Kapszula étrendkiegészítő

Nézet:
Sorrend:

Izlandi zuzmót, növényi kivonatokat és L-lizint tartalmazó étrend-kiegészítő

Az izlandi zuzmó erősíti a szervezetet, jótékony hatással van a légutakra. A gyömbér elősegíti a légutak megfelelő működését, a légzőrendszer egészségének fenntartását. A B2-vitamin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. A citromfűkivonat és az echinacea-kivonat nyugtatja a torkot, a garatot és a hangszálakat. A citromfűkivonat támogatja az egészséges alvást, hozzájárul a nyugodt pihenéshez.

2 455 Ft

Szép bőr, erős haj, ellenálló köröm


A Beauty-Max kapszulával több irányból támogathatjuk a bőr egészségét. A jelentős mennyiségű (180 mg) II. típusú kollagén, illetve a hyaluronsav segít megőrizni a bőr feszességét és rugalmasságát, a bőr, valamint a porc fontos szerkezeti felépítői. A C-vitamin hozzájárul a bőrben zajló kollagén képződéshez, ezáltal a bőr megfelelő állapotához. A kéntartalmú aminosavak (metionin, cisztin) a fehérjék (pl. a bőrt alkotó kéntartalmú vázfehérjék) felépítésében vesznek részt. A szervezet nem képes előállítani, táplálkozás útján kell fedezni. A cink és a biotin hozzájárul a bőr, a haj és a köröm állapotának támogatásához. A B1-, és B6-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez, ami kihatással van a bőr állapotára.

 

3 265 Ft

A szelén hozzájárul a köröm és a haj normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a köröm, a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A szelén, a cink és a C-vitamin egyaránt hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

3 525 Ft

A króm hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok (szénhidrátok, fehérjék, zsírok) anyagcseréjében. A chili paprikából nyert kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. A tea polifenolok antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak a szervezetet károsító szabad gyökök semlegesítéséhez, az EGCG segíti a testsúly kontrollt. A szenna természetes módon segít fenntartani a bélműködés rendszerességét, támogatja a bélfunkciókat, az emésztés ritmusát. 

3 200 Ft

A kurkuma az indiai gasztronómia egyik leghíresebb gyöngyszeme, kedvező élettani hatása miatt népszerűsége egyre nagyobb. A kurkuma segít fenntartani az ízületek mozgathatóságát, egészséges működését. Antioxidánsként támogatja az immunrendszert, valamint a bőr egészségét. A kollagén az ízületekben és a bőrben természetesen is megtalálható rugalmas fehérje, a hyaluronsavval hozzájárulnak a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. 

 

 

 

 

3 800 Ft

Fiatalok és idősek, az aktív életvitelt élők, a sportolást kedvelők számára egyaránt ajánlott hatóanyagok.

A készítmény kapszulánként 500 mg l-karnitint tartalmaz kiegészítve krómmal és cinkkel.

  • A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, emellett a cink is részt vesz a makrotápanyagok, a zsírsavak, a szénhidrátok normál anyagcseréjében, a fehérjeszintézisben. 
  • A cink további előnyös hatása még, hogy hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a megfelelő szellemi tevékenység fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a csontozat, a haj, a bőr és a köröm megfelelő állapotának fenntartásában.






 

3 415 Ft

A változókori karcsúságért, a könnyű lábakért és a pajzsmirigy egészséges működéséért

A bazsarózsa hozzájárul a nők egészségének fenntartásához, enyhíti a menopauza tüneteit, normalizálja az idegrendszer működését. A kudzugyökér-kivonat segít megbirkózni a változó korban jelentkező kellemetlen tünetekkel, mint pl hőhullám, izzadás, nyugtalanság, ingerlékenység. A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A szúrós csodabogyó támogatja a lábak vénás keringését, ezáltal enyhíti a nehézláb-érzést. A kapszaicin segíti a zsírok és szénhidrátok oxidációját, ezzel támogatva a fogyókúra eredményességét. A barna alga kivonat és a keserű narancs kivonat támogatják a testsúlycsökkentést. Az édesgyökér támogatja az emésztőrendszer komfortérzetét, segít fenntartani az emésztőrendszer egyensúlyát.

3 760 Ft

Termékünk fő hatóanyagát a Mandzsúria hegyeiben vadon termő Oenothera odorata gyógynövény magjából, annak olajtartalma kisajtolásával nyerik.

Keleten a hölgyek olajának tartják a ligetszépe olajat, melynek megnevezése is utal a szépséggel való kapcsolatára. A ligetszépe-olaj értékes esszenciális zsírsavat, gamma-linolénsavat tartalmaz, mely a keringési rendszerre kedvező hatással lévő többszörösen telítetlen zsírsavak csoportjába tartozik.

 

2 670 Ft

A szervezet sav-bázis egyensúlyának fenntartásához

A cink részt vesz a szervezet normál sav-bázis egyensúlyának fenntartásában. Számos tényező, a stresszes életvitel, a kiegyensúlyozatlan táplálkozás, a mozgásszegény életmód felboríthatja szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, fokozhatja a savas gyökök felhalmozódását.
A hozzáadott gyógynövények zöld színüket klorofill tartalmuknak köszönhetik, mely hasonló felépítésű vegyület, mint a vérben az oxigént szállító hemoglobin. A máriatövis gyümölcs kivonat támogatja a máj egészséges működését, így segíti a máj megfelelő méregtelenítő munkáját.

 

3 115 Ft

A Máj Meridián kapszula a TCM (Hagyományos Kínai Orvoslás) kompatibilitás elve alapján készült holisztikus szemlélettel.

 A máriatövis gyümölcse (hatóanyaga: szilimarin) (Császár) segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához.

A schizandra (Miniszter) öt ízű gyümölcsét Kínában igen nagyra becsülik a hagyományos orvoslásban, értékes hatóanyagtartalma miatt mára az európai szakemberek is felfigyeltek rá. Májvédő hatása miatt régóta használatos a méregtelenítő folyamatok támogatásához. Máriatövissel való kombinációja igen elterjedt.

Az articsóka levél (Harmonizáló) támogatja a bélrendszer megfelelő működését, hozzájárul az emésztőrendszer komfortérzetéhez.

A mungó bab (Meridián irányító) Kínában régóta használt méregtelenítő gyógynövény és étek, mely a méregtelenítő étrendek szerves részét képezi.

 

 

2 350 Ft

A máj egészségének megőrzéséhez

Napjaink rohanó életvitelével járó stressz, egészségtelen táplálkozás, túlzott alkohol és kemikáliák fogyasztása megterheli a májat, melynek szerepe a toxikus salakanyagok szervezetből való kiválasztása.
A máriatövis kivonata segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és a májsejtek regenerálódásához. A schizandra májvédő gyógynövényként használatos a természetes méregtelenítő folyamatok támogatásában. A C-vitamin a szervezet számára nélkülözhetetlen vízben oldódó vitamin, szükséges az immunrendszer és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

 

3 630 Ft

A relaxáció, mint módszer nagyon alkalmas a lelki, szellemi és testi egyensúly megteremtésére és helyreállítására, valamint arra, hogy egészségesek maradjunk. A relaxáció által oldódik a feszültség, nyugodtak leszünk testileg és lelkileg egyaránt.

 A készítmény holisztikus szemlélet alapján került összeállításra, a megfelelő relaxáció, a normális érzelmi és lelki állapot fenntartását támogató gyógynövényeket, illetve az idegrendszer megfelelő működéséhez szükséges vitaminokat tartalmaz.

A valeriana (macskagyökér) hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez, a nyugodt és pihentető alváshoz.

A komló virág és citromfű hozzájárul a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, valamint támogatják a normál idegállapot és lelki egyensúly fenntartását. 

 

2 210 Ft

A Salvia miltiorrhiza (vörösgyökerű zsálya) hozzájárul az egészséges érrendszer és a normál vérnyomás fenntartásához.

Az Astragalus membranaceus (csüdfű) támogatja a normál vérnyomás fenntartását.

Az Eleuthero ginseng támogatja a normál keringést.

A gyermekláncfű kivonat hozzájárul a normál vizeletáramlás, a húgyúti funkciók fenntartásához.

3 460 Ft

A szív megfelelő működéséhez


Többszörösen telítetlen omega 3-6-9 zsírsavak kedvező arányban halolajból és növényi olajokból (lenmag és borágó) a szívműködés támogatásához.
Halolaj, borágó olaj és lenmagolaj kombinációját tartalmazó készítmény E-vitaminnal. A többszörösen telítetlen omega zsírsavak (EPA, DHA) fogyasztása hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. Az E-vitamin természetes antioxidáns, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

 

2 690 Ft

Könnyen felszívódó szirup forma.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a gyerekek immunrendszerének megfelelő működéséhez.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezáltal a csontozat, a fogak és a porcok normál állapotának és működésének fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

3 735 Ft

Magas hatóanyag tartalommal rendelkező készítmény, mely kapszulánként 1200 mg mélytengeri halolajat tartalmaz.

A többszörösen telítetlen zsírsavak (EPA, DHA omega-3 zsírsavak) hozzájárulnak a keringési rendszer (szív- és érrendszer) egészséges működéséhez, a normál vérnyomás és triglicerid szint fenntartásához.

Az E-vitamin természetes, zsírban oldódó antioxidáns tulajdonságú vitamin. Védi a sejteket és a szöveteket a káros szabad gyökökkel szemben, melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét, illetve a sejtek alkotórészeit, valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.

 

 

3 095 Ft
Az ördögnyelv kivonat hatóanyaga, a glukomannán hozzájárul a vér normál koleszterin szintjének fenntartásához (napi 4 g bevitel esetén). A csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkentéshez (legalább napi 3 g bevitel esetén). A bevitt természetes rostok nedvesség hatására duzzadni kezdenek, így teltségérzet alakul ki. A rostok rendkívüli duzzadó képessége miatt javasolt további bőséges folyadék fogyasztása a készítmény használata során. 
A Garcinia cambogia elősegíti a zsírok energiává alakulását, így hozzájárulhat a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez. 

Koncentrált ? kapszulázott ? formában kombináltuk Önnek a káposzta, brokkoli és árpafű kivonatot egy étrend-kiegészítőben értékes glükomannán rostokkal 

3 510 Ft

Keserű narancs és zöldtea kivonattal, krómmal és cinkkel

Természetes ördögnyelv rostot, gyümölcs kivonatokat, zöldtea kivonatot,

krómot és cinket tartalmazó étrend-kiegészítő

A keserű narancs segíti a testsúly kontrollt, támogatja a zsírok és szénhidrátok anyagcseréjét.

A tea polifenol hatóanyagai, mint pl. az EGCG segíti a testsúly kontrollt, segít növelni a zsírok oxidációját, hozzájárul a testzsír csökkentéséhez.

A króm hozzájárul a zsírok, szénhidrátok, fehérjék (makrotápanyagok) anyagcseréjéhez, az egészséges vércukorszint fenntartásához.

A cink részt vesz a zsírsavak, szénhidrátok, makrotápanyagok anyagcseréjében, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 

3 525 Ft

Pollenszezon idejére

A kapszula hatóanyagai, a szőlőmag kivonat (OPC) és az egyedülálló gyógynövény-formula növeli a szervezet ellenálló képességét a káros behatásokkal szemben. Antioxidáns hatású anyagai (polifenolok) hozzájárulnak a szervezetben végbemenő káros oxidatív folyamatok gátlásához. Semlegesítik a szervezetben jelen lévő káros szabadgyököket. Regenerálják és erősítík a sérült sejthártyát. Az egészséges sejthártya meg tudja akadályozni az allergiát kiváltó hisztamin szabaddá válását, hozzájárulva ezzel az egyensúly visszaállításához.


3 200 Ft
 
Nézet:
Sorrend: