3 C-vitaminban gazdag superfoodból és az adaptogén tulajdonságú ashwagandhából készült őrlemény kiváló immunerősítő - extra chili tartalma pedig vérkeringésünket serkenti.

A Szuperimmun mix por több szempontból is egyedülálló az étrend-kiegészítők piacán. A C-vitaminban gazdag csipkebogyó, baobab és camu camu por mellett tartalmaz még adaptogén tulajdonságokkal rendelkező, immunerősítő ashwagandát, és vérkeringést serkentő chili port is. Egy, a szervezet számára nélkülözhetetlen superfood mix, amit bájos csomagolása tesz még ellenállhatatlanabbá.


Ajánljuk neked, ha természetes módon szeretnéd feltölteni vitamin- és ásványi anyag raktárad. A keverékben található C-vitamin segítheti szervezetünk védekezőképességét és jó hatással van bőrünk szépségére is.


Sokak számára ismeretlenek lehetnek a szuperimmun mix por összetevői. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen az ashwagandha, a camu camu és a baobab a nyugati világban kevéssé ismert, ám rendkívül hatékony immunerősítő gyógynövények.

Az ashwagandha, más néven Withania Somnifera, téli cseresznye és indiai ginzeng néven is ismert gyógynövény. Ez a különleges cserje elsősorban Indiában, a Közel-Keleten, valamint Afrika egyes területein nő. A növényt, beleértve a gyökerét és a termését is, évezredek óta használják a hagyományos indiai orvoslás, az ájurvéda mesterei. 

Az összetevők közül a leginkább ismeretlen növény a camu camu. A camu camu, tudományos nevén Myrciaria dubia egy savanykás bogyójú növény. A bogyók színe leginkább a cseresznye színére hasonlít. Az Amazonas esőerdőjében őshonos, de állítólagos egészségügyi előnyei miatt világszerte népszerűvé vált az utóbbi években. Fanyar íze miatt por alakban érdemes fogyasztani. A Camu camut szuperélelmiszerként tartják számon, főként magas C-vitamin tartalma miatt.

A baobab fa Afrikában, Ausztráliában és a Közel-Keleten nő. A fa minden részét hasznosítják. Többek között élelmiszerként, gyógyszerként vagy ruházati és háztartási cikkek alapjaként használják. A baobab gyümölcse ehető, a baobabmagport tápanyagai, potenciális egészségügyi előnyei és természetes tartósítószer jellege miatt előszeretettel használja az étrendkiegészítő- és élelmiszeripar. Citrusos ízű termése kiváló C-vitamin-, kálium-, szénhidrát- és foszforforrás.

A C-vitaminban gazdag csipkebogyóról (népies nevén hecsedli), valamint a vérkeringést serkentő chiliről már biztosan hallottál. Ez a két superfood tovább fokozza a keverék hatékonyságát.

Jótékony hatások: immunrendszerünk nagyszerű támogatója, fokozza a vérkeringést

Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok: C-vitamin, B1, B2, B3, kalcium, kálium, vas és magnézium

3 780 Ft

100% növényi fehérje keverék gyümölcs ízben, cukor, glutén és egyéb felesleges adalékanyagok nélkül.

Az Organiqa acai-banán vegán fehérje mix egy különleges bio fehérje keverék, amely nélkülözhetetlen a növényi étrendet követők fehérjepótlásához. Az egészséges összetevők még a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek:

? 100% bio alapanyagok
? 100% vegán alapanyagok
? gluténmentes, szójamentes
? magas fehérjetartalom (több mint 50%)
? hozzáadott cukor nélkül készült
? nincs benne hozzáadott adalékanyag, töltőanyag és aroma

A nyers, bio piros banánpor Ecuadorból, a nyers, bio acai por pedig Brazíliából származik. A legapróbb részletekre is odafigyeltünk, az édesítéshez.
bio stevia levél őrleményt használtunk. Ajánljuk neked, ha napi fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd kiegészíteni, és sportoláshoz is, ha izmaidat szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd.

3 180 Ft

100% növényi fehérje keverék csokoládé ízben, cukor, glutén és egyéb felesleges adalékanyagok nélkül.

Az Organiqa csokoládé-maca vegán fehérje mix egy különleges bio fehérje keverék, amely nélkülözhetetlen a növényi étrendet követők fehérjepótlásához. Az egészséges összetevők még a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek:

? 100% bio alapanyagok
? 100% vegán alapanyagok
? gluténmentes, szójamentes
? magas fehérjetartalom (több mint 50%)
? hozzáadott cukor nélkül készült
? nincs benne hozzáadott adalékanyag, töltőanyag és aroma

A csokoládés ízért a perui nyers criollo kakaópor a felelős. Egy kis maca port is csempésztünk a mixbe, amely kiválóan energetizál. A legapróbb
részletekre is odafigyeltünk, az édesítéshez cukor helyett bio stevia levél őrleményt használtunk. Ajánljuk neked, ha napi fehérje szükségleted
húsmentesen szeretnéd kiegészíteni, és sportoláshoz is, ha izmaidat szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd.

2 745 Ft