Hatás: A szemkörnyék érzékeny bőre legkésőbb a 40. életévtől különleges ápolást igényel. A ráncokat csökkentő és feszesítő Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém segíti a bőr saját aktivitását és támogatást nyújt a regenerációban.

Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém:

  • Csökkenti a szárazság okozta szarkalábakat
  • Csökkenti a ráncok mélységét
  • Érezhetően feszesíti a szemkörnyéket
  • Kisimítja, finomítja a bőr szerkezetét
  • Támogatja a bőr nedvességmegkötő-képességét
  • Szemorvosok által tesztelt és "nagyon jól" tolerálható
  • Gyorsan beszívódik és a smink alá is felhelyezhető


A Regeneráló szemhéjkrém magas minőségű borágómag olajjal, a kova tartalmú mezei zsúrló levelével, az izoflavonokban gazdag vörösherével és a frissítő nyírfalevél kivonatával szabályozza a bőr nedvességtartalmát - a szemkörnyék kisimul és finomodik. A készítmény az érett bőr nappali ápolásának optimális kiegészítése.


23 650 Ft

A Regeneráló szérum - nedvességszabályozó birsmag kivonatból, izoflavonoidban gazdag vörös heréből, vitalizáló elevenszülőből és lóherevirágmézből készült kompozíciójával - enyhíti a szárazságráncokat és vonalakat, erősíti a bőrfunkciókat, szabályozza a bőr nedvességtartalmát, és érezhetően feszesíti a bőrt. A kivörösödött, érzékeny bőrt megnyugtatja, megeleveníti.
Használata finom illatélményben részesíti az érzékeket. 

Bőrállapot: Feszesítő, vitalizáló, nedvességmegőrző ápolás az igényes, érett bőrnek. 

Sajátosság: Az arcbőr éjszakai intenzív, zsírmentes ápolására is alkalmas készítmény!

25 050 Ft

Érett, száraz bőrre

Dr. Konopka 49. és 54. számú speciális gyógynövény-eszenciáját tartalmazza. Vitamin- és ásványianyag-tartalma extra táplálást és hidratálást nyújt az érett és száraz arcbőrnek, és megelőzi a bőr öregedési folyamatát.

A málnakivonat stimulálja a regenerációt és helyreállítja a bőr energiájának egyensúlyát, feszes és rugalmas bőrt eredményez.

  • BDIH minősítésű natúrkozmetikum
  • Vegán


2 735 Ft

Táplál, mélyen hidratál, az öregedés ellen hat.

Bioaktív bőrápolás. - Pillanatok alatt természetesen módon feltölti és kisimítja a mimikai ráncokat és a finom redőket.

Természetes bio olajokból és kivonatokból álló feszesítő komplexummal kiváló szemránc feltöltő készítményt alkot, mely azonnal enyhíti a szarkalábakat, a barázdákat és a finom redőket. Hosszú távon hidratál és kisimítja a szem körüli érzékeny területet, állandósítja a bőr egyenletes tónusosságát. Alkalmazás: Óvatosan vigyünk fel egy keveset a szemkörnyék külső zugába, majd gyengéd mozdulatokkal ütögessük be a bőrbe, az orr irányába.

Biokatív és bio összetevők: kókuszolaj, kókusz gyümölcs kivonat, Aloe vera, tengeri plankton, papaya gyümölcs kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamottolaj, citromhéj olaj.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

4 500 Ft

"...Hatékonyságáról már az első alkalommal meggyőződhetsz..."

A rózsaolaj, a csipkebogyó és a jojoba olaj egyedülálló keveréke. Hatékony antioxidáns, mely lassítja az öregedést, miközben regenerálja, táplálja a bőrt. Bőrtípustól függetlenül javítja a hegek, terhességi csíkok és az egyenetlen bőrtónus állapotát. A test és az arc bármely részén használható. Különösen hatásos száraz, sérült és öregedő bőr esetében. Érzékeny bőr esetén végezzünk próbát. Irritáció esetén ne használjuk tovább. Terhesség, vagy egészségügyi problémák esetén kérjünk szaktanácsot. Csak külső használatra. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Kisgyermektől elzárva tartandó.

Gazdag, tápláló olaj, mely a legtöbb bőrtípus számára javasolható. Az arc és a test egész felületén érdemes használni. A rózsaolaj, a csipkebogyó és a jojoba olaj egyedülálló keveréke, hatékony antioxidáns, mely lassítja az öregedést, miközben regenerálja, táplálja a bőrt.

Bőrtípustól függetlenül javítja a hegek, terhességi csíkok és az egyenetlen bőrtónus állapotát. A szabadgyökök semlegesítésével harcol a sejtkárosodás ellen, ezáltal kisimítja a finom redőket és ráncokat. Regenerálja a sérült szöveteket, megnyugtatja a száraz bőrt.

Regenerálja a bőrt napozás után.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert

4 365 Ft

kili.g Arctonik retinollal 250ml

Hatékony arctonik retinollal (A-vitamin), amely számos előnnyel jár a bőr számára, beleértve a ráncok csökkentését, a bőr textúrájának javítását és a pigmentáció csökkentését.

3 515 Ft

Tapasztalja meg a természetesen gyönyörű bőr lavera érzését egyik napról a másikra.

Alvás közben bőrsejtjeink kiegyensúlyozottan dolgoznak, hogy helyrehozzák a sérüléseket és eltávolítsák az előző napi nyomokat.

A lavera Re-Energizing Sleeping Cream revitalizálja az arcszínt és támogatja a természetes sejtmegújulást az éjszaka folyamán. Selymes textúrája és gondosan válogatott hatóanyagai intenzíven hidratálják a bőrt, így friss, ragyogóan szép bőrrel ébredsz.

Innovatív formulánk a fáradt bőrért:

  • Revitalizálja és kisimítja az arcbőrt
  • Küzd a fáradtság jelei ellen
  • Reggelre felfrissíti a bőrt
  • Biológiailag lebomló formulák ásványi olajok vagy mesterséges illatanyagok, színezékek vagy tartósítószerek nélkül*
  • Szigorú független NATRUE natúrkozmetikai szabvány szerinti tanúsítás, bőrgyógyászatilag tesztelt

 Klímasemleges termékek**, a tégely 73%-ban újrahasznosított anyagból, az összecsukható dobozban lévő kartonanyag pedig 100%-ban újrahasznosított szálakból készült

  • PETA kritériumok szerinti tanúsítás
  • Exkluzív természetes formulák, amelyeket a lavera kutatócsoportja fejlesztett ki a legjobb természetes összetevők felhasználásával

* az EU kozmetikai rendeletének megfelelően
** ClimatePartner.com/12310-1610-1001

6 500 Ft

Érett bőrre.

Serkenti a bőr természetes regenerálódását, növeli szilárdságát és rugalmasságát, megújítja a bőrt az éjszaka alatt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra! Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát. 

9 350 Ft

lavera My age regeneráló éjszakai arckrém 50 ml

Az érett bőrre. Serkenti a bőr természetes regenerálódását, növeli szilárdságát és rugalmasságát, megújítja a bőrt az éjszaka alatt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

NEM TARTALMAZ: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra! Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

Származási o.: Németország

9 350 Ft

Érett bőrre.

Csökkenti a finom ráncokat, gyengéd a szem környékén lévő érzékeny területeken, feszesíti a szem-és ajakkontúrt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

Nem tartalmaz: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert, színezéket. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra!

Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát.

9 300 Ft

lavera My age szem-ajakkontúr krém 15ml

Az érett bőrre. Csökkenti a finom ráncokat, gyengéd a szem környékén lévő érzékeny területeken, feszesíti a szem-és ajakkontúrt.

Német NaTrue minősítéssel, vegán termék. Minőségi garancia: 100%-ban ellenőrzött naturkozmetikum, magas minőségű bio növényi összetevőkkel.

NEM TARTALMAZ: műanyag mikrogyöngyöt, szintetikus tartósítószert, színezéket. Klímasemleges gyártástechnológia. Külső használatra! Dermatológiailag tesztelt, bőrbarát. Származási o.: Németország

9 300 Ft

A krémben található A-vitaminban gazdag, könnyű avokádó olaj gyorsan beszívódik a bőrbe és kisimítja, rugalmassá teszi a szemkörnyék finom bőrét, ezáltal segíti a korai ráncok kialakulásának a megelőzését.

Nem tartalmaz semmiféle irritációt okozó anyagot (pl. illóolajok). Nemcsak a szemkörnyék ápolására, hanem smink eltávolítására is használható.

Alternatív használat: A teljes arcra igényes, túlérzékeny bőrre. A könnyű krém férfiak körében is egyre népszerűbb nappali ápoló krém.

7 230 Ft

Medinatural intenzív retinol szérum 30 ml

A benne lévő retinol és más koncentrált hatóanyagok csökkentik a ráncokat, feszesítenek, halványítják a pigmentfoltokat, problémás bőr kezelésére is kiválóan alkalmasak. 

Nanotechnolo'gia's mo'dszerrel liposzo'ma'ba za'rt 0,3% tiszta retinolt tartalmaz.

A liposzo'ma's kapszula'za's javi'tja a felszi'vo'da'st, egy burok (liposzo'ma) ve'di a hato'anyagot, ami fokozatosan bomlik le, i'gy segi'tve a retinolt a bo?r me'lyebb re'tegeibe juttatni. Nagyon kíméletes a bőrhöz, miközben a bőrmegújító hatását maximálisan kifejti.

•  Natúrkozmetikum, magyar fejlesztésű és gyártású termék.
•  Állatokon nem teszteltük, és állati eredetű összetevőket sem tartalmaz.
•  Kiszerelése: 30 ml folyékony szérum sötétbarna színű üvegben, ami cseppentős pipettával ellátott csavaros kupakkal záródik.
•  A termékben lévő természetes hatóanyagok miatt enyhe illattal rendelkezik, de hozzáadott illatanyagot nem tartalmaz.
•  Előfordulhat a termék természetes ülepedése, ezért használat előtt felrázandó.
•  Könnyen felszívódik, nem hagy maga után zsíros érzetet.

9 705 Ft

MediNatural Niacinamide szérum 50ml | bőrtökéletesítő, ráncellenes 
nappali-éjszakai anti-aging programhoz 

Ismét egy forradalmi újdonság a szépségipar legújabb terméke, a Niacinamide tartalmú szérumok termékcsaládja. 

Erre a nagy erejű innovációra azért volt szükség, mert rohan velünk az idő, és ebben a felgyorsult tempóban hatványozottan öregszik a bőrünk is. Futunk, szaladunk, folyamatos teljesítménykényszerben pörgünk, keveset alszunk ? a szükségesnél legalábbis jóval kevesebbet ?, sok a stressz ártalom, és a káros környezeti hatások, a gázok, gőzök, valamint a szmog szintén erőteljes lenyomatot hagynak a bőrünkön. 

Mivel ebből a körforgásból sehogy sem tudunk érintetlenül kikerülni, szembe kell néznünk a ténnyel: bőrünk fokozatos elhasználódásával, elöregedésével.

Ez nem csupán hiúsági, de egészségügyi kérdés is a nők számára, hiszen bőrünk egy természetes védőköpeny a külső ártalmakkal szemben, amely csak úgy képes erősíteni immunrendszerünk működését, ha ő maga is hatóanyagokkal ellátott és egészséges. Ugyanakkor az is teljesen természetes, ha egy nő egészséges, ragyogó bőrt szeretne, esetleg fiatalabbnak szeretne látszani a koránál, de a leggyakoribb törekvésünk mégis csak az, hogy legalább öregebbnek ne látsszunk.

Nagy szerencse, hogy az anti-aging szépségipar legalább olyan gyors tempóban kutat és fejleszt, mint ahogyan a nőknél a különböző életkori változások bekövetkeznek, ezért semmiképpen nem maradnak magukra a ráncok és egyéb bőrártalmak leküzdésében, ápolásában. Mintha két párhuzamos sínen haladnának a vonataik azonos sebességgel, azonos időben, és egy-egy megállónál lehetőségük lenne leszállni és találkozni egymással: a nők és az innovatív, forradalmian új kozmetikai termékek.

A Niacinamide csodája
A legújabb csoda, amely nők millióinak fog szépséget és egészséget kölcsönözni hosszú távon, a Niacinamide szérum. A szérum olyan esszencia, olyan koncentrált hatóanyag együttes, amely egyetlen cseppben képes a legoptimálisabb összetételű hatóanyagokat bejuttatni a fáradt, öregedő, szomjas, meggyötört bőrbe. Nem véletlen, hogy minden bőrápolásnak tisztítás utáni első fázisa a szérumok bőrbe juttatása.
De mi a Niacinamide? A Niacainamide a B-komplex család egyik tagja, a B-3 vitamin, amely vízbázisú szérum formájában egy forradalmi bőrápoló szer lett szerte a világon. Kevés ennyire hatékony, vitamin alapanyagú szérum képes egyidejűleg annyi előnyös hatást gyakorolni a nők bőrére, mint ez. Legfontosabb tulajdonsága, hogy kivétel nélkül minden bőrtípus előnyére válik,  ? a zsíros kombinált bőrnek viszont kihagyhatatlan bőrápoló eszenciája. Kivétel nélkül minden korosztály számára javasolt. A bőrápolást ugyanis nem lehet elég korán elkezdeni, és sohasem szabad abbahagyni.

Ki ne szeretné a Niacinamide szérum segítségével letörölni arcáról a fáradság, a stressz és a rendszeres kialvatlanság nyomait? 

Ki ne szeretne visszalopni néhány évet az elveszett időből? És ki ne szeretne olykor tragyogóbb bőrt, s ez által vidámabb napokat, heteket, éveket, életet? 

A MediNatural Niacinamide szérum univerzális összetevőinek köszönhetően minderre lehetőség adódik. 
Ez a csodás kozmetikum tömöríti a pórusokat, elűzi a pattanásokat, világosítja a sötétebb foltokat, a régi pattanás-nyomokat. Antioxidáns hatásával legyőzi a szabadgyököket, leküzdi az öregedés jeleit. Mivel a B-3 vitamin részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, ezt a tulajdonságát természetes módon a bőrben is kifejti. Ezáltal javul a bőr tónusa, hidratáltsága és növekszik a természetes lipidek képződése, összességében egy ragyogó, életteli bőrminőség érhető el a Niacinamide szérum rendszeres használatával. 
Apropó, rendszeresség! A szérum reggel és este, valamint sminkelés előtt használható, a bőr tisztítása után ez legyen az első hatóanyag, csak ezt követően kerüljenek fel a krémek, alapozók, smink.

 

6 060 Ft

Medinatural retinol ránctalanító arckrém 30 ml

Magas hatóanyagtartalmú e'jszakai ra'nctalani'to', bo?rmegu'ji'to' kre'm, amely a benne le'vo? retinol, niacinamide, hialuronsav e's a ceramidok kombina'cio'ja'val gondoskodik a bőr intenzi'v hidrata'la'sa'ro'l e's regenera'lo'da'sa'ro'l.

Az arcbo?r napro'l napra sima'bba', feszesebbe' va'lik a Retinol arckre'm hata'sa'ra. 

• Hatóanyagokban gazdag natúr-kozmetikum.
• Állatokon nem teszteltük, nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt.
• Magyar termék.
• 30 ml-es pumpás airless tartályban kapod meg, mert így sem levegő, sem szennyeződés nem kerülhet bele.
• Nem tartalmaz színezőanyagot és hozzáadott illatanyagot, illata a természetes összetevőknek köszönhetően enyhe, gyógynövényes jellegű, ami a bőrre való felvitel után gyorsan elillan.

7 900 Ft

Medinatural szemkörnyékápoló szérum sötét karikákra és táskás szemre 30 ml

Rendkívül fejlett növényi hatóanyag komplexe arra lett kifejlesztve, hogy csökkentse a sötét karikák, a szem alatti püffedtség és a fáradt bőr jelenlétét, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat. 

Átfogó és egyedülálló komplexe a probiotikumoknak, a zöld teának, a gránátalmának, a koffeinnek és a modern techonlógia segítségével felhasznált peptideknek. 

•  Natúrkozmetikum, vegyszermentes alapanyagokat, bőrbarát összetevőket tartalmaz.
•  Magyar fejlesztésű és gyártású termék.
•  Állatokon nem tesztelték, és állati eredetű összetevőket sem tartalmaz.
•  Kiszerelése: 30 ml-es pumpás airless tartály, ami azért előnyös, mert sem levegő, sem szennyeződés nem kerülhet bele. 
•  Illatmentes

9 345 Ft

Organic Shop Antioxidáns és anti-aging fátyolmaszk guavával és papayával 25g

Az Organic Shop Antioxidáns és Anti-aging fátyolmaszk guavával és papayával egy természetes összetevőkből készült maszk, amely hidratálja, táplálja és védi a bőrt. 

Azonnali felfrissülést és egyenletesebb bőrfelszínt biztosító maszk öregedésgátló hatással.

A C Vitamin Therapy maszk ragyogást biztosít bőrének, miközben hatékonyan célozza az öregedés jeleit és emellett természetes forrású C-vitamint tartalmaz, amely a fiatalító formula részeként működik.

Az organikus guava fokozza a ragyogást és javítja az arcszínt, apapaya segít a bőr tónusának halványításában és a sötét karikák elleni küzdelemben. Természetes forrású C-vitamint tartalmaz, amely a fiatalító formula részeként működik.

740 Ft

A Schüssler Age Protection nappali arckrém rendkívül gazdag összetétele olyan értékes és korszerű hatóanyagokat tartalmaz ? a Schüssler biokémiai sók mellett ? mint az EPS Seafill? tengerialga-kivonat, növényi őssejtek, kis molekulájú hialuronsav és egyéb organikus növényi olajok.

Mindezek együttesen képesek egész napon át táplálni, hidratálni az arcbőrt, szembeszállnak a bőröregedéssel és védik az arcbőrt a káros környezeti hatásokkal szemben. Használatát ajánljuk anti-aging, tehát bőröregedést megelőző jelleggel és a már érett bőr mindennapos ápolására egyaránt.


A kihagyhatatlan schüssler-féle ásványi sók

A Schüssler Age Protection natúr arckrémben található egyedülálló hármas Schüssler ásványisó-kombináció (a Nr.1+ Nr.8 + Nr.11-es) hatékony megoldást jelent az érett bőr természetes egyensúlyának visszaállításához.

A Calcium fluoratum Schüssler-féle só feszesítő hatása miatt került a formulába, hiszen ez az, amely a kötőszövetek rugalmasságáért felel. Serkenti a kollagéntermelést, így hatékonyan feszesít. Emellett nyugtatja az érzékeny bőrt, és gyógyírt jelenthet a bőrön megjelenő berepedések, bőrkeményedések, sárgás elszíneződésekre is.

A Natrium chloratum Schüssler só az egyik leghasznosabb, ha bőrápolásról, sőt, a bőr egészségéről van szó: szuperhatékonyan, a bőr mélyebb rétegeiben hidratál, szabályozza a sejtek és a szövetek közti folyadékellátást.

A Silicea Schüssler só egy ránctalanító jolly joker. Age Protection nappali arckrémünkben is a ráncokkal veszi fel a harcot. A Silicea elsődlegesen a bőr kötő-, és támasztószövet-struktúrájának kialakításában vesz részt ( de a csont és porcok felépítésében is fontos szerepet játszik). Ennek az ásványi sónak a hiányállapota esetén bőrünk veszít feszességéből, és intenzívebb ráncképződéssel találkozunk, az erek rugalmassága csökken.


Age protection nappali arckrémünket ajánljuk mindazoknak, akik:

  • egy sokoldalú, teljeskörű ránctalanító-tápláló nappali arckrémet keresnek,
  • bőre érett, és dehidratált,
  • szeretik a könnyű textúrájú nappali arckrémeket,
  • akik hatékony megoldást keresnek a ráncok kezelésére,
  • bőre tónusát vesztett, megereszkedett,
  • bőrén még nincsenek mély ráncok, de hatékony anti-aging hatású nappali krémre vágynak.

 

9 110 Ft

Ziaja Jázmin Ránctalanító Éjszakai Krém 50 ml

Éjszakai krém a ráncok ellen.

A Jasmine alvás közben gondoskodik a bőréről. A krém minden érett, 50 évesnél idősebb bőrtípusra van tervezve. A bőr elleni küzdelem jelei az öregedésnek, csökkenti a ráncokat, megőrzi a bőrt a természetes egyensúlyban, és fiatalos megjelenésbe hozza a bőrt.

A használat ideje: Éjszakai

3 025 Ft

Ziaja Jázmin Ránctalanító Nappali Krém 50 ml

Napi krém SPF 6 Jasmine minden 50+ éves érett bőrre. Ez a jázmin krém erősíti és deaktiválja a bőrt, segít megelőzni az öregedő tüneteket és csökkenti a ráncokat. Visszaadja a bőrt fiatalos megjelenésű Jasmine ránckrémmel.

A használat ideje: Nappali

3 025 Ft