Allergiás tünetek enyhítése

Nézet:
Sorrend:

Gyógyító erejét már a középkori görögök is ismerték. Rengeteg szerves nátriumot tartalmaz.

Megtalálható benne a foszfor, kalcium, kálium, magnézium, vas, A-, B-, C-, vitamin, valamint nyomelemek.

A zeller egyik megkülönböztető tulajdonsága, hogy rendkívül sok szerves nátriumot tartalmaz.


A népi orvoslás pikkelysömör, ekcéma, sűrűvérűség, hiperaktivitás és allergia ellen javasolja.

Étvágycsökkentő, idegnyugtató hatású. ERŐSEN VÍZHAJTÓ, mivel tele van szerves anyagokkal, sókkal, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a vér savtalanításához.

De legnagyobb értéke a szerves nátrium tartalma, amely jelenlétében hatékonyabb a kalcium felszívódása. A vér sav és lúg tartalmának összhangja akkor bomlik meg, ha a táplálékunk hosszabb ideig többnyire fehérje, tömény keményítő, vagy tömény szénhidrát, illetve közönséges fehér vagy barna cukor.

A zeller-lé rövid idő alatt egyensúlyba hozza a vér sav-lúg tartalmát, ha ez nem történik meg. Potencia növelő hatása közismert amely vetekszik még a "kék tabletta"-val is.

Tartósítószert, színezéket, és aromákat nem tartalmaz!

1 645 Ft

ErbaVita® Allergicum DROPS, allergia elleni csepp - Állati szőr, penész, atkák, pollen, házi por ellen

Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója, ártalmatlan anyagokra. Ilyenkor a szervezet kémiai anyagokat termel, mint a hisztamin, melynek hatására orrviszketés, orrfolyás, orrdugulás, szemviszketés, könnyezés, vizenyők és gyulladások, bőrallergiák és emésztőrendszeri reakciók jelentkeznek.

Az Allergicum csepp 14 természetes és szinergikus összetevőt ötvöző antihisztamin formula, ami felveszi a kesztyűt az allergénekkel szembeni harcban.

Alkoholtartalom: 28% vol

6 275 Ft

ErbaVita Mikronizált Olajfalevél kapszula - 3 szabadalommal védett! Immunrendszer, allergia, asztma, vérnyomás

Tudtad, hogy az olajfa génkészlete ellenáll a parazitáknak és képes akár 2000 évig is elélni?

Az olajfa ellenálló képessége az, ami a kutatók figyelmét is felkeltette, hiszen ilyen hosszú Földi életet csak mikrobáknak és kórokozóknak ellenálló védelmi rendszerrel lehet elérni.

Az olajfa minden részében a gyökerében, kérgében, termésében, de főként leveleiben nagy mennyiségben jelen levő közel 100 vegyület található. A fő hatóanyagot 1950-ben fedezik fel és oleuropein néven törzskönyvezik, napjainkban is folynak hatásait feltárandó kutatások.


Az olajfa kivonatot egy 100%-ban növényi eredetű (Vegetáriánus) kapszulatokba zártuk, ami a Vegetáriánusok Szövetsége által jóváhagyott Kóser és Halal certifikációval is rendelkezik, továbbá glutén-, tartósítószer és GMO mentes.

5 860 Ft

Támogatja az immunrendszert - Enyhíti az allergiás tüneteket

Összetevők jelentősége

Édesgyökér - Az édesgyökér hatóanyaga a glicirrizin, gyulladáscsökkentő és antiallergén hatású, amely képes csökkenteni az allergia által megjelent bőrreakciókat.

Főzőbanán - Gyógynövény, amely antiflogisztikus hatású, az iridoid glükozidok jelenléte miatt antiallergén is, különös tekintettel az „aukubinra, amely immunmodulátor, mely képes egyensúlyba hozni az immunoglobulinok különféle típusait.

Kamilla - A kamilla görcsoldó és gyulladáscsökkentő hatású. Ezenkívül csökkenti a viszketés tüneteit is, amelyek gyakran társulnak a bőr allergiájával.

Csalán - A leghatékonyabb a gyulladáscsökkentés terén.
MSM (metilszulfonil-metán)
Kénes szerves vegyület, amely csökkenti az allergiás nátha tüneteit.

Quercetin - Gyakori flavonoid, amely számos növényfajban megtalálható. Antiphlogisztikus hatást fejt ki, gyulladáscsökkentő és antiallergiás mediátorok felszabadulásának gátlásával.

C-Vitamin - Allergiás reakciók esetén a C-vitamin hatékony antioxidáns hatásának köszönhetően megakadályozza a hisztamin kiválasztódását és fokozza a méregtelenítési folyamatokat. A hisztamin szintje valójában nagymértékben nő, ha az aszkorbinsav szintje csökken.

B5-Vitamin - Számos biológiai reakcióban részt vesz a pantoténsav, amely növeli a gyulladáscsökkentő hatásuk szempontjából fontos glükokortikoidok termelését, amelyek közül legjelentősebb a kortikoszteron.

 

5 360 Ft
Nézet:
Sorrend: