Olaj

Nézet:
Sorrend:

A Byodo babaolaj repce- és napraforgó olajból álló extra lágy, szagtalanított ételolaj keverék, csecsemők és kisgyermekek részére.

A hozzátáplálás időszakában már 5 hónapos kortól adható. Recepttől függően kb. egy teáskanálnyit adunk egy adag zsírmentes, saját készítésű ételhez.


A Byodo babaolaj egy repce- és napraforgó olajból álló extra lágy, szagtalanított keverék, csecsemők és kisgyermekek részére. A

német táplálkozás-tudományi intézet ajánlása szerint az esszenciális zsírsavak (Omega 3 -linolénsav- és Omega 6 -lionolsav-) fogyasztási aránya 1:5, melyek elengedhetetlenek az agy és az idegsejtek fejlődéséhez a csecsemőkorban. A Byodo babaolaj ezt az optimális arányt tartalmazza és ezért napi hozzátáplálásra (kb.5 hónapos kortól) kiválóan alkalmas. Recepttől függően kb. egy teáskanálnyit adunk egy adag zsírmentes, saját készítésű ételhez.

 

3 380 Ft

A Holle babaolaj étkezési olaj a kiegyensúlyozott baba étkezéshez. Adhatjuk, kásákhoz, zöldséges ételekhez, 4 hónapos kortól

Ez a hidegen sajtolt "Demeter" minőségű babaolaj fontos energiaforrásként szolgál, értékes esszenciális zsírsavakat tartalmaz és fontos alkotóeleme a kiegyensúlyozott babatáplálásnak. Az értékes zsírsav segíti a zsírban oldódó vitaminok befogadását. A kendermagolaj ritka Gamma-Linolen savat tartalmaz, amely az anyatejben szintén megtalálható.

 

3 265 Ft
Nézet:
Sorrend: