Étrend-kiegészítő rágótabletta narancs ízben. A készítmény 1000 mg C-vitamint, 25 mg csipkebogyó kivonatot és 12,5?g (500 NE) D3-vitamint tartalmaz.

A C- és D3 vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.



4 330 Ft

1×1 Vitamin C-vitamin 1000 mg Retard étrend-kiegészítő filmtabletta D3-vitaminnal és csipkebogyóval 50x

A C-vitamin és D3-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Étrend-kiegészítő filmtabletta. A készítmény lassan oldódó formában 1000 mg C-vitamint, 12,5 ?g (500 NE) D3-vitamint  és 25 mg csipkebogyót tartalmaz.

Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

2 715 Ft

1200 mg C-vitamin + D3-vitamin + Cink + Csipkebogyó +Acerola nyújtott felszívódású étrend-kiegészítő filmtabletta, az immunrendszer támogatásáért

 

Nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet tablettánként 1200 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez. Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását. Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

 

A D3-vitamin hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez
  • az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához.


A cink hozzájárul

  • az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív
  • tresszel szembeni védelméhez,
  • a normál csontozat fenntartásához,
  • a haj, a bőr, a köröm normál állapotának és
  • a szellemi működés fenntartásához.
4 610 Ft

Liposzómás C-vitamin csipkebogyóval, acerolával, szőlőmaggal és lecitinnel
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: száraz, szobahőmérsékletű helyen, közvetlen fénytől védve.

A liposzómális technológiával előállított C-vitamint természetes, sejtmembrán-azonos foszfolipid réteg veszi körül. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, és nagy hatékonysággal szívódik fel és hasznosul a sejtekben.

Természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált, hatékonyabban felszívódó C-vitamin készítmény.

A csipkebogyó természetes C-vitamint tartalmaz, támogatja a szervezet antioxidáns képességét és az immunrendszert.

A szőlőmag kivonat szintén antioxidáns hatással rendelkezik, támogatja a sejtek védelmét a szabad gyökök károsító hatásaival szemben.

Az acerola gyümölcs kivonat természetes tápanyagokat ? köztük C-vitamint ? tartalmaz.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer egészsége védelmében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

Szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

2 775 Ft

Természetes eredetű natúr C-vitamin tabletta csipkebogyóval

 

Jellemzők (fő hatóanyagok): C-vitamin, csipkebogyó kivonat

 

A C-vitamint a szervezet nem képes előállítani, ezért rendkívül lényeges, hogy elegendő mennyiségben fogyasszunk belőle. A tabletta nyújtott hatású, ezért a C-vitamin felszívódása egyenletes. A magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer egészségéhez. Segít a fáradtság és a kifáradás csökkentésében. Antioxidánsként támogatja a szervezetet az oxidatív stresszel szembeni védekezésben. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így a csontok, a porcok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, segíti az E-vitamin redukált formájának regenerálódását.

3 330 Ft

 

Természetes eredetű C-vitaminnal

 

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Mint hatékony antioxidáns semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Támogatja az idegrendszert, a normál pszichológiai funkció fenntartását. Hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így az erek, a csontok, a porcok, a bőr, a fogak és a fogíny megfelelő állapotának fenntartásához. Fokozza a táplálékkal bevitt vas bélből való felszívódását.
Bizonyos állapotok megnövelik a szervezet C-vitamin szükségletét, mint például a stresszhatások, dohányzás, gyógyszerek szedése (pl. fogamzásgátlók), lázas állapotok, járványidőszak, műtéti beavatkozások. A népi gyógyászat alapján régóta ismert a csipkebogyó egészségvédő hatása. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően évszázadok óta használatos, mint immunerősítő, roborálószer.
A tabletta ?nyújtott hatású?, hatóanyagainak felszabadulása fokozatosan megy végbe, a szervezetet folyamatosan látja el a megfelelő vitamin-mennyiséggel, ezáltal felszívódása is hatékonyabb.

 

 

 

 

2 170 Ft

Az immunrendszer támogatásához 

Korszerű, kettős metalizált fólia csomagolásban a hatóanyag stabilitásának védelme érdekében.

Speciális technológiával előállított, nyújtott felszívódású filmtabletta, így folyamatosan látja el a szervezetet a C-vitaminnal. Magas hatóanyag tartalmú, tablettánként 1500 mg C-vitaminnal, amely hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához.

Antioxidánsként támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét, a fáradtság és kifáradás csökkentését, fokozza a vas felszívódását.

Támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bőr, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását.

A C-vitamint az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért a magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára.

3 525 Ft

D3-vitamin liposzómás C-vitaminnal, csipkebogyó-, acerola-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula

 

A D-vitamin hozzájárul a csontok és fogak épségének fenntartásához, a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához, segít fenntartani a normál izomfunkciókat, hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a vér normál kalcium szintjének fenntartásában.

Hozzájárul az egyensúlyzavar és izomgyengeség okozta esésveszély kockázatának csökkentéséhez. A 60 éves vagy annál idősebb férfiak és nők esetében az esés a csonttörések kockázati tényezője. A kedvező hatás legalább napi 20 ?g D-vitamin bevitellel érhető el. A betegségnek több kockázati tényezője is van, melyek egyikének megváltoztatása nem biztos, hogy kedvező hatást eredményez.

Liposzómás technológiával előállított C-vitamin, természetes csipkebogyó, acerola gyümölcs-, szőlőmag kivonattal és lecitinnel kombinált készítmény.

A C-vitamin szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer normál működésében. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához.

 

2 730 Ft

A flavonoidok növényi hatóanyagok. Sötét színű gyümölcsökben és gyógynövényekben (fekete, kék, piros) fordulnak elő a legnagyobb mennyiségben.

  • A rutin és az izoflavonoidok is jelentős tagjai a flavonoidok csoportjának. A rutin elősegíti a vérerek egészségének fenntarthatóságát.
  • A szója izoflavonoidok felépítése hasonlatos egyes női hormonok szerkezetéhez, hozzájárulhatnak a változó korban lévő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához.
  • A komló kivonat támogatja a megfelelő relaxációt és a pihentető, egészséges alvást. A C-vitamin fontos támogatója immunrendszerünknek, valamint antioxidáns hatású.
  • A csipkebogyó is nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz.

A készítmény hatóanyagai támogatják a hölgyek egészségének és jó közérzetének megőrzését minden korban.

 

3 355 Ft

Csipkebogyón és az echinacea kivonatán alapuló étrend-kiegészítő, mely nagyban hozzájárul a gyermekek immunitásának megóvásához.
Cinkdúsított forma.

Összetevők tulajdonságai:

Echinacea - A gyökérkivonat és a légi részek gazdagok fenolos vegyületekben (a koffeinsav származékai), a szeszkviterpén-laktonokban (mukolitikus, köptető) glikoproteinekben és jelentős poliszacharid-frakcióban. Immunmoduláló hatású. (különösen a sejtek immunitására, ez javítja a fagocitózist és a leukociták számát.)

Cink - Elősegíti az immunvédelmet, stimulálva a csecsemőmirigyet, amelynek szabályozó hatása van az immunitásra.

Bodza - Virágszáraz kivonatot használnak fel, amely flavonoidokban, triterpénekben, nyálkákban, cserzőanyagokban és illóolajokban gazdag. A levelek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. Ennek a kivonatnak a működése a felső légutak szintjén történik, ezzel elősegítve a hörgők váladékának folyékonyságát és az immunvédelem folyamatait.

Csipkebogyó - Bogyói nagyon gazdagok C-vitaminban, karotinokban és flavonoidokban, így antioxidáns és helyreállító szerepet töltenek be. Az ezüst fenyővel együtt ajánlott a légzőszervi megbetegedések támogatására, különösen növekedési rendellenességek esetén.

4 295 Ft

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 1000mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

 

2 795 Ft

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 1000mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

1 535 Ft

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 500mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

2 035 Ft

A csipkebogyó magas C-vitamin tartalma jól ismert a népgyógyászat területén. A Juvita C-vitamin 500mg + csipkebogyó kivonat + D3 vitaminnal nyújtott felszívódású készítmény, mely fokozatosan adagolja szervezetünk számára a C-vitamint.


Hatékony antioxidáns, segíti a vas felszívódását. Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


Ajánlott vitamin hiányos táplálkozás, betegség utáni lábadozás, fáradság és kimerültség esetén.

1 335 Ft

JutaVit Collagen Komplex ? Hidrolizált kollagént, hialuronsavat, B2-vitamint (riboflavin), biotint, szerves cinket, C és D3-vitamint, csipkebogyó kivonatot tartalmazó, étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerekkel.

Ananász íz.

  • Hidrolizált kollagént tartalmaz!
  • Nem tartalmaz mesterséges aromát és színezéket!
    Nem tartalmaz tartósítószert!


A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található kollagén a PeptanŽ 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. A PeptanŽ kollagén egy nagy tisztaságú természetes kollagén. A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, magas vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező poliszacharid, amely megtalálható többek között a bőrszövetben is. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, a fogak, a csontozat, a porcok és a fogíny normál állapotának, működésének fenntartásához.

A biotin és cink hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának megőrzéséhez. A cink hozzájárul a normál csontozat és körmök fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához. A riboflavin (B2-vitamin) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a vörösvérsejtek és a bőr normál állapotának fenntartásához. A termék kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló cink-glükonátot tartalmaz. A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen (cink-oxid) vegyületek.

6 690 Ft

JutaVit Collagen Komplex ? Hidrolizált kollagént, hialuronsavat, B2-vitamint (riboflavin), biotint, szerves cinket, C és D3-vitamint, csipkebogyó kivonatot tartalmazó, étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerekkel.

Eper íz.

  • Hidrolizált kollagént tartalmaz!
  • Nem tartalmaz mesterséges aromát és színezéket!
    Nem tartalmaz tartósítószert!


A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme. A termékben található kollagén a PeptanŽ 1-es típusú marha kollagén peptidből készül, amelyet a világ egyik vezető kollagén gyártó cége, a francia Rousselot gyárt. A PeptanŽ kollagén egy nagy tisztaságú természetes kollagén. A hialuronsav az emberi szervezetben is előforduló, magas vízmegkötő tulajdonságokkal rendelkező poliszacharid, amely megtalálható többek között a bőrszövetben is. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, a fogak, a csontozat, a porcok és a fogíny normál állapotának, működésének fenntartásához.

A biotin és cink hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának megőrzéséhez. A cink hozzájárul a normál csontozat és körmök fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint a normál fogazat fenntartásához. A riboflavin (B2-vitamin) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a vörösvérsejtek és a bőr normál állapotának fenntartásához. A termék kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló cink-glükonátot tartalmaz. A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen (cink-oxid) vegyületek.

6 690 Ft

3 C-vitaminban gazdag superfoodból és az adaptogén tulajdonságú ashwagandhából készült őrlemény kiváló immunerősítő - extra chili tartalma pedig vérkeringésünket serkenti.

A Szuperimmun mix por több szempontból is egyedülálló az étrend-kiegészítők piacán. A C-vitaminban gazdag csipkebogyó, baobab és camu camu por mellett tartalmaz még adaptogén tulajdonságokkal rendelkező, immunerősítő ashwagandát, és vérkeringést serkentő chili port is. Egy, a szervezet számára nélkülözhetetlen superfood mix, amit bájos csomagolása tesz még ellenállhatatlanabbá.


Ajánljuk neked, ha természetes módon szeretnéd feltölteni vitamin- és ásványi anyag raktárad. A keverékben található C-vitamin segítheti szervezetünk védekezőképességét és jó hatással van bőrünk szépségére is.


Sokak számára ismeretlenek lehetnek a szuperimmun mix por összetevői. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen az ashwagandha, a camu camu és a baobab a nyugati világban kevéssé ismert, ám rendkívül hatékony immunerősítő gyógynövények.

Az ashwagandha, más néven Withania Somnifera, téli cseresznye és indiai ginzeng néven is ismert gyógynövény. Ez a különleges cserje elsősorban Indiában, a Közel-Keleten, valamint Afrika egyes területein nő. A növényt, beleértve a gyökerét és a termését is, évezredek óta használják a hagyományos indiai orvoslás, az ájurvéda mesterei. 

Az összetevők közül a leginkább ismeretlen növény a camu camu. A camu camu, tudományos nevén Myrciaria dubia egy savanykás bogyójú növény. A bogyók színe leginkább a cseresznye színére hasonlít. Az Amazonas esőerdőjében őshonos, de állítólagos egészségügyi előnyei miatt világszerte népszerűvé vált az utóbbi években. Fanyar íze miatt por alakban érdemes fogyasztani. A Camu camut szuperélelmiszerként tartják számon, főként magas C-vitamin tartalma miatt.

A baobab fa Afrikában, Ausztráliában és a Közel-Keleten nő. A fa minden részét hasznosítják. Többek között élelmiszerként, gyógyszerként vagy ruházati és háztartási cikkek alapjaként használják. A baobab gyümölcse ehető, a baobabmagport tápanyagai, potenciális egészségügyi előnyei és természetes tartósítószer jellege miatt előszeretettel használja az étrendkiegészítő- és élelmiszeripar. Citrusos ízű termése kiváló C-vitamin-, kálium-, szénhidrát- és foszforforrás.

A C-vitaminban gazdag csipkebogyóról (népies nevén hecsedli), valamint a vérkeringést serkentő chiliről már biztosan hallottál. Ez a két superfood tovább fokozza a keverék hatékonyságát.

Jótékony hatások: immunrendszerünk nagyszerű támogatója, fokozza a vérkeringést

Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok: C-vitamin, B1, B2, B3, kalcium, kálium, vas és magnézium

3 780 Ft

C-vitamin por és hozzáadott növényi tartalom hatásai:

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, a fogíny, a porcok és a csontok normál állapotának fenntartásához.

A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamin is.

A hibiszkusz sok C-vitamint, 15-30 % szerves savat (pl. alma-, citrom-, aszkorbin- és gyümölcssavat) poliszacharidokat és flavonoidokat (pl.: kvercetin), valamint: B1-, B2-, B3-, B6-, D-provitamin és számos ásványi anyagot és nyomelemet (pl. kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot, nátriumot, cinket, szelént, vasat, krómot, mangánt) tartalmaz.

A nátha- és influenzaszezon, illetve a hétköznapi helytállás növelése érdekében is érdemes a szervezetünket támogatni és az immunrendszerünket erősíteni, hogy elkerüljük a legyengülést.

Mentes tulajdonságok:
Glutén, GMO és adalékanyagmentes készítmény

Felhasználási javaslat: 4 púpozott mérőkanál (1000 mg) porkeverék ? mely 800 mg C-vitamint tartalmaz ?, 2,5 dl folyadékban elkeverve (gyümölcslébe, langyos teába, limonádéba)

4 175 Ft

A csipkebogyó termésben legendásan sok a C-vitamin, de van még benne A-, B1-, B2-, P-, és K-vitamin is.

A csipkebogyót vagy csipkebogyó hús port nem szabad forrázni, hiszen a C-vitamin hő hatására elbomlik.

Tiszta természet 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes minden színezéktől, ízfokozótól, tartósítószertől.

Felhasználási javaslat: 1 pupozott evőkanálnyi 2,5-3 dl folyadékban elkeverve. Fogyaszthatjuk magukban, de akár ízlésünknek megfelelően keverhetőek is.

A porból kiváló italok és ételek készíthetőek, elkészítésének csak a képzelet szab határt.

Amikor a port elkeverjük vízzel, akkor töké­letesen elegyedve, színe, illata, zamata szinte megegyező a frissen facsart lével, amit a növényből kinye­rünk. A növény hatóanyagai biológiailag aktívak maradtak és szerves kötésben az egész­ségünk szolgálatába állnak.

Nyomokban rozskorpát, zabfüvet, zeller gyökeret, mustármagot, spenótot és zöldkagylót tartalmazhat.

3 425 Ft