Masszázs

Nézet:
Sorrend:
-15%
Raktárkészlet:
1 db

A Dr. Kelen Ekcéma lipo-krém természetes módon segít megfelelő állapotban tartani és védeni az ekcémás, irritált bőrt. A Panthenol és édesgyökér csökkenti az irritációt, viszketést, a természetes Arginin és Allantoin támogatja a sebgyógyulást, teafaolaj segít megelőzni a felülfertőződést. Ekcéma (atopiás dermatitis) a bőr gyulladásos állapota. Jellegzetes tünete a bőrszárazság, bőrpír, viszketés, gyulladás, hámlás, ami minden esetben kezelést igényel. Az ekcéma kezelés célja a bőr természetes biológiai egyensúlyának, lipidszintjének, hidratáltságának optimalizálása, a gyulladás és viszketés csökkentése, a fertőzés megelőzése.

Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.

Használat: Napi 2-3 alkalommal kend a problémás bőrfelületre. Szteroidot nem tartalmaz. 

2 945 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 495 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.04.05 - A készlet erejéig!

Kizárólag növényi aktív anyagokat tartalmazó készítmény, mely egyesíti a masszázsolaj és masszázskrém használati előnyeit.

Derékfájás, hátfájás, mozgásszervi problémák, izomhúzódás, izomláz esetén hatékony segítség. Az eukaliptusz- és rozmaringolaj, jótékony hatását a mentol fokozza. Bőrbarát összetétele garantálja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is bátran alkalmazható.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.


A kezelés otthoni kiegészítésére, fenntartására a Dr.Kelen Gyógyfüves vagy Kámforos sósborszesz gél használata javasolt.

 

2 280 Ft

Alap krém, amely lehetőséget kínál, hogy vendége számára egyénre szabottan a legkedvezőbb masszázskrémet Ön állítsa össze.

A masszázskrém bármilyen természetes illóolajjal, bőrtápláló ampullával, stb. keverhető, de önmagában is kiválóan alkalmas masszázsra.

Rövid és hosszabb ideig tartó masszázs során a masszázsfogások tökéletesen kivitelezhetők. Hypoallergén.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

3 575 Ft

Dr.Kelen Masszázskrém Gyógyfüves 500 ml

Kizárólag növényi aktív anyagokat tartalmazó készítmény, mely egyesíti a masszázsolaj és masszázskrém használati előnyeit. Derékfájás, hátfájás, mozgásszervi problémák, izomhúzódás, izomláz esetén hatékony segítség. Az eukaliptusz- és rozmaringolaj, jótékony hatását a mentol fokozza. Bőrbarát összetétele garantálja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is bátran alkalmazható.
Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
Gyógyszerészek által fejlesztett.
A kezelés otthoni kiegészítésére, fenntartására a Dr.Kelen Gyógyfüves vagy Kámforos sósborszesz gél használata javasolt.

Tartósítószer, mesterséges illat- és színezőanyag nélkül.
Gyógyszerészek által fejlesztett.

Aktív anyagai: eukaliptusz, rozmaring, mentol

4 205 Ft

Paprika-kivonatot (capsaicin), narancs- és citromolajat tartalmaz. Intenzív vérkeringés- és anyag- cserefokozó hatása helyi vérbőséget, melegérzetet idéz elő a bőrszövetben és az izmokban. Bemelegítés előtt, begyúráshoz, mozgásszervek regenerálására, izmok, ízületek átmelegítésére, reumatikus problémák esetén önmagában ill. fizioterápia kiegészítőjeként is javasolt.

Cellulit ellen is hatásos.

A masszázskrém optimális ideig történő kezelést tesz lehetővé. Masszázs után a fel nem szívódott krém könnyen lemosható. Használatával a masszázsfogások tökéletesen kivitelezhetők és a masszőr kezét is kíméli.

Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön!

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

4 800 Ft

A narancsbőr és stria kezelésére, megjelenési valószínűségének csökkentésére rendkívül hatásos a cellulitmasszázs.

Hatékonyságát a gondosan válogatott természetes menta-, rozmaring-, boróka-, fahéj-, eukaliptusz- és citromolaj kombinációja fokozza. Érzékeny bőrűek részére is bátran használható. Megszünteti a bőr dehidratáltságát és biztosítja selymességét, puhaságát.

Az optimálisan felszívódó masszázsolaj használata praktikus, a kívánt mennyiség könnyen felvihető. Bőrbarát összetétele biztosítja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is sikerrel alkalmazható.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
  • A kezelés otthoni kiegészítésére javasolt a Dr.Kelen Fit Cellulit gél használata.

 

5 740 Ft

Kizárólag növényi aktív anyagokat tartalmazó készítmény. Sportmasszőrök és gyógymasszőrök munkájához különösen ajánlott.

Az eukaliptusz-, rozmaringolaj és mentol jótékony hatása nagyban segít derékfájás, hátfájás, reumás panaszok, izomhúzódás, izomláz esetén.

Az optimális felszívódású masszázsolaj segítségével a masszázsfogások optimálisan kivitelezhetőek. Bőrbarát összetétele garantálja, hogy minden bőrtípus esetén sikerrel alkalmazható és a masszőr kezét is kíméli.

  • Tartósítószert, mesterséges illat- és színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.
  • A kezelés otthoni kiegészítésére, fenntartására a Dr.Kelen Gyógyfüves vagy Kámforos sósborszesz gél használata javasolt.

 

4 845 Ft

A zöld kávé természetes klorogénsav (CGA), koffein és teofillin aktív anyagai mellett a zsírégetésben kiemelt szerepet játszó karnitin is hozzájárul a sikeres alakformáló kezeléshez.

A masszázstej használatával fellazítható a makacs zsírlerakódás, fokozódik a zsírégetés és kisimulnak a narancsbőr okozta gödröcskék. Felvitelt követően a kellemes meleg érzet, ?bizsergés? akár egy órán keresztül is érezhető.

A könnyen adagolható masszázstej egyesíti az olaj és a krém állagának előnyeit és optimális felszívódást biztosít. Használatával a masszázsfogások könnyedén kivitelezhetők. Masszázst követően a bőr nem marad olajos, zsíros tapintású és igény esetén lemosható. Hypoallergén összetevőknek köszönhetően a vendég bőrét és a masszőr kezét is kíméli.

  • Tartósítószert, színezőanyagot nem tartalmaz.
  • Gyógyszerészek által fejlesztett.

 

5 270 Ft

Dr.kelen reforma mellfeszesítő lotion 150 ml

A mellek szépsége, mint a nőiesség egyik szimbóluma, elsősorban annak feszességétől, ápoltságától függ. A lágy krém mindezt a gyógynövények erejével biztosítja. Az organikus gazdaságból származó bio alapanyagot tartalmazó emulzió segíti a bőr dinamikus egyensúlyának fenntartását, serkenti a kollagén-, és elasztin rostok képződését, koffein és eszcin tartalma javítja a lokális keringést. Hidratáló, revitalizáló összetevői növelik a bőr feszességét, rugalmasságát.

25 éves kortól használja megelőző jelleggel, illetve különösen ajánlott szülés/szoptatás után, fogyókúrázóknak vagy idősebb korban.

Hypoallergén, tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz.
Gyorsan beszívódik, nem hagy foltot a ruhán.

Aktív anyagai:
bio rozmaring-kivonat, növényi hyaluronsav, centella, vadgesztenye kivonat, citrommag kivonat

Kiszerelése: 150 ml

2 955 Ft

Dr.kelen sport bemelegítő gél 175 ml

Bemelegítés előtt alaposan dörzsöld be izmaidat, ízületeidet, hogy felkészítsd a tested a terhelésre.
Megfelelően végzett bemelegítéssel, begyúrással a sérülések kockázata, a túlterhelés veszélye csökkenthető, a teljesítményed javítható. A fokozott terhelésnek kitett testrész erőteljes bedörzsölése, átmozgatása elősegíti, hogy az izmok optimális állapotba kerüljenek, vér- és oxigénellátásuk javuljon. A természetes gyógynövényi hatóanyagokban gazdag, kerisgésfokozó bemelegítő gél használatával a bemelegítési idő lerövidíthető.
Csípős, kellemes melegérzet, esetenként bőrpír jelzi a gél lokális keringésfokozó hatását. A készítmény gyorsan beszívódik, de hatása hosszan érezhető. Nem hagy foltot a ruhán, a bőr nem ragad.

Tartósítószert, mesterséges illat-, és színezőanyagot nem tartalmaz
Gyógyszerészek által fejlesztett.

Aktív anyagok: boróka, citrom olaj, fahéj, mentol, eukaliptus

2 240 Ft

Dr.Kelen Sport Izomlazító Gél

Bedörzsölő gél edzések utáni nyújtáshoz, lazításhoz.

A nyújtás hatására a fáradtságérzet csökken, a fokozottan igénybevett izmok, ízületi szalagok regenerálódása gyorsul, az izomláz kialakulásának valószínűsége csökken ill. erőssége mérséklődik.

Hűsítő, frissítő hatású.

Használat után azonnal beszívódik, a bőr nem ragad és a ruhán foltot nem hagy. Bőrbarát összetétele biztosítja, hogy érzékeny bőrtípus esetén is használható.

Tartósítószert, mesterséges illat-, és színezőanyagot nem tartalmaz.

Gyógyszerészek által fejlesztett.

Aktív anyagai: mentaolaj, rozmaringolaj, gyömbér, mentol

Kiszerelése: 175 ml

2 200 Ft
Nézet:
Sorrend: