Hírlevél

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu

Keress minket a Facebookon

Akció

Házhozszállítás

Termékajánló

TOP termékek

5%-os állandó törzsvásárlói kedvezmény NetbioHónap kedvezmény 10%-40% kedvezmény
Újdonságok!
Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikumok Dekorkozmetikum Dekorkozmetikum Dekorkozmetikumok

Termék részletekAuro Konyhai munkalapolaj 375 ml (No.108)

Auro Konyhai munkalapolaj 375 ml (No.108)
 • Auro Konyhai munkalapolaj 375 ml (No.108)
7 415 Ft

Konyhai és egyéb nagy igénybevételű, nedvességnek kitett tömörfa munkalapok olajozására alkalmas. Két rétegben önálló kezelésként, viaszolás nélkül használható, ami jelentősen megkönnyíti az ápolását. Mézszínű, a kezelt felület színét feltüzeli.

 

 • Összetétel: lenolaj-, ricinusolaj-, faolaj-, safflorolaj-standolaj, ólommentes szárítóadalék. 

  Kiszerelés: 375ml

  Használat:
  Felületelőkészítés: A felület száraz, sima, nedvszívó, tiszta, zsír- és idegen anyag átütésektől mentes legyen. A felületet csiszoljuk p180 finomságúra, nedves ruhával töröljük át, majd száradás után csiszoljuk P240 finomságúra.

  Használat: Ecsettel, hengerrel vagy spatulyával egyenletesen hordjuk fel a fa nedvszívó képességének megfelelően, szükség szerint azonnal több rétegben. Minél több olajat szív fel a fa, annál ellenállóbb lesz a felület. A beszívódás mélysége fokozható, ha az olajat vízfürdőben kb. 40 Co-ra melegítve használjuk és konyhai mosogatószivacs dörzsis oldalával bemasszírozzuk. A felületről a be nem szívódó olajat kb. 10-15 perc száradás után gondosan le kell törölni, különben ragacsos, fényes marad.
  Szerszámtisztítás meleg vízzel és AWALAN Nr. 471 univerzális tisztítóval.

  Száradási idő: Száraz, használható kb. 24 óra múlva. Teljes kikeményedési idő 2-4 hét. Ez idő alatt a felületet kíméletesen használjuk, óvjuk a nedvességtől, a ráfröccsenő vizet töröljük le. A tökéletes kikeményedéshez oxigén szükséghes, ezért biztosítsuka felület megfelelő szellőzését.

  Tisztítás, ápolás: A felület kézmeleg vízzel tisztítható. Erősebb szennyeződések eltávolításához néhány csepp AWALAN Nr. 473 folyékony mosogatószert használhatunk. A későbbi ápoláshoz a kezelésből megmaradt olajba mártott ruhával töröljük át a felületet, vagy használhatjuk az AURO Nr. 806 ápolóolajat.

  GIS-kód: Ö10. Folyékony maradék: EAK 080112 vagy 200128. EU-VOC-határérték 2004/42/EG II A (fLb) 700 g/l (2007,2010) Termék VOC=0 g/l

 • Minősítés
  Öko
  Termék
  Természetes felületkezelőanyag
  Várható szállítás
  2 héten belül
  Szállítási tömeg
  375 g/db