézium, a B1- és a B6-vitaminok egyaránt szerepet játszanak az idegrendszer kiegyensúlyozott működésében, hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint segítik a normál izomműködési és a normál pszichikai funkciók fenntartását.

2 350 Ft

Krómot, gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó kapszula az egészséges vércukorszint fenntartásáért

 

  • A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, rendszeres bevitele ajánlott cukorbetegek számára.
  • A Momordica charantia (balzsamkörte) egzotikus zöldség a trópusi területeken régóta használják a mindennapi ételkészítés során.
  • A C-vitamin támogatja az immunrendszer megfelelő működését.
  • Az inulin fontos természetes vízben oldódó rost.
  • A B1- és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A B6-vitamin részt vesz a glikogén-anyagcserében.

 

 

2 210 Ft

Holisztikus szemlélettel a vese egészséges működésének támogatásához

Gyógynövényeket és vitaminokat tartalmazó készítmény a vese egészségének megőrzéséhez. A fás bazsarózsa gyökere, a japán som gyümölcse, a kínai jamszgyökér, illetve az enyves kuszagyűszű gyökere a Hagyományos Kínai Orvoslásban (TCM) használatos gyógynövények. A csalán gyökér Európában is jól ismert gyógynövény, fogyasztásával is hozzájárulhatunk a vese egészséges működéséhez. A folsav szükséges az egészséges sejtosztódáshoz, részt vesz a vérképzésben, hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. A B6-vitamin szükséges a megfelelő fehérje-, szénhidrát- és zsír-anyagcseréhez, részt vesz a vérképzésben, hozzájárul az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, valamint az immunrendszer egészségéhez.

 

 

2 520 Ft

Visiona mester kapszula


A fekete áfonyában található antioxidáns antocianinek segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását és hozzájárulnak a retina normál működéséhez. A C- és E-vitamin, antioxidánsként támogatják a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését. A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, mely vitamin fontos szerepet játszik az egészséges látás megőrzésében. A lutein, a zeaxantin és a rutin a szem felépítésében is résztvevő flavonoidok. A halolaj oldódási közeget biztosít a zsírban oldódó vitaminok számára, valamint kedvező hatását gyakorol a keringési rendszerre, ezáltal a hatóanyagok felszívódására. A halolajban található DHA (omega-3 zsírsav) hozzájárul a normál látás fenntartásához. 

 

3 845 Ft

Lúgosítás egyszerűen

A zsenge zöld árpafű és búzafű hajtásokat speciális, kíméletes eljárással alacsony hőfokon szárítják és őrlik, ennek köszönhetően megőrzi aktív hatóanyagait. Zöld színét klorofill tartalmának köszönheti, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a hemoglobin, támogatja a sejtek oxigén ellátását.

Tartalmaz SOD (szuperoxid-dizmutáz) enzimet, melynek mennyisége a szervezetben a kor előrehaladtával csökken. E- és B6-vitamin tartalmának köszönhetően szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. pH értéke a lúgos tartományba esik, így segít optimalizálni a sav-bázis egyensúlyt. A C-vitamin fontos antioxidáns vitamin, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani. Támogatja az immunrendszer megfelelő működését, szükséges az idegrendszer normál működéséhez, szerepet játszik a vérerek normál struktúrájának fenntartásában, segíti a szív és a keringési rendszer egészséges működését.

 

3 025 Ft

A króm részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében, eközben segít fenntartani a normál vércukorszintet.

A fahéj kivonat támogatja az emésztőrendszer egészségét, és az egészséges vércukorszint fenntartását, antioxidáns hatással rendelkezik.

A zöld kávé kivonat a kíméletes feldolgozási eljárásnak köszönhetően jelentős mennyiségben tartalmaz klorogénsavat.

3 310 Ft

Természetes glukozaminoglikánokat (GAG), zöldajkú kagyló koncentrátumot, kurkuma kivonatot, kondroitin-szulfátot tartalmazó készítmény kiegészítve csűdfű gyökér kivonattal az ízületek egészségének fenntartásához. A kondroitin-szulfát egy jó vízmegkötő képességű vegyület, mely a porcok sejtközötti állományában is megtalálható. A csűdfű gyökér támogatja az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát. 

4 100 Ft

Dr.Chen Diet Slim Máj + Kapszula 80 db

A testtömeg-csökkentés és a zsíranyagcsere támogatásához

Garcinia cambogia-, máriatövis-kivonatot és L-karnitint tartalmazó étrend-kiegészítő

A Garcinia cambogia kivonata segít a testsúly szabályozásában, segíthet a testtömeg csökkentésében azáltal, hogy csökkenti az étrendből felszívódó zsír mennyiségét.

Az egészséges májműködés fontos tényező zsírok lebontásában.

A máriatövis-kivonat hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkciók fenntartásához, a májszövetek és a májsejtek normál regenerációjához.

Az L-karnitin egy aminosav-származék.

3 735 Ft

Dr.Chen Máj-Epe Kolin Máriatövis Kapszula 60 db

A máj és az epe védelmére - Máriatövis-kivonat és kolin tartalmú étrend-kiegészítő.

  • A máriatövis támogatja a máj és az epe egészségét, a májműködést, így segít eltávolítani a szervezet számára toxikus anyagokat. Hozzájárul a májszövetek és májsejtek normál regenerációjához. 
  • A kolin hozzájárul a normál májműködés fenntartásához.

 

3 610 Ft
Nézet:
Sorrend: