Koffeinos kávé

Nézet:
Sorrend:

Egy adag kávé körülbelül 1-2,5 g/100ml kávékivonatot tartalmat. Javasoljuk, hogy használjon 1 púpozott, vagy 2 enyhén púpozott kanál kávéport.

Bio, Vegán, Természetes anyagokból, Mesterséges ízfokozómentes, Mesterséges színezékmentes, Tartósítószer-mentes, BSE,/TSE mentes, GMO mentes, Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, Gluténmentes, Laktózmentes, Szójamentes, Zsítmentes, Telített zsírban szegény, Alacsony cukortartalmú, Elemei rostokban gazdag, Fehérjében gazdag

3 700 Ft

Magashegyi szedésű arabica kávé!

Kiváló minőségű, kézzel szedett kávé tradicionális módon termesztve, gondosan feldolgozva és frissen csomagolva.

A független Fair Trade védjegy biztosítja Önt arról, hogy a termék megfelel a nemzetközi Fair Trade szabványoknak.

A termék megvásárlásával Ön is hozzájárul a fejlődő világok kistermelői élet- és munkakörülményeinek javulásához Pápua Új-Guineában.

2 835 Ft

Ez a "napos" sárga forró ital édesíti a reggelt és felébreszti az érzékeit. A Latte tökéletes reggeli italként, de délután is nagyszerű élményt ad.

Különösen jól mutat, ha tejhabot készítünk a tetejére.A fűszeres gyömbér egy igazi ízrobbanást okoz, aminek hatására kellemes melegség járja át a testet. Ez a keverék egy ayurveda klasszikus.

3 400 Ft

Porlasztva szárítással készült, azonnal oldódó kávé.

Felhasználási javaslat: 2 g kávéhoz adjon kb. 2 dl forró vizet, majd ízesítse ízlésének és diétájának megfelelően tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal, édesítőszerrel vagy cukorral.

 

 

 

2 600 Ft
Nézet:
Sorrend: