Naturland Magnesii+koffein Tabletta 60 db

A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, elektrolit-egyensúly fenntartásához, valamint az idegrendszer megfelelő működéséhez. A magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A koffein segít az éberség és a koncentráció fokozásában.

3 620 Ft

A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez és az idegrendszer megfelelő működéséhez. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

2 820 Ft

A B2-, B6-, B12-, és C-vitamin, valamint a biotin, a niacin, a pantoténsav, a foszfor, a jód, a kalcium, a magnézium, a mangán, a réz és vas részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Az A-, B6-, C- és D-vitamin, valamint a folsav, a réz, a szelén és a vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A B1-, B2-, B12-, és C-vitamin, valamint a biotin, a niacin, a jód, a magnézium, a réz hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A B6-vitamin, valamint a folsav, a niacin, a magnézium, a pantoténsav és a vas hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A B1-, B6-, B12-, és C-vitamin, valamint a biotin, a niacin, a folsav és a magnézium hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A B2- és az E-vitamin, valamint a cink, a mangán a réz és a szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az A-, és a B2-vitamin, valamint a biotin és a niacin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának a fenntartásához. A kalcium szükséges, a D-vitamin, valamint a foszfor és magnézium hozzájárul a normál csontozat és fogazat fenntartásához. A biotin és a cink hozzájárul a haj és bőr normál állapotának a fenntartásához. A B2- és az E-vitamin, valamint a cink, a mangán a réz és a szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A lutein hozzájárul a szem egészségének a fenntartásához.

4 475 Ft

Naturland Prémium C+D Vitamin Tabletta 40 db

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, a normál kollagénképződéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál fogazat, egészséges csontozat és izom-funkció fenntartásához.

3 235 Ft

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és az immunrendszer normál működéséhez. 

3 810 Ft

Enyhe fertőzések következtében fellépő felső légúti megbetegedések megelőzésére, illetve enyhítésérehúgyúti és gyomor-bélrendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekezőképességének erősítésére alkalmazható. Fogászatban jó hatású helyi kezelésre fogínygyulladás és szájnyálkahártya-gyulladás esetén.

A propoliszkivonat főbb komponensei (flavonoidok, növényi savak, polifenolalkoholok, ásványi sók) baktériumölő hatással rendelkeznek.

3 710 Ft

A tabletta különböző felső légúti megbetegedések (szájüregi- és torokgyulladások) megelőzésére, a panaszok enyhítésére, a húgyúti és gyomor-bélrendszerben fellépő gyulladások kiegészítő kezelésére, valamint a szervezet védekezőképességének erősítésére alkalmazható.

A propoliszkivonat főbb komponensei (flavonoidok, növényi savak, polifenolalkoholok, ásványi sók) baktérium- és gombaölő hatással rendelkeznek.
Az aszkorbinsav (C-vitamin) növeli a szervezet ellenálló képességét.

4 950 Ft

Naturland repronorm kapszula 60 db

Cinket, szerves szelént, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

Hét hatóanyagot tartalmazó komplex készítmény nőknek és férfiaknak. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a vér normál tesztoszteron-szintjének fenntartásához és a normál DNS-szintézishez. A szelén hatóanyag szerves L-szeleno-metionin, amely részt vesz a normál spermaképződésben. A D-, B12-vitaminok, cink és a magnézium szerepet játszik a sejtosztódásban. A kalcium szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

4 435 Ft

A vas hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál vörösvérsejt- és hemoglobinképződéshez, az immunrendszer normál működéséhez.

1 900 Ft