NetbioHónap

Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

Szűrés

Cikkszám
5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Vivani 92!
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Mikrozöld ültetőcsomagok


Sorrend:

Salátázó Mikrozöld Fodros Kel Mix Ültetőkészlet 3 db.

Mostantól nem kell fodros kel után kutatnod az üzletekben, ha szeretnéd beilleszteni ezt a szuperegészséges káposztafélét az étrendedbe. Készíthetsz belőle salátákat, turmixokat, pesztót vagy akár a szendvicsedbe teheted.

Ennek az ültetőcsomagnak a segítségével 12-14 nap alatt növeszthetsz magadnak három fajta vitamindús fodros kelt vegyszermentesen. (Red Russian, Dwarf Blue, Cavolo Nero).


A papírtálcás csomagok kívűlóan alkalmasak, ha most még csak ki szeretnéd próbálni a mikrozöld növesztést. A papírtálcák 100%-ban komposztálhatóak.

A fodros kel mikrozöldek a könnyen növeszthető fajták közé tartoznak, kezdő kertészek is sikerrel növeszthetik.

Miért együnk mikrozöldet?

  • SZUPEREGÉSZSÉGES ? Az amerikai Maryland Egyetem kutatásai igazolták, hogy ezek a kicsi növények igazi vitaminbombák és tápanyagtartalmuk nagyon magas, a legkitűnőbb természetes tápanyagforrások egyike. Pl. a vöröskáposzta mikrozöldben a kifejlett káposztához képest 40-szer több E-vitamin, 6-szor több C-vitamin és 69-szer több K-vitamin van. A napraforgó mikrozöld fehérjetartalma 24-30%.
  • VEGYSZERMENTES ? A kezeletlen magok és a termesztési eljárás garantálják a vegyszermentességet. A növesztéshez csak VIZET használunk, nincs VEGYSZER, nincs szennyezett FÖLD, csak KÓKUSZROST.


Mik azok a mikrozöldek?
A mikrozöldek (vagy mikrosaláták) kicsi ehető növényi hajtások, általában zöldségfélék (borsó, káposztafélék, retek és még sok más fajta), de növeszthetünk fűszernövényekből is.

Ezeken a fiatal növényi hajtásokon (fajtától függően 8-10 cm magasak) már megjelentek az első igazi levélkék, de a gyökérrendszer még nem igazán fejlett. A mikrozöldekben koncetráltan jelenik meg az adott növényre jellemző íz, pl. a brokkoli mikrozöld valóban brokkoli ízű, a fűszereknövények is ízletesebbek a kifejlett növénytársaikhoz képest.


Hogyan használhatod a mikrozöldeket?

A mikrozöldek napi fogyasztása az egészséges életmód mellett színt visz mindenki konyhájába.


Használhatod

  • turmixokhoz ? a borsó, brokkoli és fodros kel kitűnő alapanyagai zöld turmixoknak.
  • levesekhez ? Szórd meg leveseid egy marék friss zölddel, garantált íz- és vitaminbombák!
  • szendvicsekhez ? Bármelyik mikrozöld kiváló tölteléke szendvicseknek a boltban vásárolt
  • zacskós saláták helyett.
  • salátákhoz ? a zöldborsó és napraforgó hajtások kitűnőek salátazöldnek vagy keverj össze különböző fajtájú mikrozöldeket és így használd salátának.
  • pesztókhoz, kencékhez ? brokkoliból, zöldborsóból, fodros kelből finom pesztót készíthetsz.


Mi a különbség a mikrozöldek és a csírák között?

 A csírák kicsírázott magvak. A mikrozöldek fejlődésben lévő növények/fiatal növényi hajtások; a valamilyen ültetőközegben elvetett magvak már szárat és leveleket is növesztettek.

 A WHO besorolása alapján a csírák közepesen kockázatos növényi eredetű élelmiszerek csoportjába tartoznak, mivel a csírák előállításához szükséges feltételek a kórokozó baktériumok szaporodása számára is ideálisak (kedvező hőmérséklet, magas páratartalom, hosszú csíráztatási idő). A mikrozöldek növesztése során ilyen veszélyekkel nem kell számolnunk, hiszen a mikrozöld növények szabad levegőn növekednek.

 A csírák és a mikrozöldek ízükben is eltérnek. A mikrozöldek esetében a fiatal növény szárát és leveleit fogyasztjuk, ízük koncentrált, karakteres, a kifejlett növényhez nagyon hasonló ízük van.

 
3 475 Ft
Salátázó Mikrozöld Fűszeres Mix Ültetőkészlet 3 db.

Ha szeretnél fűszeres, enyhén csípős ízeket a salátáidba csempészni, válaszd ezt a FŰSZERES MIX ültetőcsomagot.

Ennek az ültetőcsomagnak a segítségével 12-14 nap alatt növeszthetsz magadnak vegyszermentes, vitamindús mikrozöldeket. (mustár, retek, vöröskáposzta).


A papírtálcás csomagok kívűlóan alkalmasak, ha most még csak ki szeretnéd próbálni a mikrozöld növesztést. A papírtálcák 100%-ban komposztálhatóak.

A retek, mustár és vöröskáposzta mikrozöldek a könnyen növeszthető fajták közé tartoznak, kezdő kertészek is sikerrel növeszthetik.

Miért együnk mikrozöldet?

  • SZUPEREGÉSZSÉGES ? Az amerikai Maryland Egyetem kutatásai igazolták, hogy ezek a kicsi növények igazi vitaminbombák és tápanyagtartalmuk nagyon magas, a legkitűnőbb természetes tápanyagforrások egyike. Pl. a vöröskáposzta mikrozöldben a kifejlett káposztához képest 40-szer több E-vitamin, 6-szor több C-vitamin és 69-szer több K-vitamin van. A napraforgó mikrozöld fehérjetartalma 24-30%.
  • VEGYSZERMENTES ? A kezeletlen magok és a termesztési eljárás garantálják a vegyszermentességet. A növesztéshez csak VIZET használunk, nincs VEGYSZER, nincs szennyezett FÖLD, csak KÓKUSZROST.


Mik azok a mikrozöldek?
A mikrozöldek (vagy mikrosaláták) kicsi ehető növényi hajtások, általában zöldségfélék (borsó, káposztafélék, retek és még sok más fajta), de növeszthetünk fűszernövényekből is.

Ezeken a fiatal növényi hajtásokon (fajtától függően 8-10 cm magasak) már megjelentek az első igazi levélkék, de a gyökérrendszer még nem igazán fejlett. A mikrozöldekben koncetráltan jelenik meg az adott növényre jellemző íz, pl. a brokkoli mikrozöld valóban brokkoli ízű, a fűszereknövények is ízletesebbek a kifejlett növénytársaikhoz képest.


Hogyan használhatod a mikrozöldeket?

A mikrozöldek napi fogyasztása az egészséges életmód mellett színt visz mindenki konyhájába.


Használhatod

  • turmixokhoz ? a borsó, brokkoli és fodros kel kitűnő alapanyagai zöld turmixoknak.
  • levesekhez ? Szórd meg leveseid egy marék friss zölddel, garantált íz- és vitaminbombák!
  • szendvicsekhez ? Bármelyik mikrozöld kiváló tölteléke szendvicseknek a boltban vásárolt
  • zacskós saláták helyett.
  • salátákhoz ? a zöldborsó és napraforgó hajtások kitűnőek salátazöldnek vagy keverj össze különböző fajtájú mikrozöldeket és így használd salátának.
  • pesztókhoz, kencékhez ? brokkoliból, zöldborsóból, fodros kelből finom pesztót készíthetsz.


Mi a különbség a mikrozöldek és a csírák között?

 A csírák kicsírázott magvak. A mikrozöldek fejlődésben lévő növények/fiatal növényi hajtások; a valamilyen ültetőközegben elvetett magvak már szárat és leveleket is növesztettek.

 A WHO besorolása alapján a csírák közepesen kockázatos növényi eredetű élelmiszerek csoportjába tartoznak, mivel a csírák előállításához szükséges feltételek a kórokozó baktériumok szaporodása számára is ideálisak (kedvező hőmérséklet, magas páratartalom, hosszú csíráztatási idő). A mikrozöldek növesztése során ilyen veszélyekkel nem kell számolnunk, hiszen a mikrozöld növények szabad levegőn növekednek.

 A csírák és a mikrozöldek ízükben is eltérnek. A mikrozöldek esetében a fiatal növény szárát és leveleit fogyasztjuk, ízük koncentrált, karakteres, a kifejlett növényhez nagyon hasonló ízük van.

 
3 475 Ft
Salátázó Mikrozöld Mikrosaláta Ültetőkészlet 3 db.

Ha szeretnél rendszeresen zöld salátákat az étrendedbe illeszteni és fontos, hogy zöldjeid vegyszermentesek és vitamindúsak legyenek, akkor növessz zöldborsó és napraforgó mikrozöldeket az ablakpárkányodon.

Ennek a SALÁTAALAP mix ültetőcsomagnak a segítségével 12-14 nap alatt növeszthetsz magadnak vegyszermentes, vitamindús zöldborsó és napraforgó mikrozöldeket. (2 fajta zöldborsó és napraforgó).


A papírtálcás csomagok kívűlóan alkalmasak, ha most még csak ki szeretnéd próbálni a mikrozöld növesztést. A papírtálcák 100%-ban komposztálhatóak.

A zöldborsó és a napraforgó mikrozöldek a könnyen növeszthető fajták közé tartoznak, kezdő kertészek is sikerrel növeszthetik.

Miért együnk mikrozöldet?

  • SZUPEREGÉSZSÉGES ? Az amerikai Maryland Egyetem kutatásai igazolták, hogy ezek a kicsi növények igazi vitaminbombák és tápanyagtartalmuk nagyon magas, a legkitűnőbb természetes tápanyagforrások egyike. Pl. a vöröskáposzta mikrozöldben a kifejlett káposztához képest 40-szer több E-vitamin, 6-szor több C-vitamin és 69-szer több K-vitamin van. A napraforgó mikrozöld fehérjetartalma 24-30%.
  • VEGYSZERMENTES ? A kezeletlen magok és a termesztési eljárás garantálják a vegyszermentességet. A növesztéshez csak VIZET használunk, nincs VEGYSZER, nincs szennyezett FÖLD, csak KÓKUSZROST.


Mik azok a mikrozöldek?
A mikrozöldek (vagy mikrosaláták) kicsi ehető növényi hajtások, általában zöldségfélék (borsó, káposztafélék, retek és még sok más fajta), de növeszthetünk fűszernövényekből is.

Ezeken a fiatal növényi hajtásokon (fajtától függően 8-10 cm magasak) már megjelentek az első igazi levélkék, de a gyökérrendszer még nem igazán fejlett. A mikrozöldekben koncetráltan jelenik meg az adott növényre jellemző íz, pl. a brokkoli mikrozöld valóban brokkoli ízű, a fűszereknövények is ízletesebbek a kifejlett növénytársaikhoz képest.


Hogyan használhatod a mikrozöldeket?

A mikrozöldek napi fogyasztása az egészséges életmód mellett színt visz mindenki konyhájába.


Használhatod

  • turmixokhoz ? a borsó, brokkoli és fodros kel kitűnő alapanyagai zöld turmixoknak.
  • levesekhez ? Szórd meg leveseid egy marék friss zölddel, garantált íz- és vitaminbombák!
  • szendvicsekhez ? Bármelyik mikrozöld kiváló tölteléke szendvicseknek a boltban vásárolt
  • zacskós saláták helyett.
  • salátákhoz ? a zöldborsó és napraforgó hajtások kitűnőek salátazöldnek vagy keverj össze különböző fajtájú mikrozöldeket és így használd salátának.
  • pesztókhoz, kencékhez ? brokkoliból, zöldborsóból, fodros kelből finom pesztót készíthetsz.


Mi a különbség a mikrozöldek és a csírák között?

 A csírák kicsírázott magvak. A mikrozöldek fejlődésben lévő növények/fiatal növényi hajtások; a valamilyen ültetőközegben elvetett magvak már szárat és leveleket is növesztettek.

 A WHO besorolása alapján a csírák közepesen kockázatos növényi eredetű élelmiszerek csoportjába tartoznak, mivel a csírák előállításához szükséges feltételek a kórokozó baktériumok szaporodása számára is ideálisak (kedvező hőmérséklet, magas páratartalom, hosszú csíráztatási idő). A mikrozöldek növesztése során ilyen veszélyekkel nem kell számolnunk, hiszen a mikrozöld növények szabad levegőn növekednek.

 A csírák és a mikrozöldek ízükben is eltérnek. A mikrozöldek esetében a fiatal növény szárát és leveleit fogyasztjuk, ízük koncentrált, karakteres, a kifejlett növényhez nagyon hasonló ízük van.

 
3 475 Ft
Salátázó Mikrozöld Turmix Ültetőkészlet 3 db.

A zöldborsó, a brokkoli és a fodros kel mikrozöldek a legfinomabb turmix alapanyagok.

Ennek az ültetőcsomagnak a segítségével 12-14 nap alatt megnövesztheted magadnak a vegyszermentes, vitamindús turmix alapanyagokat (zöldborsó, fodros kel, brokkoli).


A papírtálcás csomagok kívűlóan alkalmasak, ha most még csak ki szeretnéd próbálni a mikrozöld növesztést. A papírtálcák 100%-ban komposztálhatóak.


A zöldborsó, brokkoli és fodros kel mikrozöldek a könnyen növeszthető fajták közé tartoznak, kezdő kertészek is sikerrel növeszthetik.


Miért együnk mikrozöldet?

  • SZUPEREGÉSZSÉGES ? Az amerikai Maryland Egyetem kutatásai igazolták, hogy ezek a kicsi növények igazi vitaminbombák és tápanyagtartalmuk nagyon magas, a legkitűnőbb természetes tápanyagforrások egyike. Pl. a vöröskáposzta mikrozöldben a kifejlett káposztához képest 40-szer több E-vitamin, 6-szor több C-vitamin és 69-szer több K-vitamin van. A napraforgó mikrozöld fehérjetartalma 24-30%.
  • VEGYSZERMENTES ? A kezeletlen magok és a termesztési eljárás garantálják a vegyszermentességet. A növesztéshez csak VIZET használunk, nincs VEGYSZER, nincs szennyezett FÖLD, csak KÓKUSZROST.


Mik azok a mikrozöldek?
A mikrozöldek (vagy mikrosaláták) kicsi ehető növényi hajtások, általában zöldségfélék (borsó, káposztafélék, retek és még sok más fajta), de növeszthetünk fűszernövényekből is.

Ezeken a fiatal növényi hajtásokon (fajtától függően 8-10 cm magasak) már megjelentek az első igazi levélkék, de a gyökérrendszer még nem igazán fejlett. A mikrozöldekben koncetráltan jelenik meg az adott növényre jellemző íz, pl. a brokkoli mikrozöld valóban brokkoli ízű, a fűszereknövények is ízletesebbek a kifejlett növénytársaikhoz képest.


Hogyan használhatod a mikrozöldeket?

A mikrozöldek napi fogyasztása az egészséges életmód mellett színt visz mindenki konyhájába.


Használhatod

  • turmixokhoz ? a borsó, brokkoli és fodros kel kitűnő alapanyagai zöld turmixoknak.
  • levesekhez ? Szórd meg leveseid egy marék friss zölddel, garantált íz- és vitaminbombák!
  • szendvicsekhez ? Bármelyik mikrozöld kiváló tölteléke szendvicseknek a boltban vásárolt
  • zacskós saláták helyett.
  • salátákhoz ? a zöldborsó és napraforgó hajtások kitűnőek salátazöldnek vagy keverj össze különböző fajtájú mikrozöldeket és így használd salátának.
  • pesztókhoz, kencékhez ? brokkoliból, zöldborsóból, fodros kelből finom pesztót készíthetsz.


Mi a különbség a mikrozöldek és a csírák között?

 A csírák kicsírázott magvak. A mikrozöldek fejlődésben lévő növények/fiatal növényi hajtások; a valamilyen ültetőközegben elvetett magvak már szárat és leveleket is növesztettek.

 A WHO besorolása alapján a csírák közepesen kockázatos növényi eredetű élelmiszerek csoportjába tartoznak, mivel a csírák előállításához szükséges feltételek a kórokozó baktériumok szaporodása számára is ideálisak (kedvező hőmérséklet, magas páratartalom, hosszú csíráztatási idő). A mikrozöldek növesztése során ilyen veszélyekkel nem kell számolnunk, hiszen a mikrozöld növények szabad levegőn növekednek.

 A csírák és a mikrozöldek ízükben is eltérnek. A mikrozöldek esetében a fiatal növény szárát és leveleit fogyasztjuk, ízük koncentrált, karakteres, a kifejlett növényhez nagyon hasonló ízük van.

 
3 475 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés