Nappali krém

Nézet:
Sorrend:

Biola bio gránátalma nappali hidratáló arckrém 30 ml

Erősen száraz, és kissé vízhiányos bőrre megalkotott tápláló, vitalizáló komplex a gránátalma fiatalító hatóanyagaival a tökéletesen üde és élettel teli arcbőrért!

A gránátalmamag-, jojoba- és ligetszépe olajok támogatják a bőrhám lipid anyagcseréjét, ezáltal a bársonyos bőrérzet kialakulását. A bőrtónust fokozó antioxidáns és hidratáló bioakív komponensek üdébb és feszeseb bőrállapot kialakulását segítik. Apiterápiás (méhészeti) összetevőt nem tartalmaz!

Alkalmazása: Vékony rétegben reggelente felvisszük a megtisztított arc és dekoltázs bőrfelületére.

A bio gránátalma nappali hidratáló arckrém termékünk tanúsított biokozmetikum.

8 450 Ft

Intenzív védelmet, finom ápolást biztosít a zsíros-tisztátalan kivételével minden bőrnek. Ideális védelem a külvilág terhelő hatásai (levegőszennyeződés stb) ellen. Könnyű konzisztenciája következtében ideálisan elosztható, jól beszívódik, finom, bársonyos marad utána a bőr. Az egyensúlytalanságok szabályozására nem alkalmas! 

Bőrállapot: normál bőrre. 

Sajátosság: Arcápoló tej alkalmazásánál télen kiegészítő védelmet nyújt a hideg ellen, Rózsakrémet használók nyáron helyettesítő krémként is alkalmazhatják.

Ajánlása: A természet a szépség legtisztább forrása, amitől azonban a mindennapjainkban gyakran nagyon távolra kerülünk. A környezeti hatások  (szmog, ózon) már a fiatal bőrt is megterhelik, ellenálló erejét csökkentik. 

A Dr.Hauschka Birskrém hatásának előképe maga a természet. Az értékes birsviasz védelmezően veszi körül a bőrünket anélkül, hogy zavarná a bőr légzési folyamatait. Ugyanakkor a birsmagból és gyógynövényekből készült kivonatok frissítő nedvességet ajándékoznak a bőrnek. 
Védi és frissíti a bőrt, ösztönzi saját erőit, ami így megőrzi természetes frisseségét, egyenletességét és finomságát. 
Üde illata miatt férfiak számára is ajánlható! 

10 500 Ft

A Birs nappali krém frissítő és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Megóvja a bőrt a környezeti hatásoktól, és biztosítja a bőr vízháztartásának egyensúlyát. Normál, problémamentes bőr esetén a Birs nappali krém értékes társ a mindennapokban.

A védő, ugyanakkor áteresztő birsviasz gyengéden veszi körül a bőrt, és megóvja annak víztartalmát. A birsből, jojobából, sárgabarackból és avokádóból álló összetétel erősíti a bőrt. A Birs nappali krémben a válogatott olajok, viaszok és gyógynövényi esszenciák kiegészítik egymást és a természet mintáját követve kiegyensúlyozott összetételt alkotnak.


Bőrállapot

  • Normál bőrre

 

Minőség

  • 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal
  • nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert
  • nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et
  • nem tesztelték állatokon -> további információ
  • valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.


Tippek

  • Télen kiegészítő ápolásként a gazdag Rózsa nappali krém használatát javasoljuk.
  • Kipirosodott és irritált bőr esetén intenzív bőrápolásként javasoljuk a Bőrnyugtató pakolás vagy az egyensúlyteremtő Revitalizáló pakolás alkalmazását.

 

 

1 850 Ft

Az Intenzív regeneráló nappali krém növeli a rugalmasságát vesztett bőr feszességét és lágy, sima bőrérzetet ad. A kökényvirágot és a kökénygyümölcsöt is tartalmazó növényi kivonatokat tartalmazó kompozíció a mandulatejjel és olívaolajjal kiegészítve, erősíti a bőr természetes ellenálló képességét és intenzíven tápláló hatást nyújt. Egész napon át tartó sima és ragyogó bőrérzetet ad.


Minőség: 100% natúr-, ill. biokozmetikum, NATRUE-tanúsítvánnyal,nem tartalmaz szintetikus illatanyagot, színezéket és tartósítószert, nem tartalmaz ásványi kőolajat, parabént,szilikont, valamint PEG-et nem tesztelték állatokon
Valamint lehetőség szerint ellenőrzött ökológiai vagy biodinamikus gazdálkodásból származó, a méltányos kereskedelem elveinek megfelelő körülmények között termesztett nyersanyagokat tartalmaz.

27 350 Ft

A Könnyű Rózsakrém rendelkezik híres elődje ápoló tulajdonságaival, mégis könnyebben beszívódik és kevesebb zsírtartalmának köszönhetően nagyon könnyen elosztható a bőrön.

A harmonizáló és vitalizáló rózsa sokrétű feldolgozásával rózsavíz, értékes éterikus rózsa olaj, rózsaszirom-viasz, ritmizált kivonatok rózsasziromból és csipkebogyóból a bőr nedvességfolyamatait szabályozó, regenerációját támogató nappali ápoló készítmény született. Az erősítő kompozíció stabilizálja a bőr természetes ritmusait. A benne lévő avokádó, mályvagyökér, szezám-, mandula- és búzacsíraolaj támogatja a bőrt, hogy meg tudja őrizni a nedvességtartalmát. A kiegyenlítő hatású nyúlszapuka kivonat megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt, a rózsaviasz és méhviasz védik a külső hatásoktól. Az eredmény: eleven, finom, kiegyenlített bőrszín. 

Alkalmazása: Reggelente a Mélytisztítóval vagy Tisztító tejjel végzett tisztítás, majd az Arctonik alkalmazása után egyenletesen, nagyon vékonyan vigyük fel az arcra, nyakra.

Ajánlása: A könnyű, gyorsan beszívódó krémet elsősorban a száraz, vízhiányos és érzékeny bőr ápolására ajánljuk. 

Sajátosság: Bizonyos esetekben, például nagyon hideg időjárás esetén, a bőrnek az ápolás mellett, fokozott védelemre van szüksége, ilyenkor inkább a Rózsakrém alkalmazását javasoljuk.

11 400 Ft

A Könnyű Rózsakrém rendelkezik híres elődje ápoló tulajdonságaival, mégis könnyebben beszívódik és ? kevesebb zsírtartalmának köszönhetően ? nagyon könnyen elosztható a bőrön.

A harmonizáló és vitalizáló rózsa sokrétű feldolgozásával ? rózsavíz, értékes éterikus rózsa olaj, rózsaszirom-viasz, ritmizált kivonatok rózsasziromból és csipkebogyóból ? a bőr nedvességfolyamatait szabályozó, regenerációját támogató nappali ápoló készítmény született. Az erősítő kompozíció stabilizálja a bőr természetes ritmusait. A benne lévő avokádó, mályvagyökér, szezám-, mandula- és búzacsíraolaj támogatja a bőrt, hogy meg tudja őrizni a nedvességtartalmát. A kiegyenlítő hatású nyúlszapuka kivonat megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt, a rózsaviasz és méhviasz védik a külső hatásoktól. Az eredmény: eleven, finom, kiegyenlített bőrszín. 

Ajánlása: A könnyű, gyorsan beszívódó krémet elsősorban a száraz, vízhiányos és érzékeny bőr ápolására ajánljuk. 

Sajátosság: Bizonyos esetekben, például nagyon hideg időjárás esetén, a bőrnek az ápolás mellett, fokozott védelemre van szüksége, ilyenkor inkább a Rózsakrém alkalmazását javasoljuk.

2 000 Ft

Több mint 40 éve a Dr. Hauschka kozmetika klasszikusa! A mai korban a bőr könnyen elveszíti természetes egyensúlyát, ami érzékeny reakciókban, kiszáradásban, idő előtti ráncképződésben nyilvánulhat meg. A Rózsakrém támogatja a bőr regenerálódó képességét, erősíti ellenálló erejét. Egyik új összetevője a pálmaviasz, ami több védelmet, jobb - krémes és sűrűbb - állagot, de ugyanúgy finom, selymes bőrfelületet idéz elő. A rózsa sokoldalúságára építve magas a krém rózsatartalma: csipekbogyó kivonat, rózsaszirom és rózsaviasz keveredik rózsavízzel és damaszkuszi rózsaolajjal. Míg a kitűnő minőségű nemes rózsaszirom és csipkebogyó kivonat harmonizálja és erősíti az arcbőrt, addig a karitévaj, rózsaszirom viasz és avokádóolaj védenek a kiszáradástól. A Rózsakrém segíti a bőrt a megfelelő nedvesség-zsiradék egyensúly fenntartásában, valamint a rózsa erejét és lágyságát ötvözve jótékony ápolásban részesíti. Erőt, finom védelmet ad a száraz bőrnek, lágyságot biztosít, segíti az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőrt nedvességfolyamatai harmonizálásában.

Bőrállapot: normál - érzékeny, kivörösödésre hajlamos hajszálértágulatos bőr - száraz, hámló, az időjárás által igénybevett bőr 

Hatása:  Védő, kiegyenlítő-simító nappali ápolás, támogatja a felhám regenerációját, bársonyossá, finommá teszi a bőrt. 

