Little Siberica - Babaápolás

Nézet:
Sorrend:
-17%
Raktárkészlet:
1 db

A sampon és gél hajra és testre, organikus szibériai törpefenyő hidrolátumot, organikus angyalgyökér és szappanfű kivonatokat tartalmaz, gyengéden tisztít és védi a babák érzékeny fejbőrét a külső hatásoktól, puhává és hidratálttá teszi bőrüket.

Mindennapos használatra alkalmas.

2 165 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 795 Ft
Akció időtartama:
Kezdete: 2024.02.08 - A készlet erejéig!

Enyhítő krém, organikus szibériai fenyő hidrolátum, organikus kamchatkai útifűkivonat és organikus varjútövis olaj tartalommal hidratálja és ápolja a babák érzékeny bőrét. Nyugtató hatású.

A D-Panthenol azonnali enyhítést biztosít a bőrnek és segít fenntartani a természetes hidrogén-egyensúlyt, selymes tapintású bőrt eredményez, és regenerálja a bőrt.

Mindennapos használatra alkalmas

Kiszerelés: 75 ml

1 695 Ft

Speciálisan kialakított, újszülötteknek létrehozott termék. Hidrolátumokon alapuló egyedi Baby care termékek, gyengéden tisztítanak, puhává és bársonyos tapintásúvá változtatják a bőrt. A hidrolátum egy koncentrált vitamin és mikro-összetevő koktél desztillált növényi összetevőkből.

Ez a fürdőhab Sarkvidéki málna hidrolátum, organikus bojtorján valamint csalánkivonat tartalmával biztosít gyengéd ápolást a bőrnek és intenzív hidratálást és nyugtató hatást a babák számára.

Mindennapos használatra alkalmas

0 éves kortól

Kiszerelés: 250 ml

2 165 Ft

Egyedülálló formulával.
A hidrolátum egy koncentrált vitamin és mikro-összetevő koktél amely növények lepárlásával készül. A Baby care termékek, hidrolátumokon alapulnak, gyengéden tisztítanak és ápolják a babák bőrét, puha és bársonyos érzetet eredményeznek.

Ez a növényi fürdő, Sarkvidéki üröm hidrolátummal, organikus erdei zsálya és ligetszépe kivonatokkal nyugtatja a babák bőrét és puhítja azt mi közben az illóolajtartalmával hozzájárul a gyermek alvásához.

Mindennapos használatra alkalmas.

Kiszerelés: 250 ml

2 165 Ft

Gyengéd ápolást nyújt a baba bőrének.

Bio csipkebogyóolaj hidratál és segít helyreállítani a baba érzékeny bőrét, míg bio estikankalin-olaj táplál és nyugtat.

A virágvíz egy lepárlással készült, növényekből származó koncentrált vitamin- és mikroelemkoktél. Az ebből készült babaápolási termékek gyengéden tisztítják és ápolják a baba bőrét, miközben puhává és bársonyossá teszik.

Ecocert által minősített, vegán termék.

2 930 Ft
Nézet:
Sorrend: