Fürdőbomba

Nézet:
Sorrend:

Yamuna fürdőbomba dióvarázs 95 g

Igazi meghitt hangulatot teremt a fürdőszobában a Dióvarázs fürdőbomba.

Olyan, mintha a csodálatos hókifli illata lengné körül a kádat.

A bomba bőrbarát anyagai puhítanak, feltöltenek, miközben a lelkünk is jobb kedvre derül.

A fürdőbombákban lévő természetes citromsav feloldja és eltávolítja a már elhalt külső hámsejteket, gyorsítja ezek cseréit, ezáltal folyamatosan frissíti és regenerálja a bőr legkülső rétegeit, és beállítja bőrünk ideális pH értékét. Kiválóan méregtelenít.

A szódabikarbóna segít a sav-bázis egyensúly helyreállításában, vízlágyító, bőrnyugtató hatása révén tökéletes ülőfürdőnek.

1 030 Ft

A Yamuna Kamillás fürdőbomba ellazítja a fáradt testet és a túlterhelt szellemet, frissítő, harmonizáló növény.

A fürdőgolyóban található szódabikarbóna kíméletesen tisztít, a hozzáadott növényi olajak pedig a vízben kioldódva ápolják és hidratálják a bőrt.

Kiváló ülőfürdőt készíthetsz belőle, csak dobd bele a kádba és lazulj el!

1 030 Ft

Használd az egzotikus Yamuna Kókuszos Fürdőbombát és élvezd, ahogy az édes illat belengi a fürdőszobádat!

A fürdőbombában található szódabikarbóna kíméletesen tisztít, a felhasznált olajak pedig a vízben kioldódva ápolják és hidratálják a bőrt. 

1 030 Ft

Csobbanj az Érték és Minőség Nagydíjas Szőlőmagolajos család fürdőbomjávával gazdagított kád vízben! Egy hosszú és fárasztó nap után nincs is jobb, mint elmerülni egy kád forró vízben.

A hidratálásról a kiemelkedő minőségű fürdőbomba gondoskodik: a szőlőmagolaj táplálja és bársonyosabbá teszi a bőrt. Jótékony hatását már az első fürdés után érezni fogod.

 

1 030 Ft
Nézet:
Sorrend: