A Viva Natura Kurkuma por kíméletes szárítással készült, mely során a készítmény megőrizte eredeti színét, illatát illetve ízvilágát.

A porból kiváló italok és ételek készíthetőek, elkészítésének csak a képzelet szab határt.

A kurkuma (Curcuma longa) gyökér hozzájárul a normál májfunkciók fenntartásához, az emésztőnedvek termelésének ösztönzéséhez. Szerepet játszik az izületek védelmében, az izületek rugalmasságának, mozgékonyságának megőrzésében. Részt vesz az immunrendszer normál működésének fenntartásában, a szervezet allergén anyagokkal szembeni ellenállásában. Megakadályozza a zsírok akkumulálódását és megkönnyíti azok raktározását a máj által. A kurkuma hatóanyaga a kurkumin, mely részt vesz a gyulladásos folyamatok szervezet általi kontrolljában, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében.*

*EFSA által jóváhagyott állítás

2 155 Ft

Méregtelenítve fogyni! Csak a kilóinkat veszíthetjük, az egészségünk marad.

 

4 505 Ft

Hatóanyaga, a kurkumin, segíti a szervezetet a gyulladásos folyamatok leküzdésében, szerepet játszhat az ízületek védelmében.

4 505 Ft

A teafalevél kiváló antiszeptikum, gombás fertőzések kezelésére alkalmas. A betegségeket terjesztő mikroorganizmusokat,gombákat és baktériumokat is egyaránt hatékonyan elpusztítja, ezzel pozitívan támogatja az immunrendszert.

A kurkumában található kurkumin részt vesz a máj regenerációjában és a méreganyagok semlegesítésében. Gátolja a vér besűrűsödését, csökkenti a trombózisveszélyt, serkenti a zsíranyagcserét, csökkenti a koleszterinszintet, javítja az epekiválasztást, véd a fekélyek kialakulása ellen és gyulladáscsökkentő.

Az MSM, a C-vitaminhoz hasonlóan átjárhatóvá teszi a sejtfalakat, így az ott lévő méreganyagok és vírusok megtisztítását teszi lehetővé.

Az oregano olaj hozzájárulhat a belek egészségének fenntartásához. 

A grapefruit mag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzimbénító hatású, így jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosukat a grapefruit mag alkalmazásával kapcsolatban. A készítményt teafaolaj tartalma miatt 18 éven alattiak, várandósok és szoptatós anyák ne fogyasszák! Az étrend kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

4 260 Ft

A kurkuma gyökér és a máriatövis mag hozzájárul a máj normál működéséhez, valamint a normál emésztés fenntartásához.

A kurkuma elsősorban gyulladás gátló, azonban a májsejtek felépítésében, egészségének helyreállításában erősebb, mint a zöld tea kivonata.


Ösztönzi az epehólyag működését, az epe kiválasztását.

A népgyógyászat ezen kívül emésztési panaszokra, májbetegségekre, fájdalomcsillapításra, vérhígításra, bőrpanaszok kezelésére is egyaránt alkalmazza.

A máriatövis kiválóan serkenti az egészséges májsejtek termelődését, felgyorsítja a károsodott szövetek gyógyulását, az elhalt sejtek lecserélését.


Megerősíti a májat a védekező képességében, megelőzve a különféle vegyi anyagok rombolását, a káros anyagok behatolását a sejtekbe, emellett nagymértékben segíti a tápanyagok megfelelő mértékű hasznosulását.

A máriatövist elsősorban méregtelenítésre, a máj hatékony védelmére érdemes fogyasztani, mert lebontja a legtöbb káros, mérgező anyagot, ezzel megelőzi sokféle betegség kialakulásának az esélyét.

 

4 420 Ft