Sajátosság: Speciális hatása, kellemes konzisztenciája kiválóan alkalmassá teszi csecsemőápolásra is!

11 400 Ft

Ápoló színezőkrém, mely szabályozza a bőr zsiradék és nedvesség háztartását…

Bőrállapot: 
Minden bőrre alkalmazható a tisztátalan-gyulladt kivételével, speciálisan az érzékeny, száraz ekcémára hajlamos bőrre javasolt.

Hatása: Enyhén fedő, ápoló színezőkrém, transzparens, minden bőrszínhez illik. Friss külsőt kölcsönöz, szabályozza a bőr zsiradék és nedvesség háztartását.

Ajánlása: Finom színezés, kiegyenlítő ápolás: a Színezett arcápoló krém mindkét tulajdonságot egyesíti. A könnyű, áttetsző tónus friss megjelenést kölcsönöz az arcnak. Az olajos és vizes növénykivonatok kombinációja kiegyenlítően hat a bőr zsír- és víztartalmára, bőrt tápláló alkotórészei következtében minden bőrállapotnál alkalmazható. Átmeneti időszakokban és télen használhatunk alá Arcápoló tejet vagy Rózsa nappali krémet.

Sajátosság: Természetes színező nappali ápolást biztosító készítmény.


Főbb összetevők: 
víz,vas-oxid,titán-dioxid,szorbit,sárgabarackmag-olaj,rózsavíz,rózsaviasz,poligliceril-3-poliricinoleát, orbáncfűkivonat, nyúlszapukakivonat, növényi olaj,nátrium-klorid, méhviasz, mandulaolaj, lanolin,kovasav,kandelillaviasz, glicerin-zsírsavészter, glicerin, földimogyoró-olaj,éterikusolajok, cukor-zsírsavészter, búzacsíra-olaj, birsmagkivonat,avokádóolaj

11 850 Ft

Ápoló színezőkrém, mely szabályozza a bőr zsiradék és nedvesség háztartását…

Bőrállapot: 
Minden bőrre alkalmazható a tisztátalan-gyulladt kivételével, speciálisan az érzékeny, száraz ekcémára hajlamos bőrre javasolt.

Hatása: Enyhén fedő, ápoló színezőkrém, transzparens, minden bőrszínhez illik. Friss külsőt kölcsönöz, szabályozza a bőr zsiradék és nedvesség háztartását.

Ajánlása: Finom színezés, kiegyenlítő ápolás: a Színezett arcápoló krém mindkét tulajdonságot egyesíti. A könnyű, áttetsző tónus friss megjelenést kölcsönöz az arcnak. Az olajos és vizes növénykivonatok kombinációja kiegyenlítően hat a bőr zsír- és víztartalmára, bőrt tápláló alkotórészei következtében minden bőrállapotnál alkalmazható. Átmeneti időszakokban és télen használhatunk alá Arcápoló tejet vagy Rózsa nappali krémet.

Sajátosság: Természetes színező nappali ápolást biztosító készítmény.


Főbb összetevők: 
víz,vas-oxid,titán-dioxid,szorbit,sárgabarackmag-olaj,rózsavíz,rózsaviasz,poligliceril-3-poliricinoleát, orbáncfűkivonat, nyúlszapukakivonat, növényi olaj,nátrium-klorid, méhviasz, mandulaolaj, lanolin,kovasav,kandelillaviasz, glicerin-zsírsavészter, glicerin, földimogyoró-olaj,éterikusolajok, cukor-zsírsavészter, búzacsíra-olaj, birsmagkivonat,avokádóolaj

2 100 Ft

A Színező koncentrátum ideálisan egészíti ki az összes nappali ápoló készítményt. A nyúlszapukából, varázsmogyoróból, olívaolajból és színező pigmentekből álló összetétel ápol, és kiegyenlíti a bőr színbeli különbségeit, foltjait. Minden bőrállapotnál üde arcszínt biztosít, és mélyíti a bőr természetes színét.

Bőrállapot: Minden bőrállapothoz.

Hatása: Transzparens színezék, kiemeli a bőr saját színét, kiegyenlíti az egyenetlenségeket, ápol, véd, simítja a bőrt.


Ajánlása: A nyaralás hangulatát felidéző napbarnított orcát lehet varázsolni pirosítóként felvitt Színező koncentrátummal.

 

  • Bőrállapot: minden bőrállapot
  • Életkor: 12 év felett
  • Uniszex
  • NATRUE Naturkosmetik
  • Vegán
8 250 Ft

Bőrfiatalító – Szennyeződést taszító – Antioxidáns

Minden bőrtípusra tökéletes organikus bőrfiatalító krém. Bioaktív összetevőinek hatékonysága, tesztekkel is igazolt!

Az eredmény:

  • Láthatóan táplált, tónusos, revitalizált és sugárzó arcbőr
  • A ráncok láthatóan halványodnak és csökken a bőrpír*in vitro kísérletek által bizonyított hatás
  • A krém lágy, gyengéd textúrával rendelkezik. Gyorsan felszívódik, és kiváló sminkalap is.


Az öregedésgátló tulajdonságokat az organikus Moringa Oleifera levél és magolaj adja, melyhez antioxidánsokban gazdag tengeri fenyő kivonat társul. Védelmet biztosít a bőröregedéssel, fotoöregedéssel szemben, melyet potenciális agresszív vegyületek, a környezetszennyezés és szenzitizáló tényezők váltanak ki, amilyen a cigarettafüst, a szmog és az UV sugarak.


Biológiai mutatók

  • Organikus összetevők összesen: 52%**
  • Természetes eredetű összetevők összesen: 99,76%
  • Természetes eredetű illatanyag: 100 %

 

**min. 20 % szükséges a Cosmos Organic Standard-hoz

 

  • Vegán termék
    Bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag tesztelt
    Nincsenek benne: génmódosított összetevők, állati eredetű anyagok, ásványi olajak, parabének, szilikon, PEG, szintetikus színezék
    A csomagolás újrahasznosítható és a
    felhasznált papír is felelős gazdálkodásból származik

 

8 015 Ft

Megemel – Antioxidáns – Felragyogtat

  • Elképesztő lifting- és tápláló hatás
  • Azonnali és hosszan tartó eredmény
  • *In vivo tesztek igazolták az azonnali feszesítő hatást, már 5 perc után az önkéntesek 70%-nál, 15 perc után pedig a 90%-uknál!


A szérum aktív összetevői: organikus Moringa Oleifera levélkivonat és magolaj, Baobab pép, gumiarábikum és hialuronsav. Minden bőröregedéssel kapcsolatos folyamatra hatással van, a bőrt feszesíti, hidratálttá és ragyogóvá varázsolja. Véd a szmog, valamint az UV sugárzás öregítő hatásától. Minden bőrtípusra tökéletes választás!


Biológiai mutatók

  • Organikus összetevők összesen: 35%**
  • Természetes eredetű összetevők összesen: 99,75%
  • Természetes eredetű illatanyag:100 %
  • Vegán termék
  • Bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag tesztelt
  • NIKKEL-KRÓM-KOBALT TESZTELT < 0,00001%!
  • Nincsenek benne: génmódosított összetevők, állati eredetű anyagok, ásványi olajak, parabének, szilikon, PEG, szintetikus színezék
  • A csomagolás újrahasznosítható és a
    felhasznált papír is felelős gazdálkodásból származik

**min. 10 % szükséges a Cosmos Organic Standard-hoz

8 015 Ft

Nyugtatja, hidratálja és védi a bőrt, kényelemérzetet ad.

Bio Rhodiola Rosea-virágvíz fokozza a bőr védelmi funkcióit. Nyugtató hatású és véd a környezeti hatásokkal szemben. Bio szibériai fenyőolaj táplál és puhít, hialuronsav mélyen hidratál, növeli a feszességet, rugalmasságot. E-vitamin segít lelassítani a bőr öregedési folyamatát.

  • Ecocert által minősített, vegán termék.
2 970 Ft

A calcium fluoratum Schüssler-féle ásványi só elsődleges szerepe a szervezetben a kötőszövetek rugalmasságának biztosítása, melynek hiányállapota esetén a bőr korábban öregszik és ráncosodás jelei figyelhetők meg.

A Schüssler Nr.1-es krém serkenti a kollagén termelést, melynek köszönhetően bőre rövid időn belül teltebb, simább és tömörebb lesz, a ráncok csökkennek, bőre visszanyeri feszességét. A Schüssler-féle ásványi só jótékony hatásával minden bőrtípusra ajánlott bőrregeneráló krém, mely puhítja a berepedezett bőrt a test bármely felületén.


Ez a Schüssler alapkrém újra feszessé teheti arcbőrödet!

Organikus összetevői a bőrápolás új dimenzióját nyújtják Neked. Bársonyos puhaságot nyújtó hatását olyan értékes összetevőknek köszönheti, mint például az organikus shea vaj, mely intenzíven hidratál és selymessé teszi bőrödet, a jojoba-, és az argán olaj mely rendkívül gazdag antioxidáns vitaminokban.

  • bio sheavajjal, argánolajjal és jojoba olajjal
  • kőolajszármazék- és parabénmentes
  • hipoallergén illat

 

 

4 655 Ft
Nézet:
Sorrend: