Vitamin D

Nézet:
Sorrend:

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulá­sához, a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat fenntartásához, az egészséges izomfunkció fenntartásához, a normál fogazat fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, és szerepet játszik a sejtosztódásban. Legújabb D-vitamin készítményünk a 4000NE hatóanyag-tartalmú D3-vitamin kapszula. A D3 a D-vitamin természetben fellelhető formája. Ez jön létre a bőrünket ért UV-B sugárzás hatására, és ez található meg az ételekben és étrend-kiegészítőkben is.

4 155 Ft

Napi adagonként (2 csepp) 2000NE D3 vitaminnal, 25 ?g K2 vitaminnal (MK7) és 450 ?g K1 vitaminnal.

10 ml-es kiszerelésben kapható, 160 adagra elegendő.

Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat, D-vitamint, K2 vitamint és K1 vitamint.

Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké.

8 085 Ft

A Vitaking legújabb D-vitamin készítménye 2000NE D-vitamint tartalmaz cseppenként.  Nem tartalmaz semmi mást, csak MCT olajat és D-vitamint. Az MCT olaj egy közepes láncú zsírsav, melynek különlegessége, hogy emésztése jóval könnyebb, mint az átlagos, hosszú láncú zsírsavaké. Kiválóan alkalmas mind a felnőttek, mind a gyermekek napi D-vitamin szükségletének kielégítésére.

3 525 Ft

Nem szereted lenyelni a tablettákat, kapszulákat? Akkor ezt az igazán finom D3-vitamin rágótablettát neked találtuk ki! Kóstold meg, és élvezd a finom eper ízt, valamint a D-vitamin előnyös hatásait! Amennyiben nem jutsz elegendő napfényhez, mindenképp pótold D-vitamin szükségleted ezzel a remek készítménnyel, mely a felnőttek és gyermekek körében is osztatlan sikert aratott.

2 750 Ft
Nézet:
Sorrend: