Normál hajra

Nézet:
Sorrend:

A hajvégápoló véd a hajformázás során fellépő erős hőhatásokkal szemben. A formula bent tartja a nedvességet a hajszálak struktúrájában, ezáltal a haj rugalmas és gyönyörűen rendezett lesz.

A komplexben levő olajok, melyek bio altaji homoktövisből, bio marokkói argánfából, kúszómagnóliából, fehér szibériai lenmagból és fenyőmagból származnak, a vitaminokkal kiegészülve azonnal simává teszik a hajat és segítenek rendbehozni a töredezett, kettévált hajvégeket.

Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6- 7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása. Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz.

Nem tartalmaz: parabéneket, polietilén-glikolt (PEG) és ásványi olajokat.

3 205 Ft

A vékony szálú és károsodott haj újjászületik! Kondicionálónk láthatatlan védőréteggel vonja be a hajszálakat, és ezáltal vastagabbá, fénylőbbé teszi őket. A formulát egész sor értékes összetevő, bio altaji homoktövisolaj, marokkói argánolaj, vitaminok, aminosavak, vadon gyűjtött Rhodiola rosea és rénszarvas zuzmó gazdagítja.

Táplálja, intenzíven regenerálja a károsodott hajat, megóvja a hajformázás során fellépő hőhatásokkal szemben és könnyebbé teszi a kifésülést.

Az altaji homoktövist évszázadok óta használják a haj és a bőr megszépítésére. Ez a szibériai bogyó a béta-karotin, a jótékony hatású és ritka omega 3-6-7-9 zsírsavak, valamint az értékes flavonoidok leggazdagabb természetes forrása. Vadon gyűjtött szibériai gyógynövényeket és tiszta szibériai növényolajokat tartalmaz. Nem tartalmaz parabéneket, polietilén-glikolt (PEG) és ásványi olajokat.

 

2 505 Ft
Nézet:
Sorrend: