Konzerv

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero bio bébi articsókát Puglia-ban termesztik, és csak akkor gyűjtik be, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az articsókákat megtisztítják és alaposan megvizsgálják, hogy csak a legfinomabb, belső részét konzerválják. A pasztőrözési és csomagolási folyamatokat alacsony hőmérsékleten végzik el, így nem változtatják meg az összetevők jellemzőit. Az Alce Nero bébi articsókát extra szűz olívaolajban tartósítják, aromás fűszernövényekkel ízesítve.

5 010 Ft

Az Alce Nero bio fott Borlotti bab kizárólag olasz gazdaságokból származik. A Borlotti fajta gyümölcsös, mely kissé sárga színű, vöröses csíkkal. A magvak nyersen elefántcsont színűek, enyhén bordók. Főzve barna, lágy belsejű. Tökéletes a levesek, pürék és húslevesek számára. A babok olyan kiegyensúlyozott élelmiszerek, amelyek koleszterinmentesek és különösen gazdagok fehérjében.

1 430 Ft

Az Alce Nero bio főtt Cannellini bab kizárólag olasz gazdaságból származik.

A Cannellini babok szinte hengeres alakúak, fehér színűek és rendkívül jól szárítíhatóak. Tökéletes levesek, pürék és húslevesek készítésére. A babok olyan kiegyensúlyozott élelmiszerek, amelyek koleszterinmentesek és különösen gazdagok fehérjében.

1 410 Ft

A csicseriborsó, glikémiás indexe meglehetően alacsony-30 körüli. Fogyasztásával tehát nem emelkedik meg hirtelen a vércukorszint, ráadásul hosszan tartó teltségérzetet eredményez. 20 %-ban fehérjét, 40 %-ban szénhidrátot, b1-vitamin- és b6-vitamint, valamint folsavat tartalmaz. Ásványi anyag tartalma is kedvező, sok magnéziumot, vasat és cinket tartalmaz. 

Salátákhoz, hús- és halételek mellé köretként vagy levesbe ajánljuk. Felbontás után hűtve tárolandó.

1 215 Ft

Alce Nero bio zöld olajbogyót Pulgia-ban termesztik. Csak akkor szüretelik, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az olajbogyókat alaposan megvizsgálják, hogy megfelelő minőségűek legyenek. A bogyókat egészben, magozatlanul tartósítják. Kiváló magában, előételként, étvágygerjesztőként is.

3 000 Ft
Nézet:
Sorrend: