Illóolajok

Nézet:
Sorrend:

Farfalla Atlaszcédrus illóolaj 5ml

Marokkói cédrusfából. Ecocert által ellenőrzött biogazdálkodásból.

Veszély: Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet.

Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék címkéjét.

Gyermekektől elzárva tartandó.

Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.

LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy
orvoshoz. TILOS hánytatni. A tartalmat, tartályt a helyi előírások
szerint ártalmatlanítsa.

2 830 Ft

Farfalla Bio Gyömbér illóolaj 5ml

A Farfalla gyömbér illóolaj számos jótékony hatással bír, többek között kiváló fájdalomcsillapító, baktériumölő, szélhajtó, stimuláló, tonizáló, erősítő és melegítő.

Kiszerelés: 5 ml

A hideg, téli napokban kifejezetten jó választás, mivel nem csak a lelket, de a testet is átmelegíti, serkenti a vérkeringést.  A gyömbért hangulatfokozó afrodiziákumként tartják számon.

4 265 Ft

Farfalla Bio Kakukkfű illóolaj 5ml

A Farfalla kakukkfű illóolaj számos jótékony hatással bír.

Pozitívan befolyásolja a légutakat megfázás, köhögés esetén, segít a fülfájás, valamint az arcüreggyulladás tüneteinek csökkentésében.

Kiszerelés: 5 ml

Ideggyengeség, idegfájdalmak, fizikai és szellemi fáradtság esetén is ajánlott. Erővel, energiával és bátorsággal tölt fel.

4 625 Ft

Farfalla Bio Kardamom illóolaj 5ml

A kardamom ugyanabba a növénycsaládba tartozik, mint a gyömbér. Illata édes, fűszeres és melegséget árasztó.

A kardamomot több mint 3000 éve használják az ayurvérdában.

A kardamom illóolaj különösen jó hatással van az emésztőrendszerre. Hashajtó hatása segíthet a kólika és az émelygés csillapításában – akár terhesség alatt is.

Melengető hatásának köszönhetően enyhíti a gyomorégést. Gyengeség és mentális fáradtság esetén segítságet nyújthat frissítő és feltöltő hatásának köszönhetően.

Köptető hatása megfázásos köhögés esetén hozhat javulást.

100% tiszta, 100% természetes, bio minősített, vegán.

7 130 Ft

Farfalla Bio Levendula illóolaj 10ml

A levendula a legszélesebb hatásspektrummal rendelkező gyógynövényekhez tartozik. 

A magas linalil-acetát tartalma miatt erősen nyugtató hatású illóolaj. A bio levendula segíti a nyugodt alvást, ezért rossz alvóknak különösen ajánlott. A bio levendula esszencia szomorúság, bosszankodás, aggodalmaskodás és hangulatingadozás esetén is nagyon hasznos.

Alkalmazás: Néhány csepp egy zsebkendőre, amit az ágyba magunkkal viszünk- higítva a bőrre felvihető bőrirritáció ellen,megnyugtat!

4 265 Ft

Farfalla Bio Niaouli illóolaj 10ml

Antibakteriális, stimuláló, tisztító.

A niaouli diófa fajta, mely eredetileg Ausztráliában honos, ahogy az eukaliptusz, a teafa és a cajeput is. Illóolaja remek antibakteriális és serkentő hatású, nem okoz irritációt.

Széles körben alkalmazható fertőtlenítő hatásának köszönhetően (hörghurut, orrmelléküreggyulladás, akné, égési sebek, fekélyek, vágások).

Nem mérgező, nem okoz irritációt és érzékenységet. Gyermekek közelében kerülje a használatát.

2 830 Ft

Farfalla Bio Teafa illóolaj, 10ml

100%-os tisztaságú, természetes eredetű illóolaj, melyet az Ausztráliából származó teafa leveleiből nyernek.

A Farfalla teafa illóolajat az Ausztráliából származó teafa leveleiből nyerik.  Magas terpinen-4 tartalma miatt (35% felett) és alacsony 1,8 cineol tartalma miatt (5% alatt) meglehetősen bőrbarát.

A  teafa illóolaj számos jótékony hatással bír: élénkíti a testet és a lelket, megerősít és felmelegít. Továbbá hatékony baktérium-, gomba- és vírusölő, serkenti az immunrendszert, erős gyulladáscsökkentő és fertőzésgátló.

A Farfalla illóolajok 100% -ban természetesek és szinte az összes biológiai termesztésből vagy vadon nőtt gyűjteményből (FairWild) származik. Az illóolajok felhasználhatóak szobaillatosítóként, a fürdővízhez hozzáadva, valamint inhaláláshoz.

3 895 Ft

Farfalla Citrom-Eukaliptusz illóolaj 10ml

Ez az illóolaj akár 40m magas citrom-eukaliptusz fákról származik. Citromos és felfrissítő, füves illat. Más eukaliptusz olajokhoz nem nagyon hasonlít. Ez az élénkítő segít a fáradtságon és javítja a koncentrációt. Ideális az életterek levegőjének tisztítására.

A Farfalla illóolajok 100% -ban természetesek és szinte az összes biológiai termesztésből vagy vadon nőtt gyűjteményből (FairWild) származik. Az illóolajok felhasználhatóak szobaillatosítóként, a fürdővízhez hozzáadva, valamint inhaláláshoz.

2 830 Ft
Nézet:
Sorrend: