Regenerál, hidratál, puhává varázsolja a hajat.

A marokkói bio argán olaj vitaminok, antioxidánsok és esszenciális zsírsavak fantasztikus forrása. E különleges, egyedülálló hatású olaj bio illóolajokkal és gyümölcskivonatokkal kombinálva tápláló sampont alkot, mely csodálatosan tisztítja és hidratálja a hajszálak rostjait, revitalizálttá és élettelivé teszi a hajkoronát.
 

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: argán olaj, aloe vera lé, narancshús kivonat, szegfűszeg olaj, geránium olaj, citromhéj olaj, pacsuli olaj, fahéj olaj, rózsafa olaj, vadmenta olaj, mandarinhéj olaj, vanília kivonat, fodormenta olaj, kigelia kivonat, hibiszkusz kivonat, baobab kivonat.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 995 Ft

Az új Dr Organic sampon és balzsamban lévő bioaktív kendermagolaj tartalmazza az egészséges hajhoz szükséges Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat

A 2 az 1-ben Dr Organic sampon és hajkondicionáló bioaktív kendermagolajat, fekete áfonya kivonatot és aminosavakat tartalmaz, amely felfrissíti és jelentős mértékben erősíti a hajat


A Dr Organic bioaktív kendermagolaj termékcsaládról:

  • A kendermagolaj használata a szépségiparban napjainkban ismét előszerettel használja annak élettani hatásai miatt
  • A kendermagolaj olyan különleges összetételű, hogy szinte semmilyen más növényhez nem hasonlítható
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj kozmetikumok legalább 70%-ban biotermesztésből származó összetevőkből állnak
  • A kendermagolaj esszenciális zsírsavakat, Omega 3, 6 és 9 zsírsavakat, ezen kívül alapvetően fontos aminosavakat és magas tápértékű fehérjéket tartalmaz
  • A vitaminok (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitamin), ásványi anyagok (kálium, kalcium, vas, magnézium) és enzimek jelenléte az egyik legértékesebb növényi olajjá emelkik a kendermagolajat
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj termékekben lévő kendermagolaj gyulladáscsökkentő, antioxidáns, kiegyensúlyozó és támogatja a haj egészséges növekedését
  • Különös jelentőséggel bír, hogy számos kutatás bebizonyította, hogy a kenderolajban megtalálható linolsav lassítja a sejtek öregedését
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj bőrápolási termékek rendkívül erős hidratáló és bőrpuhító hatásúak, továbbá növelik a bőr rugalmasságát és a szövetek vízmegtartó képességét
  • A Dr Organic bioaktív kendermagolaj termékcsalád kisimítja és hidratálja a száraz, fáradt, igénybe vett bőrt
3 420 Ft

Dúsít, véd, hidratál, táplál, regenerál.

Ez a tartalmas hidratáló sampon a tápláló kókuszolaj tulajdonságait bio esszenciális olajok és gyümölcs kivonatok keverékével egyesítve stimulálja a haj keratin rostjait, ezáltal dússá, ragyogóvá és láthatóan egészségessé teszi a hajat.

Bioaktív, természetes, organikus összetevőkkel: Kókusz kivonat, aloe vera lé, papaya kivonat, mangó kivonat, kakaóbab kivonat, mangosztán kivonat, füge kivonat, narancshús kivonat, bergamott olaj, citromhéj olaj, C vitamin.

Nem tartalmaz:

  • Parabeneket
  • SLS-t 
  • Mesterséges színezéket
  • Mesterséges illatanyagot
  • Ártalmas tartósítószereket

 

 

2 735 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

A bioaktív hatóanyagok komplex keverékét tartalmazó Manuka mézes sampon maximális mértékben regenerálja és erősíti a hajat. Mindez a gondosan válogatott növényi kivonatokkal, garantáltan gyógyhatásúvá teszi a mindennapos tisztálkodást. Stimulálva a haj szarulemezeit, láthatóan egészséges hajkoronát eredményez.

Kerüljük a szemmel való érintkezést.

Táplálja és revitalizálja a fejbőrt, és segít megőrizni az egészséges hajkoronát. Hidratáló, frissítő, tápláló hatásával gyógyítja az irritált, sérült bőrt, akárcsak a haj állapotát. Behatolva a hajszálak rostjai közé táplálja és regenerálja a haj szerkezetét.

A pórusokból eltávolítja a szennyeződéseket, ezért az aknés bőr tisztítására is alkalmas. Tápanyagokkal, amino savakkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és az egészséges kötőszövethez nélkülözhetetlen cukrokkal látja el a bőrt. Támogatja a kollagén és elasztin rostok kialakulását, így csökkenti a ráncképződést, és tónusossá teszi a bőrt. Gyulladás gátló hatással rendelkezik, mérsékeli a duzzanatok kialakulását.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 735 Ft

"Bioaktív hajterápia, mely véd és kondicionál. Az eredmény önmagáért beszél"

A legtisztább bioaktív teafa sampon, melyben az antibakteriális összetevők garantáltan aktívan hatnak. Kombinálva az aloe vera jótékony hatásával, új életre kelti, revitalizálja és alaposan megtisztítja a hajat és a fejbőrt. A tökéletes eredmény érdekében használja a  teafa hajkondicionálóval. Kerüljük a szemmel való érintkezést. Az összetevők természetes eredete miatt, a szín és az állag változhat, ez nem befolyásolja a termék minőségét.

Bio teafa olajjal és aloe verával készült hatékony regeneráló sampon. Gyengéden tisztítja és revitalizálja a fejbőrt és a hajat, miközben frissít és hidratál is.

Alkalmas a normál és a zsíros fejbőr és haj kezelésére. Antiszeptikus és gombaölő hatásával javítja a kiegyensúlyozza a korpás fejbőr állapotát.

Számtalan jótékony hatását a bőrápolás és a kozmetika területén tapasztaljuk meg: tisztít és frissít, miközben gyógyítja és regenerálja a kötőszövetet. Miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a méreg anyagokat, antibakteriális hatásával véd a fertőzésekkel szemben.

Gyorsan beszívódik a bőr mélyebb rétegeibe, így aknék, korpásodás, szeborea, sérülések, csípések és leégés esetében is hasznos. Felélénkíti és hidratálja a bőrt, miközben sugárzóvá és egészségessé teszi. Összehúzó hatása által a legtökéletesebb szer aknék kezelésére. Gyengéden élénkíti a fejbőrt, és szabályozza a faggyúmirigyek működését, ami kedvez zsíros haj esetén.

Nem tartalmaz: parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

2 830 Ft

A Dr. Organic Vitamin E Sampon védi a hajat az oxidatív károsodástól.

Védi és hidratálja a bőrt, csökkenti a ráncok kialakulását, lassítja a korai öregedés folyamatát.

Hidratáló hatásával visszaadja a bőrnek a rugalmasságot és tartósan fenntartja a fiatalos megjelenést.

2 735 Ft

A hajsűrűség növekedésének, a hajnövekedés serkentésének és a hajhullás csökkenésének és megelőzésének a támogatására készült, klinikailag bizonyított, egyedülálló, uniszex BaicapilTM formulával, esszenciális zsírsavakban, Omega 3, 6, 9 zsírsavakban gazdag, ?a természet legkiegyensúlyozottabb olajának? is nevezett bioaktív kendermagolajjal készült sampon, melynek hatását további komló- és hibiszkusz kivonat, selyem aminosavak és egyéb aktív gyógynövény kivonatok támogatnak.

Folyamatos használatával energetizálja, védi, láthatóan és érezhetően megújítja és egészségessé teszi a hajat.

Nem tartalmaz: parabént, SLS-t, ftalátokat, petrolátumot, DEA-t, BHT-t, mesterséges színezéket, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont.

Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik*.
*Kivétel a víz és a só.

Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére.

  • A Dr. Organic elutasítja az állatkísérleteket.
  • Vegán.
6 145 Ft

Dr Organic illatmentes sampon bio körömvirággal, 265 ml

- A kellemesen nyugtató körömvirág sampon bőrgyógyászatilag tesztelt termék 
- A körömvirág és Aloevera nyugtató hatását kombinálja sampon formájában, amely gyengéden tisztítja a hajat és fejbőrt, irritáció nélkül
- Bioaktív, organikus és természetes

Használata:
Masszírozza a sampont a nedves hajába. Öblítse le, majd ismételje meg szükség szerint

Kiszerelés: 265 ml

2 885 Ft

Faith In Nature Sampon Avokádó 400 ml

Antioxidáns E-vitamint tartalmaz és avokádó olajban gazdag ? mely a természet titkos összetevője a haj táplálása és új életre keltése tekintetében.

Nagyon kellemes friss illatú sampon és minden hajtípusra ajánlott.

Kicsiktől a nagyokig az egész család használhatja.

Kizárólag növényi eredetű, természetes összetevőkből készül.

Parabén és SLES mentes.

A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik. Palackja újrahasznosított anyagból készül. 

2 840 Ft

Termék leirás: A Bánfi sampon hatóanyagai fokozzák a vérkeringést, ezáltal élinkítik a fejbőr oxigén ellátását. Javítják a hajhagymák állapotát, így a haj erősebbé, dúsabbá válik. A Bánfi hajszesz alapját képező alkoholos növényi kivonatokat és hidratáló komponenst is tartalmaz.

Nettó tömeg: 250 ml

Kiszerelés: 250 ml/ flakon

Figyelmeztetés: Kizárólag külsőleges használatra! Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó! Nyílt sebre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön!

2 015 Ft

Termék leirás: A Herbária Csalán sampon normál hajra csalán kivonatot tartalmazó készítmény. A kivonatnak köszönhetően serkenti a fejbőr vérellátását, kíméletesen tisztítja a hajat.

Nettó tömeg: 250 ml

Kiszerelés: 250 ml/ flakon

2 015 Ft

ICE Professional Keep my blonde sampon 250ml

Anti-yellow sampon hamvas szőke hajra.

Védi és megőrzi a hideg árnyalatokat, miközben puhává, fényessé és jól fésülhetővé teszi a hajat.

A bio sarki áfonya megelőzi a haj károsodását és helyreállítja a sérült hajat, pótolja annak ellenálló képességét és élénkségét.

A hialuronsav fenntrtja a haj nedvességtartalmának egyensúlyát és védi a szőke hajszínt.

2 260 Ft

ICE Professional Refresh my scalp sampon 250ml

Az ICE Professional Refresh My Scalp sampon egy természetes eredetű, kíméletes sampon, amely segít megtisztítani a fejbőrt és a hajat a szennyeződésektől, zsíroktól, elhalt hámsejtektől és egyéb szennyeződésektől.

Méregtelenítő sampon minden hajtípusra. Eltávolítja a szennyeződésekből, kemény vízből és a korábbi termékek használatából keletkező lerakódásokat anélkül, hogy a haj elveszítené természetes hidratáltságát.

A bio vadmenta felfrissíti a fejbőrt és segít visszaállítani a természetes, egészséges pH-értéket. Az Allantoin mélyhidratáló tulajdonságainak köszönhetően megelőzi a fejbőr kiszáradását és a viszketést.

Vegán.

2 260 Ft

ICE Professional Tame my hair sampon göndör hajra 250ml

Az ICE Professional Tame My Hair sampon göndör hajra egy speciálisan kifejlesztett termék, amely a göndör haj tulajdonosok számára lett tervezve.

A sampon célja, hogy megtisztítsa és ápolja a göndör hajat, miközben segít megőrizni a haj természetes textúráját, csökkenti a frizzt és hozzájárul a könnyebb kezelhetőséghez.

Olaj bázisú tápláló sampon fénytelen, göndör hajra. Hidratálja és táplálja a hullámos és göndör hajat.

Segít kezelhetővé és rendezetté tenni göndör frizurát és támogatja a haj szerkezetét. A 6-féle bio olaj intenzíven táplálja és regenerálja a nehezen kezelhető göndör hajat, míg a Ceramid Pro-Complex benntartja a tápanyagokat és erősíti a hajszálakat.

Vegán.

2 260 Ft
  • Volument és fényt ad a hajadnak
  • Támogatja a hajnövekedést és erősíti a fejbőrt
  • Friss Ayurvédikus gyógynövényekkel gazdagítva
  • 100%-ban természetes és vegán
  • Nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint a szilikon és a szulfátok

Érezd a természet erejét! A Khadi Amla Sampon lélegzetelállító dús hatást és élettel teli volument ad a hajadnak ? különösen vékonyszálú vagy erőtlen haj esetén. Erősíti a hajad a hajvégektől a gyökerekig. Hajad az első használat után azonnal erősnek érződik, egészségesen ragyog, illata harmonikus és az ylang-ylang virágokat idézi.

A Khadi Amla Sampon Ayurvédikus gyógynövényteát tartalmaz, amely értékes összetevőkből áll: Az amla, az indiai bazsalikom és az Aloe Vera fontos tápanyagokkal látja el a hajad, hidratál és felépíti a hajszerkezetet. Az amla sampont hagyományosan a hajhullás és a korai őszülés ellen használják ? öregedésgátló kezelés a hajadnak és a fejbőrödnek. Természetesen szilikon-, szulfát-, és alkoholmentes ? a Khadi Volumennövelő sampon 100%-ban vegán.

A Khadi Amla Sampon 4,5-ös pH értékű ? hasonlóan a hajadhoz és a fejbőrödhöz. Természetesen egyensúlyozza ki a fejbőröd pH értékét. A természetes sav erősíti a hajszerkezetet, erősíti a fejbőrt, ragyogást és selymességet kölcsönöz a hajadnak.

A Khadi samponok kíméletesen tisztítják a hajad növényi tenzidekkel és Ayurvédikus gyógynövényekkel. A Khadi Amla Samponnal napi hajmosáshoz is alkalmas.

6 335 Ft
  • Kíméletes hajmosás és ápolás az érzékeny fejbőr számára
  • Gyengéden tisztítja és megnyugtatja a hajat
  • Kíméletes ápolást biztosít még a finom gyermekhaj számára is
  • 100%-ban természetes és vegán
  • Nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint a szilikon és a szulfátok

Érezd kiegyensúlyozottságot! A khadi Lavender Sensitive Sampon megkönnyebbülést és kíméletes ápolást biztosít az érzékeny hajnak és fejbőrnek az indiai szárcsagyökér és a hibiszkusz hatásának köszönhetően. Élvezd a levendula olaj kellemes, megnyugtató illatát!

A levendula, a sarsapilla, a hibiszkusz és az Aloe Vera koncentrált Ayurvédikus kivonata megnyugtatja és táplálja az érzékeny fejbőrt. A levendula olaj ismert gyengéd, nyugtató hatásáról. Hagyományosan a sarsaparillával együtt alkalmazzák különböző bőrbetegségek kezelésére. Az egyesített összetevők kiegyensúlyozzák és megnyugtatják a stresszes fejbőrt. Emellett a Palasha kivonat és a hibiszkusz védi a finom, érzékeny hajat, valamint ásványi anyagokkal és tápláló vitaminokkal tölti fel azt. Az Aloe Vera és a Ratanjot pedig hidratálja a bőrt.

A khadi Lavender Sensitive Sampon a hajadhoz és fejbőrödhöz hasonló pH értékkel rendelkezik, ezzel segítve a természetes egyensúlyt. Nem tesztelték állatokon, 100%-ban növényi és természetesen vegán: Minden Khadi sampon szilikon-, szulfát és paraffinmentes.

A Khadi samponok kíméletesen tisztítják a hajad növényi tenzidekkel és Ayurvédikus gyógynövényekkel.

6 335 Ft
  • Hatékony korpa ellen.
  • Enyhíti a fejbőr irritációját és viszketését.
  • Friss Ayurvédikus gyógynövényekkel gazdagítva
  • 100%-ban természetes és vegán
  • Nem tartalmaz olyan mesterséges összetevőket, mint a szilikon és a szulfátok

Harmónia és relaxáció a fejbőrödnek! A Khadi Neem Sampon enyhíti a fejbőr viszketését és hámlását. Már az első használat után érezni fogod, hogy a viszkető és égető érzés végre enyhül. A faggyútermelés saját magát szabályozza. Felszabadult érzést ad! Hajad könnyűvé és erőssé válik, és az eukaliptusz és a teafaolaj illatát árasztja.

100%-ban növényi eredetű, vegán és állatkísérletek nélkül tesztelve ? A Khadi sampon kizárólag természetes alapanyagokból készült. A koncentrált hatóanyagok, mint a neem, a shikakai és az illatos barátcserje megakadályozzák az új korpa képződését és erősítik a fejbőrt. Az Ayurvédikus hatóanyagok, a teafaolaj, az Aloe Vera és a neem-olaj együttese gondoskodik a fejbőr helyreállításáról. Samponjaink komplexek és kíméletesek. Gyógynövény kivonatokban gazdag ? nem tartalmaz mesterséges összetevőket, mint a szilikon és a szulfátok.

A korpásodás elleni sampon antibakteriális és mitotikus hatású. 4,5-ös pH értékű ? hasonlóan a fejbőrödhöz. A természetes közeg véd az irritáció ellen, simítja a haj szerkezetét, hajad ellenállóvá és selymessé teszi.

A Khadi samponok kíméletesen tisztítják a hajad növényi tenzidekkel és Ayurvédikus gyógynövényekkel.

6 335 Ft

lavera H családi sampon minden hajtípusra VEGÁN 250ml

A természetes bio almát és bio quinoát tartalmazó összetétel lehetővé teszi a mindennapos használatot az egész család számára, mivel rendkívül gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz.

Az új, innovatív formulának köszönhetően a haj könnyebben fésülhetővé válik.
Ecocert COSMOS ORGANIC által ellenőrzött, vegán termék.

Szilikonmentes.
99%-ban újrahasznosított csomagolás.
Klímasemleges gyártástechnológiával készült.

Fedezd fel a természetes hajápolás új dimenzióit szilikon nélkül.

2 705 Ft

A hajat természetesen felépítő formula bio koffeinnel goji bogyóval, gránátalmával és természetes betainnel - volument és rugalmasságot ad a hajnak.

Növényi kovasav erősíti, növényi összetevők gyengéden tisztítják a hajat.
A hajat természetesen felépítő formula bio koffeinnel goji bogyóval, gránátalmával és természetes betainnel - volument és rugalmasságot ad a hajnak. Növényi kovasav erősíti, növényi összetevők gyengéden tisztítják a hajat.

BDIH és NATrue által minősített. Vegán.


3 495 Ft

MediNatural Teafaolaj Sampon + Keratinnal- normál és zsíros hajra

helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát
csökkenti a bakteriális eredetű korpásodást.
szabályozza a faggyútermelődést
+KERATIN a haj védelméért -regeneráló, újjáépítő és hidratáló hatásának köszönhetően visszaadja a haj egészségét és természetes csillogását.
A természetes teafa illóolaj fűszeresen kámforos, friss illatát a narancs illóolaj édes, gyümölcsös illatával lágyítottuk.

Tipp  ? MediNatural Teafaolaj Sampon(Keratin) + MediNatural Argán bőrápoló olaj
Minden hajmosásnál tegyél pár csepp argán olajat a tenyeredbe a Teafaolaj samponhoz! így együtt tökéletes megoldást nyújt számodra. Segít optimalizálni a fagyútermelést!

Száraz töredezett hajat hetente legalább egyszer kezeld MediNatural argán bőrápoló olajjal, hogy visszanyerje a rugalmasságát!

3 180 Ft