Testápolás

Nézet:
Sorrend:

Az Aromax Teafaolajos köröm- és lábápoló ecsetelő szőlőmagolajat tartalmaz, mely kondicionálja a körmöt és a körömágy bőrét. A benne található teafaolajat gyulladáscsökkentő és egyéb hatásai miatt többek között bőrfertőzések (pl. a láb gombás megbetegedéseiben) kezelésében alkalmazzák.

A körömápolóban lévő szőlőmagolaj könnyű szerkezetű, tápláló olaj, ami jól felszívódik a bőrbe. Valamennyi bőrtípusra használható alapolaj. Az orvosizsályaolaj gyulladáscsökkentő, valamint izzadáscsökkentő főbb hatássokkal is bír. Az erdeifenyőolaj pedig amellett, hogy friss illatot biztosít, még tonizálja is a bőrt.

Az ecsetelő 100%-ban natúr hatóanyagokat tartalmaz. A teafaolaj antibakteriális és gombaölő hatását erősíti az orvosi zsálya gyulladáscsökkentő és izzadásgátló hatása. A benne található szőlőmagolaj kondicionálja és táplálja a körmöt és a bőrt, valamennyi bőrtípusra használható alapolaj. Ezek mellett az erdeifenyő nem csak friss illatot biztosít, még tonizálja is a bőrt.



2 300 Ft

Aromax körömápoló olaj 10 ml

Értékes összetevőinek köszönhetően (földimogyoró- és makadámdióolaj, ligetszépemag kivonat, növényi antioxidáns és E-vitamin) táplálja a körömlakkok, lemosók és háztartási szerek által károsított, töredező körmöket, és egyben visszaállítja eredeti fényüket

A készítmény a benne lévő fertőtlenítő hatású illóolajok (teafa, indiai citromfű, szegfűszeg, kakukkfű) segítségével egészségesebbé teszi a körmöket, míg esszenciális zsírsav- és E-vitamin tartalma megakadályozza a köröm és a körömágy kiszáradását.

A földimogyoróolaj bőrtápláló, a bőr szárazságát enyhítő és a bőr rugalmasságát fokozó hatású. A makadámdióolaját horzsolások és bőrvörösség mérséklésére alkalmas kozmetikai készítmények alkotórészeként, valamint napozószerek és dekorkozmetikumok összetevőjeként lehet eredményesen felhasználni.

1 805 Ft

Aromax natúrkozmetika mellápoló olaj 20 ml

Rendszeres használata segít a mell és a dekoltázs feszességének, rugalmasságának megőrzésében.

A szoptatás időszakában is használható.

Értékes összetevői (mandula-, jojoba- és makadámdióolaj, ligetszépemag és homoktövishús kivonat, édesnarancs és grapefruit illóolaj, növényi antioxidáns, E-vitamin) simává, feszessé, bársonyossá teszik a bőrt.

1 805 Ft
Nézet:
Sorrend: