Omega-3 és Omega-6

Nézet:
Sorrend:

Dr. Chen Omega-3 Forte Plusz kapszula
A készítmény nagy mennyiségű, kapszulánként 560 mg Omega-3 zsírsavakat tartalmaz. Rendszeres, hosszútávú szedése csökkentheti a kardiovaszkuláris megbetegedések kockázatát, mivel a zsírsavak a sejtfalba épülnek és azok rugalmasságát befolyásolják.

Az Omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az Omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. Az esszenciális zsírsavak csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják az újjáépülést, támogatják az optimális hormontermelést, illetve elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségét.

Az EPA és DHA hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitellel érhető el (1 kapszula fedezi).

A DHA hozzájárul a normál agyműködés és látás fenntartásához. A kedvező hatás naponta 250 mg DHA bevitellel érhető el (2 kapszula fedezi).

4 845 Ft

Könnyen felszívódó szirup forma.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az immunrendszer normál működéséhez. Hozzájárul a gyerekek immunrendszerének megfelelő működéséhez.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezáltal a csontozat, a fogak és a porcok normál állapotának és működésének fenntartásához. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

Az A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

3 735 Ft

Dr.chen q10+ginkgo+omega3 kapszula 30 db

A Ginkgo biloba segít a kognitív funkciók, a normál vérkeringés fanntartásában, ami összefüggésbe hozható az agyi teljesítménnyel és reaktivitással. Segíti a memória és akognitív funkciók megőrzésétaz életkor előrehaladtával bekövetkező hanyatlás esetén. Elősegíti a perifériás vérkeringést.

Az E-vitamin antioxidánsként járul hozzá a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Jellemzők (fő hatóanyagok): Q10 koenzim, mélytengeri halolaj, E-vitamin

4 610 Ft

Nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen eikozapentaénsav (EPA), és dokozahexaénsav (DHA) zsírsavakat. Az EPA és a DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250mg EPA és DHA bevitele esetén.

TÁROLÁS: szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.

3 160 Ft

Termékünkben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazzuk mert: Nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére, és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmi felesleges hulladék vagy szennyezőanyag ? IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány.

Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható ? IFOS 5 csillagos tanúsítvány.

A természetes formájukban tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában.

Hogy frissességét (TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékünkkel stabilizáltuk, amely RSPO minősítésű (?orangutan-barát?), fenntartható gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll.

 

6 915 Ft

Jutavit Collagén+hal Hialuron Málna

Hidrolizált halkollagént, hialuronsavat, biotint, szerves cinket és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény édesítőszerekkel málna ízben.

Adagolás: Felnőtteknek napi 1-2 alkalommal egy csapott evőkanálnyi mennyiséget (6,667 g) 250 ml vízben keverjen és fogyasszon el.

6 650 Ft

JutaVit MEGA halolaj Omega-3 extra magas hatóanyag tartalmú (EPA 400 mg DHA 200 mg) halolajat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A megfelelő szív- és agyműködés, valamint a normál látás fenntartásáért.

A kapszula alapanyagául szolgáló szardella (anchovy) halat, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid idő alatt feldolgozásra kerül és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása.

A termék minden kapszulája 1000 mg halolajat tartalmaz, amelyben nagy mennyiségű, 700 mg Omega-3 zsírsavak, 400 mg EPA és 200 mg DHA található. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. A dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg dokozahexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el.

Adagolás: Napi 1 vagy 2 kapszulát folyadékkal egészben lenyelni.

Kiszerelés: 100 db lágykapszula

Nettó tömeg: 147,91 g

6 725 Ft

A JutaVit Norvég Lazacolaj 1200mg Omega-3 lazacolaj tartalmú 100 db-os étrend-kiegészítő készítmény.

A termék minden kapszulája 1200 mg norvég lazacolajat tartalmaz, ami egy tiszta omega-3 EPA, DHA, DPA forrás. Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el.
A DHA hozzájárul a normális agyműködés és látás fenntartásához. A kedvező hatás 250mg dokoza-hexaénsav (DHA) napi bevitelével érhető el.

Adagolás: Napi 1-2 kapszulát folyadékkal egészben lenyelni.

Figyelmeztetés:

  • ?Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot!
  • ?Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • ?Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt dobozában.

3 460 Ft

A normál vérnyomás fenntartásáért! A szív megfelelő működéséért! A vér normál trigliceridszintjének fenntartásáért.

A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat.

Az Eikozapentaénsav (EPA) és Dokozahexaénsav (DHA) hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához.

A kedvező hatás 3g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájának elfogyasztásával biztosítható.

Az EPA és DHA hozzájárul a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához. A kedvező hatás 2g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható. A

kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot ne haladja meg.

A készítmény alkalmazása javasolt szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők számára, a szív- és érrendszer működését segítő tápanyagok táplálkozás melletti kiegészítő bevitelére.

7 690 Ft

JutaVit Omega-3 Kid narancsízű lágykapszula halolajat (Omega-3, DHA, EPA), E- és D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő édesítőszerrel.

A kapszula alapanyagául szolgáló szardella (anchovy) halat, a Dél Csendes-Óceán tiszta és ipari területektől távoli területein halásszák. Az új generációs feldolgozó üzem közvetlenül a halászterületek közelében található, ezáltal a halolaj rendkívül rövid ido alatt feldolgozásra kerül, és zárt tartályokban jut el a JuvaPharma Kft. korszerű üzemébe, ahol megtörténik a halolaj kapszula gyártása. A termékben lévő halolaj természetes (TG) formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat. A DHA hozzájárul a normál agyműködés, és a normál látás fenntartásához. A kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra.

 

1 960 Ft

A JutaVit Omega-3 Halolaj 1200 mg + E vitamin 100 db mélytengeri halolaj kapszula nagy mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen EPA és DHA zsírsavakat.

AZ EPA és DHA zsírsavak hozzájárulnak a szív megfelelő működéséhez, napi 250 mg EPA és DHA bevitel esetén. A DHA hozzájárul a normális agyműködés és a látás fenntartásához.

Tudományos vizsgálatok támasztják alá, hogy azoknál a népcsoportoknál ? főként a tengerparti országokban - ahol a hal szerves része a mindennapi étkezésnek, a szív és érrendszeri, immunrendszeri és idegrendszer megbetegedések előfordulása számottevően alacsonyabb, mint a világ azon tájain, ahol a halfogyasztás nem rendszeres. Egy új tanulmány szerint ez utóbbiaknál a beteg lakosság általános kondíciója a halolaj megfelelő terápiás alkalmazásával viszont gyorsan javítható.

A természetes eredetű olajokat világszerte előszeretettel alkalmazzák kiegészítő kezelésként, ugyanis nagy mennyiségben tartalmaznak esszenciális omega-3, omega-6 zsírsavakat, melyeket a szervezet nem tud előállítani, bár nélkülözhetetlenek a működéséhez.

3 650 Ft

?A lazacolaj a szervezet által elő nem állítható esszenciális zsírsavak forrása.


Az utóbbi években robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés a természetes hatóanyagok és ezen belül az esszenciális zsírsavak iránt. 

Halolaj

A halolajban található Omega-3 zsírsavak többszörösen telítetlen zsírsavak. Ezeknek, a szív-és érrendszerre gyakorolt jótékony hatásuk már régóta ismert, bizonyítottan szükségesek a magzat agyának és szemének normális fejlődéséhez.

Az Omega-3 egyik összetevője létfontosságú az optimális idegi működéshez és az éleslátáshoz is. Ez a komponens az anyatejben található meg legnagyobb mennyiségben, azonban a legtöbb fejlett társadalomban az Omega-3 zsírsavakban szegény étrend miatt gondoskodni kell a pótlásáról.

Az omega-3 megőrzi az ízületek és kötőszövetek egészségét mégpedig azáltal, hogy csökkenti a gyulladásokat, és tisztán tartja a szöveteket. Ezen kívül az omega-3 az idegsejtek membránjainak legfontosabb építőeleme. A koleszterin-és trigliceridszint csökkentésével támogatják a szív-és érrendszer egészségét azzal, hogy optimalizálják a koleszterin szintet is egyaránt. 

 

3 595 Ft

A halolaj nagy mennyiségben tartalmaz telítettlen Omega-3 zsírsavat ami antioxidáns hatásának köszönhetően bizonyítottan hatásos sokféle betegség kezelésében. Jótékony tulajdonságai miatt napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

 

  • Az Omega-3 zsírsav pozitív hatásai:
  • Az omega-3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését
  • a rendszeres tengeri hal fogyasztás hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez
  • segít fenntartani a normális véralvadást
  • az EPA és a DHA szintén ezekben a problémákban jelent természetes megoldást

 





4 415 Ft

Az Omega-3 Kids a magas DHA tartalmú halolaj kifejezetten gyerekek számára készült. Két éves kortól adható a gyermekeknek. Kellemes, eper illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják. 

Magas hatóanyagtartalom kapszulánként 500mg halolajban: EPA 100mg; DHA 150mg.

5 015 Ft

Vitaking Omega-3 olaj 150ml-es kiszerelésben, tisztított halolajjal, citromolajjal, E-vitaminnal és rozmaring kivonattal. A termék finom citromos íze mellett a hal íze szinte alig érezhető. Kellemes aromája miatt bátran adható gyermekeknek is. Hatóanyag-tartalom: min. 350mg EPA és min 2000mg DHA /napi adag. 

Adagolás: Napi ajánlott mennyiség: 5 ml omega-3 olaj étkezés közben vagy közvetlenül étkezés után. Adagoláshoz használja a mellékelt adagoló poharat. Fogyasztható higítatlanul vagy egy pohár vízben feloldva.
Hozzájárul a normál látás fenntartásához is ? a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

7 225 Ft

Omega 3, ásványi anyag, vitamin, nyomelem tartalmú zöldkagyló étrend-kiegészítő csontok és kötőszövet erősítésére, reuma és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére.

Zöldkagyló fogyasztásának köszönhetően a maorik (Új-Zélandi őslakosok) ízületei időskoruk ellenére rugalmasak maradtak, a reumás megbetegedés számukra nem volt ismert.Tudományos kutatások bebizonyították, hogy az új-zélandi zöldkagyló tartalmaz

  • több mint 13%-ban tartalmaz glükozaminglikánt
  • fontos nyomelemeket, 
  • ásványi anyagokat (kalciumot, káliumot és magnéziumot)
  • Zöldkagyló kapszula omega 3 kapszula glükozaminnal
  • kovasavat, 
  • vitaminokat (C-, E-, B6-, B12- vitamint és folsavat)
  • gazdag többszörösen telítetlen Omega-3 zsírsavakban
  • gyulladáscsökkentő hatású

A glükozamin az ízületek kenőanyagaként szolgál, a kovasav a csontokat és a kötőszöveteket erősíti.

A mozgásszervi megbetegedéseket korunk népbetegségeként tartják számon. Hazánkban sokan szenvednek gyulladásos ízületi megbetegedésekben, kopásos ízületi betegségekben és egyéb mozgásszervi betegségekben. Ugyanis a kor előrehaladtával csökken a sejtek közötti vízterek mennyisége, a szövetek rugalmassága jelentősen csökkentve a mozgásképességet.

Mivel a szervezet nem tudja előállítani a glükozamint, így nagyon fontos annak pótlása. A táplálékok közül jelentős mennyiségben a tenger ?gyümölcsei" tartalmazzák, főleg az új-zélandi tarajos zöldkagyló (a kékkagyló és egyéb kagylófajtáknak nincs ilyen hatása).

A kagyló készítmények egyre nagyobb jelentőséggel bírnak a mozgásszervi betegségek megelőzésében és terápiájában.

 

 

5 475 Ft
Nézet:
Sorrend: