Tészta

Nézet:
Sorrend:

Az Alce Nero teljes kiőrlésű pennét kizárólag szerves durumbúzából nyerik, a gabona finomítása vagy adalékanyagok hozzáadása nélkül.

A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését, és elősegíti a bélműködést. Ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik egészséges és kiegyensúlyozott étrendet választanak.

1 085 Ft

Az Alce Nero bio tönköly szélesmetélt kizárólag az olaszországi Triticum Dicoccum búzafajtából készül, ami a tönkölybúza egy változata.

Az egyik legrégebbi gabonafajta, hosszú szára lehetővé teszi a növény számára, hogy a talaj leggazdagabb rétegéből vegyen fel tápanyagokat. Az Alce Nero bio tönköly tésztát bronz szerszámokkal extrudálják, ami különleges durva minőséget biztosít, lehetővé téve, hogy mindenféle mártást felszívhasson, garantálva ezzel a minőséget minden recepthez.

1 200 Ft
Nézet:
Sorrend: