Legújabb ropogtatnivalónk még a legszigorúbb pandúrok szívébe is belopnák magukat!

Nem is csoda, hiszen nehéz ellenállni ennek a finom, ropogós és az erős paprikától pikáns kukorica snacknek. Ha te is a csípős ízek nagy kedvelője vagy, akkor mindenképpen kóstold meg!

  • Gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

 

355 Ft
Újdonságunk Teddy, gyönyörű csomagolásban, aranyos formájú egészséges nassolni való!  

Extrudált kukoricás bio snack répával és sütőtökkel, hozzáadott cukor és só nélkül készül. Reméljük a gyerekek nagy kedvence lesz!

Egy csomagban négy kisebb zacskó található, így jobban beosztható és bármely napszakban fogyasztható!

Étel-intoleranciában szenvedők is bátran fogyaszthatják, mert a termék glutén-, szója, mogyoró- és laktózmentes!
1 010 Ft

Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó Bio sós kisperec egészséges és finom ropogtatnivaló az egész család számára! Egyszerűen nem lehet letenni.

 

530 Ft

Biopont Bio Power Extrudált Kukorica Sós 55 g

A termék ízletes, ropogós bio puffasztott kukoricából készül, finom és gluténmentes.

285 Ft

Biopont Bio Power Kukorica Pizza Gluténmentes 55 g

Remek nassolnivaló kicsiknek és nagyoknak. A termék ropogós bio puffasztott kukoricából készül, gluténmentes és vegán!

285 Ft

Spenótos póréhagymás rizsgolyó A különleges spenótos-póréhagymás ízvilág harmóniája egyedülálló, új dimenzióba helyezi a spenótfogyasztást Az egészségtudatos fogyasztóknak - felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt - finom nassolnivalót kínálunk Kirándulások, kerti partik, két étkezés közötti nassolgatás kelléke, a chipsek, kekszek egészséges alternatívája.

 

355 Ft

Gluténmentes ropi!

Alapja rizs-, kukorica- és kölesliszt kombinációja. A legkiválóbb minőségű gluténmentes összetevőkkel, hogy a legszigorúbb diétára kényszerülők számára is létre tudjunk hozni valami igazán ízleteset!

A rizsliszt foszfort, vasat, magnéziumot hasznos szénhidrátokat, rostokat, B1 és B2 vitaminokat, esszenciális aminosavakat és fehérjéket tartalmaz.

A kukoricalisztben jelentős mennyiségben van fehérje, B-, C-, E-vitamin, magnézium, réz, cink, vas, kálium, illetve kalcium is.

A kölesliszt nagy mennyiségű kovasavat tartalmaz, továbbá fluor, kén, foszfor, vas, magnézium, kálium és cink megtalálható benne.

 

430 Ft

Te is odavagy a ropiért? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a Biopont kínálatában már gluténmentes változatot is találsz?

A gluténérzékenység manapság egyre jobban terjed és nehéz olyan rágcsálnivalót találni, ami belefér az étrendbe, mégis finom. Fontosnak tartjuk, hogy a szigorú diétát követők számára is elérhetővé váljanak az igazán ízletes csemegék, mint amilyen ez a sós pálcika is! Külsejét sóval ízesítettük, így aki a sósabb ízeket szereti, az sem fog csalódni benne!

Fő összetevői a rizs-, kukorica- és kölesliszt.

A rizsliszt foszfort, vasat és magnéziumot tartalmaz. Szervezeted számára hasznos szénhidrátok, növényi rostok, B1, valamint B2 vitaminok, esszenciális aminosavak és fehérjék szintén megtalálhatóak benne.

A kukoricaliszt egy gluténmentes lisztfajta. Nagy mennyiségben található benne fehérje, B-, C-, E-vitamin, magnézium, réz, cink, vas, kálium, illetve kalcium is.

A kölesliszt jelentős mennyiségű kovasavat tartalmaz, továbbá fluort, ként, foszfort, vasat, magnéziumot, káliumot és cinket is találhatsz benne.

430 Ft

Biopont Bio Sóspálcika Paprikás Gluténmentes 45 g

Fő összetevői a rizs-, kukorica- és kölesliszt

Gluténérzékenyeknek és vegánoknak is.

430 Ft

A Bio teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztből készült sóspálcika a Buláta és a Kölesgolyó után méltán kerülhet majd a legnépszerűbb bioropogtatnivalók közé.

Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, csökkentett nátriumtartalmú sóval, egy csepp bio nádcukorral. Ajánljuk ropirajongóknak és mindenkinek, aki egy új Bioropogtatnivalót szívesen kipróbálna!

265 Ft

Klasszikus, ropogtatni való új, extra méretben! Tengeri sóval gazdagított termékünk  kicsiknek és nagyoknak egyaránt a régi jól bevált ízvilággal. Összejövetelek, partik, rendezvények, szülinapi zsúrok kihagyhatatlan finomsága, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból!

485 Ft

Klasszikus, ropogtatni való új, extra méretben! Kóstolja meg új szezámmaggal készült termékünket.  Összejövetelek, partik, rendezvények, szülinapi zsúrok kihagyhatatlan finomsága, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból! 

535 Ft
Egy nagyszerű és egészséges bio snack nemcsak gyerekeknek.

  • Gluténmentes!
  • Sajtos ketchup és tengeri sós ízekben. Igor, Babe és Junior várnak téged!
545 Ft
Egy nagyszerű és egészséges bio snack nemcsak gyerekeknek.

  • Gluténmentes!
  • Sajtos ketchup és tengeri sós ízekben. Igor, Babe és Junior várnak téged!
585 Ft
Egy nagyszerű és egészséges bio snack nemcsak gyerekeknek.

  • Gluténmentes!
  • Sajtos ketchup és tengeri sós ízekben. Igor, Babe és Junior várnak téged!
550 Ft