Ropi

Nézet:
Sorrend:

Gluténmentes ropi!

Alapja rizs-, kukorica- és kölesliszt kombinációja. A legkiválóbb minőségű gluténmentes összetevőkkel, hogy a legszigorúbb diétára kényszerülők számára is létre tudjunk hozni valami igazán ízleteset!

A rizsliszt foszfort, vasat, magnéziumot hasznos szénhidrátokat, rostokat, B1 és B2 vitaminokat, esszenciális aminosavakat és fehérjéket tartalmaz.

A kukoricalisztben jelentős mennyiségben van fehérje, B-, C-, E-vitamin, magnézium, réz, cink, vas, kálium, illetve kalcium is.

A kölesliszt nagy mennyiségű kovasavat tartalmaz, továbbá fluor, kén, foszfor, vas, magnézium, kálium és cink megtalálható benne.

 

430 Ft

Te is odavagy a ropiért? Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a Biopont kínálatában már gluténmentes változatot is találsz?

A gluténérzékenység manapság egyre jobban terjed és nehéz olyan rágcsálnivalót találni, ami belefér az étrendbe, mégis finom. Fontosnak tartjuk, hogy a szigorú diétát követők számára is elérhetővé váljanak az igazán ízletes csemegék, mint amilyen ez a sós pálcika is! Külsejét sóval ízesítettük, így aki a sósabb ízeket szereti, az sem fog csalódni benne!

Fő összetevői a rizs-, kukorica- és kölesliszt.

A rizsliszt foszfort, vasat és magnéziumot tartalmaz. Szervezeted számára hasznos szénhidrátok, növényi rostok, B1, valamint B2 vitaminok, esszenciális aminosavak és fehérjék szintén megtalálhatóak benne.

A kukoricaliszt egy gluténmentes lisztfajta. Nagy mennyiségben található benne fehérje, B-, C-, E-vitamin, magnézium, réz, cink, vas, kálium, illetve kalcium is.

A kölesliszt jelentős mennyiségű kovasavat tartalmaz, továbbá fluort, ként, foszfort, vasat, magnéziumot, káliumot és cinket is találhatsz benne.

430 Ft

A Bio teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztből készült sóspálcika a Buláta és a Kölesgolyó után méltán kerülhet majd a legnépszerűbb bioropogtatnivalók közé.

Hozzáadott tartósítószert nem tartalmaz, csökkentett nátriumtartalmú sóval, egy csepp bio nádcukorral. Ajánljuk ropirajongóknak és mindenkinek, aki egy új Bioropogtatnivalót szívesen kipróbálna!

265 Ft
Nézet:
Sorrend: