Szárika fűszer

Nézet:
Sorrend:

Méhes Mézes családi vállalkozás ajánlásával

Azokban az országokban, ahol az emberek asztalára rendszeresen kerül hal, jóval kevesebb a szívbeteg. Országunkban is jó lenne, ha minél többen fogyasztanánk halat, vagy halból készült ételeket. Jó lenne, ha ételeink fűszerezéséhez csak fűszereket használnánk, és nem kérnénk a hozzáadott sóból, az ízfokozóból, a mesterséges színezékből.

A fűszerkeverék ízét a válogatott minőségi fűszerek a vöröshagyma, a mustárliszt, a bazsalikom, a fokhagyma, a curry, az őrölt fehérbors, a fűszerpaprika, a rozmaring, a kapor, a paradicsompor és szegfűbors megfelelő arányú keveréke határozza meg és ez a fűszerkeverék emeli ki leginkább a halételek ízét.


Ami amúgy is finom és egészséges a fűszerezés által legyen még finomabb és egészségesebb!

Próbálja ki!

1 335 Ft

Méhes Mézes családi vállalkozás ajánlásával

A marhahús fogyasztása az elmúlt időkben kissé visszaesett, ma újra reneszánszát éli.

Legelőink telis-tele vannak szarvasmarha csordákkal, akárcsak a közeli Ausztriában. Nemzeti büszkeségünkről szürke marháról nem is beszélve, amelynek a húsa igazán ízletes és egészséges és hála Istennek egyre többen fogyasztják. Köztudott a marhahúsban található fehérje magasabb biológiai értékű, mintha növényi eredetű lenne, s az aminosav-összetétele is kedvezőbb.

Különlegességét a válogatott fűszereken túl, az összetétele adja. Teszünk bele paszternákból, vöröshagymából, borsikafűből, sárgarépából, fűszerpaprikából, fokhagymaporból, curryből, majoránnából, oreganoból, korianderből, kakukkfűből, bazsalikomból, tárkonyból, rozmaringból, őrölt fűszer köménymagból, mustárlisztből és feketeborsból épp annyit hogy a marhahús és a belőle készült étel még ízletesebb legyen tőle.

Próbálja ki a Csáki Eszterházy serpenyős rostélyosnál, vagy a Bélszíntokánynál! De Fűszeres felsálnál is nagyon finom.

Szép, hagyományőrző csomagolásban az egészségére figyelő és a sütő-főző embernek igazán nagyszerű ajándék is!

Fogyassza szeretettel!

1 335 Ft

Méhes Mézes családi vállalkozás ajánlásával

Máig emlékszem a hideg reggelen kezdődő disznóvágásokra, ahol délben már kész volt a kolbász, sült a hús, és főtt az orjaleves. Gyerekként kíváncsian figyeltem a fűszerek titokzatos keverékét, amellyel egyszer sültet, máskor levest varázsoltak elém az élénkpiros húsból. Ízek kavalkádja volt, amelynek alapját az egyenként válogatott, különlegesen finom fűszerkeverék, a paszternák-, a vöröshagyma-, a sárgarépa szárítmány; a fokhagymapor, a curry, a fűszerpaprika; a Borsikafű-, a majoránna, a mustárliszt, a koriander, az őrölt fűszer köménymag, a kakukkfű, az őrölt feketebors, és a csodálatos gyógyhatású gyömbér adta.

Mindez ma fényvédő üvegbe töltve, Szárika minőségben várja, hogy a háziasszony azt a polcról levéve
még ízletesebbé, egészségesebbé tegye vele ételeinket.

Természetesen itt is, mint minden termékünknél csak válogatott fűszereket használunk, hozzáadott só, ízfokozó, mesterséges színezék nélkül.

A Szárika sertéshús fűszerkeverék kiválóan ízesíti a sertésbordát, akár a karajt, a sertéscombot, a dagadót, a göngyölt húst, de rakott húst is. Egyedi, hagyományos ízvilágot ad ételeinknek.

Szép, hagyományőrző csomagolásban az egészségére figyelő és a sütő-főző embernek igazán nagyszerű ajándék is!

Fogyassza szeretettel!

1 335 Ft

Méhes Mézes családi vállalkozás ajánlásával

A vasárnapi ebédre gyakran kerül az asztalunkra szárnyas, az elmaradhatatlan "gyöngyi" húsleves. Szárnyasaink boldogan szaladgálnak körülöttünk, etetgetjük őket, mint egykoron. Tudjuk milyen érték, ha olyan állat húsát fogyasztjuk, ami jó levegőn van tartva, kapirgál, friss gabonán, kukoricán nevelkedik.

A jó alapanyag azonban önmagában kevés, fontos hogy a fűszerezés is válogatott, minőségi, egészséges fűszerekkel történjen.

A fény, és a friss gabona éppúgy beleívódik az állatok húsába, mint az, amivel beszórjuk főzés-sütés előtt. Ha a szárnyashús fűszerkeveréket használja, amely tartalmazza a paszternák-, a vöröshagyma-, a sárgarépa, a mustárliszt, a fokhagymapor, a curry, a fűszerpaprika, a gyömbér; a tárkony-, a rozmaring-, a majoránna-, a kakukkfű-, a petrezselyemlevél, a kurkuma, és őrölt fűszer köménymag minden jó tulajdonságát, még finomabb és egészségesebb lesz az, ami amúgy is ízletes.

Különösen ajánljuk csirkepaprikáshoz, sültekhez vagy akár csak egy egyszerű tojásrántottához, igazán egyedi, hagyományos ízvilág az eredmény.

Fényvédő üvegben fűszereink sokáig megőrzik frissességüket, zamatukat, igazán gazdaságos kiszerelésben.

Fogyassza szeretettel!

1 295 Ft

Méhes Mézes családi vállalkozás ajánlásával

Az ínyencek szerint a vadon élő állatok, mint a szarvas, az őz, a vaddisznó, a vadnyúl, a fürj, a vadkacsa, a fácán húsa egészségesebb, mint tenyésztett társaiké. Nagyapám legjobban a fácánt szerette. Mielőtt megsütötte, néhány napig páclében áztatta ezt a finom szárnyast. A páclébe mindig különleges fűszerek izgalmas keveréke került. Mondta is:" tanuld meg drágám, mert ha nem leszek, elvész ez is!" Hát nem veszett el!

Hogy is volt? Egy kicsi paszternák, vöröshagyma, sárgarépa, fűszerpaprika, borsikafű, mustárliszt, borókabogyó, kakukkfű, gyömbér, őrölt babérlevél, őrölt feketebors, koriander, bazsalikom, ja és a fácán. A legcsodálatosabb az, hogy ebben a fűszerkeverékben minden természetes, csupa-csupa fűszer, hiszen a hozzáadott sót, ízfokozót, mesterséges színezéket sem nagyapám, sem mi nem ismerjük és nem is szeretjük.

Használja bátran akár az Aszalt szilvás szarvasragunál, akár őzragunál. Szarvas pörköltben is nagyon finom!

Fényvédő üvegben fűszereink sokáig megőrzik frissességüket, zamatukat, igazán gazdaságos kiszerelésben.

Ha megszerette ajánlja másoknak is!

1 335 Ft

Méhes Mézes családi vállalkozás ajánlásával

Kisgyermekként mindig kíváncsisággal figyeltem, ahogy nagyszüleim a konyhában sürögtek-forogtak. Üldögéltem a lócán és nagyokat szippantottam a friss kenyér, a zöldségek, a fűszerek és ételek illatából. A fűszerekét különösen szerettem, amelyek ott sorakoztak az üvegcsékben a polcokon vagy száradtak az asztalon. Drága Jusztina nagymamámtól tudom az ételek íze a jó alapanyagokon túl a fűszerezésen is múlik.

Sütő-főző ember lévén most már megértettem a titkot, amely az egyenként válogatott különlegesen finom fűszerkeveréken, ennél az íz világnál a paszternák-, a sárgarépa-, a póréhagyma-, a zellergyökér-, a kelkáposzta-, a zellerlevél-, a petrezselyem levél szárítmány, a kurkuma, a gyömbér, az őrölt feketebors és a fokhagyma ízletes keverékén múlik.

Szórhatjuk bátran a tisztán finom fűszereket, mert a mi íz érzékünk és gyomrunk nem szívleli a fűszerezésnél a hozzáadott sót, az ízfokozót, a mesterséges színezéket, csak a válogatott minőségi fűszereket, Szárika minőségben.

Gazdaságos kiszerelés, fényvédő üveg, egyedi, hagyományos íz világ.
Használja bátran! Húslevesekhez, zöldséglevesekhez, köretek, saláták fűszerezéséhez, minden ételhez, ami az ízletes zöldség lé alaptól lesz még finomabb.

Fűszereinktől ételei garantáltan finomabbak és egészségesebbek lesznek!

1 335 Ft
Nézet:
Sorrend: