Ginkgo Biloba

Nézet:
Sorrend:
-10%

NetbioHónap 2024.04.28-ig 10% kedvezménnyel

Multi Plus Profi Intenzív munkavégzéshez vagy rendszeres sportoláshoz ajánlott kiegyensúlyozott vitamin és ásványi-anyag komplex Omega 3-mal és lecitinnel. A folsavat folát formában tartalmazza, ami folsav természetben előforduló formája, a B-12 vitamint pedig metilkobalamin formában, ami a B12 vitamin biológiailag aktív formája. Fogyaszd minden nap és vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezeted! Ásványi-anyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből. A Vitaking Multi Profi termékcsalád tagja, mely 2017-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert, 2018-ban pedig elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat!

12 320 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
11 085 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.01 - Vége: 2024.04.28
Akcióból hátralévő idő:

A C-, A- és D vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A ginkgo biloba hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A ginzeng hozzájárul a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához.

Az 1×1 Vitamin Energy 25 féle aktív összetevőt, köztük ginkgo bilobát és ginzenget tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta.

Aktív összetevő: A-, B1-, B2-, B6-, B12-, C-, D3-, E-, K1-vitamin, Kalcium, Magnézium, Biotin, Cink, Folsav, Ginkgo biloba, Ginzeng, Vas, Jód, Króm, Magnán, Molibdén, Niacin, Szelén

3 505 Ft

A szellemi frissesség, jó memória fenntartásáért
Szellemi frissesség, jó memória, antioxidáns védelem

A ginkgo hatóanyagai hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, és segíthetik az időskori agyműködés frissen tartását. A fokhagyma hatóanyagai támogatják a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartását. A zöld tea poifenolok és az E-vitamin antioxidáns hatásának köszönhetően a készítmény hozzájárul a káros szabad gyökök elleni védelemhez. Az élesztőből származó szelén antioxidáns, kedvező hatással van az immunrendszer működésére, valamint szükséges a jódtartalmú pajzsmirigy hormonok normál működéséhez. A króm részt vesz a makrotápanyagok anyagcseréjében, segíti a normál vércukor szint fenntartását. A készítmény hatóanyagai hozzájárulnak a szellemi frissesség megőrzéséhez, valamint a keringési rendszer és az immunrendszer egészségének fenntartásához.

 

 

 

2 990 Ft

Az ampullába zárt emlékezet.

Az akár több ezer évig élő Ginkgo biloba, azaz a páfrányfenyő különleges tulajdonságai révén napjaink lelkesen kutatott gyógynövénye. Hatóanyagai hozzájárulhatnak a normális vérkeringéshez, segíthetik az agyi vérkeringést, amelynek nagy szerepe van a memória és a szellemi teljesítőképesség megőrzésében és frissentartásában. Antioxidáns hatása révén semlegesíti a szabadgyököket, lassíthatja a szervezet öregedési folyamatait.

2 455 Ft

A megfelelő agyi vérkeringéshez és a sejtek oxigén-ellátásához

Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, Ginkgo biloba, rózsagyökér

 

A Ginkgo biloba és a rózsagyökér támogatják a megfelelő vérkeringést, beleértve az agyi és a perifériás (végtagok) keringést is.

A standardizált kivonatból származó ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.

A ginseng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét és a természetes védekező rendszer fenntartásához. Támogatja a vérkeringést, ezáltal az agyi aktivitást. Segít fáradtság és stressz esetén, valamint lábadozás időszakában.

Kiszerelés: 30 darab 400 mg-s kapszula

2 775 Ft

A szellemi teljesítmény fenntartásához, a keringési rendszer egészségéhez

 

A Ginkgo biloba és a Panax ginseng összekeverve különleges elixírt alkot. A Ginkgo biloba (magyarul páfrányfenyő) ősi magvas faj, hatóanyagai antioxidáns hatásúak, elősegítik a sejt védelmét a szabadgyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben.

A ginsenggel társítva különleges teát kapunk. Hatóanyagainak köszönhetően mozgósítja a szervezet energiatartalékait, támogatja az immunrendszert, valamint jó hatással van a szellemi teljesítményre és a koncentráló képességre, segít fenntartani a megfelelő memóriát.

 

1 470 Ft

A memória erősítéséért


Ha hiszünk a bölcseknek, úgy hinnünk kell a ginkgófa gyógyerejében. A páfrányfenyő ősi magvas fafaj.

A ginkgo hatóanyagai, a flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez (agyi és perifériás ? végtagi ? keringés), a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását, javasolt szellemi munkát végzők számára és tanulási időszakban.

 

2 090 Ft

Dr.herz ginkgo biloba forte 120 mg+szerves mg+zn kapszula 60 db

A Ginkgo Biloba egészséges vérkeringés és a kiegyensúlyozott idegrendszer gyógynövénye. Kiváló értágító, javítja az agy vérellátását és a keringési problémákat.

A páfrányfenyő (Ginkgo biloba) levelét eredményesen alkalmazzák a szellemi teljesítőképesség, a koncentrációképesség és a memória fokozására, a leépülési folyamatok lassítására és az idős korral összefüggő hiányos agyi vérellátás esetén. Terpenioid és flavonoid hatóanyagai egymást erősítő, szinergista módon hatnak.

A ginkgo flavonoidok elősegíthetik a megfelelő véráramlást, melynek különösen nagy jelentősége van a mikrokapillárisok, az agy és a láb vérellátásában. Hozzájárulhatnak a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátottságához, védik a szöveteket az oxigénhiány káros hatásaitól (szédülés, feledékenység, hangulathullámzás). Támogathatják az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását, fontos szerepet játszhatnak az agysejtek öregedésének és pusztulásának csökkentésében. Antioxidáns hatásuk révén hozzájárulhatnak a szervezetet károsító szabadgyökök semlegesítéséhez.

Napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

4 235 Ft

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.

 

2 275 Ft

A ginkgo (páfrányfenyő)- flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához.

A ginkgo hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához és javítja a szellemi teljesítőképességet. Hozzájárul a vérkeringés egészséges működéséhez.


Hatóanyag: ginkigolid, bilobalid.

 

2 495 Ft

A JutaVit multivitamin 50 év felettiek számára

A JutaVit Multivitamin felnőtteknek olyan komplex termék amely vitaminok mellett számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz.

A nyújtott felszívódásu filmtabletták a jobb hasznosulás érdekében folyamatosan adagolják az összetevőket szervezetünk számára.

2 305 Ft

Natur Tanya® Szerves Szőlőmag és Ginkgo biloba. 95% OPC, 24% flavon glikozid és 6% terpén laktonra standardizált tabletta

A természetes növényi kivonatok közül a Ginkgo biloba támogatja a perifériás keringést(például az alsó végtagokon), valamint segít fenntartani a megfelelő agyműködést, különösen idősebb korban1 (az agy vérellátásnak fokozásán keresztül). Közreműködik a jó látásban és hallásban, segíti a véramlást, hozzájárul az idegrendszer egyensúlyhoz, támogatja a mentális egyensúlyt. A riboflavin (B2-vitamin) antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2 és felel a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3.


STANDARDIZÁLT SZŐLŐMAG KIVONAT

Szőlőmag kivonatunk a szőlő apró magjaiból készül, mely gazdagon tartalmaz oligomer proantocianidokat (OPC), amelyek a természetben előforduló flavonoid összetevők.

A készítmény formulázása során nem a szőlőmag porított őrleményét, hanem annak magas hatóanyagtartalomra standardizált kivonatát használjuk. A Szerves Szőlőmag (Vitis Vinifera L.) kivonat, ami minden tablettában garantáltan (standardizált) 95% proantocianid (OPC) tartalommal bír.


STANDARDIZÁLT GINKGO BILOBA KIVONAT

A Ginkgo - vagy népies nevén Páfrányfenyő - az egyik leghosszabb életű növény, 1000 évnél idősebb példányok is ismeretesek. Mintegy 200 millió évvel ezelőtt a földtörténeti őskorban fejlődhetett ki. Egyesek szerint annak köszönheti a túlélést, hogy a Távol-Keleten szent faként tisztelik, és évszázadokon át kolostorok kertjében nőtt. Valószínűbb, hogy a környezeti hatásokkal és rovarokkal szembeni nagy ellenálló képességében rejlik a magyarázat.

SZERVES B2-VITAMIN
Antioxidáns hatása révén, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez2, valamint a bőr egészséges állapotának fenntartásáért3,
a fáradtság és kifáradás csökkentéséért, az idegrendszer egészséges működéséhez a normál látás fenntartásához továbbá a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásáért

Kiknek és mikor ajánljuk a Szőlőmag és Ginkgo kivonatot?

  • diákoknak
  • idősebb korúaknak, 60 év felettieknek
  • aktív szellemi munkát végzőknek
  • rohanó, stresszes életvitel esetén
  • akik koncentrált növényi kivonatokkal szeretnék kiegészíteni az
  • étrendjüket
3 885 Ft

A kivonat Gingko Biloba, Ginseng és Rhodiola gyökér kiváló ötvözete. Összetevői hozzájárulhatnak a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához.

Erősítheti az immunrendszert. A termék összetevői hozzájárulhatnak a megfelelő fizikai és szellemi erőnlét fenntartásához.

Alkalmazása: Napi egy Ginkgo és Rodiola Eleutheroval kivonat ampulla fogyasztása javasolt.

Használat előtt felrázandó. Gyermekek ne fogyasszák!

1 835 Ft

A memória gyógynövénye

A ginkgo biloba, másnéven páfrányfenyő, a Föld legősibb növénye. Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre gyakorolt hatásáról ismerik. A páfrányfenyőt a hagyományos kínai orvoslás és a népi gyógyászat ősidők óta használja. Kínában a magját 5000 éve használják a népi gyógyászatban. Az áltermését, ?gyümölcsét? a kínaiak csemegeként is fogyasztják. A ginkgo készítmények összetevőit az ősi páfrányfenyő teljesen kifejlett, legyező alakú leveléből vonják ki.

  • Hozzájárulhat az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.
  • Segíthet lassítani a korral járó memória csökkenést és megőrizni a kognitív funkciókat (kognitív jelentése: a gondolkodáson alapuló).
  • Segít fenntartani a kognitív funkciókat.
  • Segít fenntartani a mentális jólétet.
  • Hozzájárulhat a normális vérkeringéshez, amely kapcsolatban áll az agy teljesítményével és reaktivitásával.
  • Segíthet fenntartani a tiszta gondolkodást és a mindennapos összpontosítást.
  • A növényben lévő flavonoidok hozzájárulhatnak a mentális és kognitív tevékenységekhez.
  • Segíthet fenntartani idős korban a megfelelő agyi teljesítményt.

 

Fogyasztását elsősorban 50 év felettieknek, diákoknak és szellemi munkát végzőknek ajánljuk.

2 955 Ft
Nézet:
Sorrend: